Horoszkóp

Novemberi horoszkóp

Unalomból izgalomba, ezt hozza a november a Kosoknak, a Rákra romantika vár, míg a Szüzeknek érdemes résen lenniük. A Vízöntõk találkoznak régi szerelmükkel, a Bika pedig legyen óvatos az étkezésekkel!




Kos

Szerelem: A hónap eleje nem túl mozgalmas, már-már unalomba fulladnak a hétköznapok. November 12-től azonban nagyon kellemes hatások érnek, a hónap végén a lehető legjobban alakul a párkapcsolatod, ha még nincs, jöhet egy új. Ez utóbbira a szingli Kosok már nagyon várhatnak, az idei évben ezek a napok lesznek a legmozgalmasabbak!
Munka, anyagiak: Sok a tennivalód – legyen szó munkáról vagy tanulásról –, a hónap közepén már elmondhatod, hogy megéri az erőfeszítés. Szorgalmadat siker koronázza, amelynek meglesznek a pozitív vonzatai is, erkölcsi vagy épp anyagi formában.
Egészség: A hideg idő gondot okozhat légzőszerveidnél, így ügyelj jobban fizikai állapotodra. A november a krónikus betegségeknek „kedvez”, ezért fontos lesz a megelőzés.









Bika

Szerelem: Fontos változásokat élhetsz meg ebben a hideg hónapban. Ha magányos vagy, végre sikerülhet megismerned valakit, akivel a szimpátia gyorsan kölcsönössé válhat, s ha ügyes csábító leszel, akkor a kapcsolat tartóssá válik. A párban élők számára elmélyülő érzelmek, szorosabb kötelék lehet a biztosítéka a további közös jövőnek.
Munka, anyagiak: A karrier, munka vagy tanulás terén várható változások hosszú távra mutatnak előre, ha megragadod a lehetőségeket, amelyeket a sors felkínál, nem kérdés, hogy erősíteni, majd stabilizálni tudod jelenlegi helyzetedet.
Egészség: Novemberben nem kell tartanod komolyabb megbetegedésektől, azonban a hó legutolsó napjaiban előfordulhat, hogy váratlan emésztési problémákkal kell szembenézned.





Ikrek





Szerelem: Új ötletekkel ismét felkeltheted párod figyelmét, ismételt meghódításához a 23-a utáni időszak kedvez majd, bár ugyanekkortól a családi ügyek is több figyelmet és energiát igényelnek. A hónap közepén a magányosok szerelemre találhatnak, erre különösen akkor lesz jó esély, ha kimozdulnak otthonról, és eddig nem megszokott helyeket látogatnak meg, és extrém módokon ismerkednek…
Munka, anyagiak: Karriered vagy épp tanulmányaid terén nagyon eredményes lehetsz a hónap közepéig, de néhány téged nem kedvelő személy sem tétlenkedik majd, sok akadályt gördíthetnek eléd 20-a és 22-e között.
Egészség: Nehézségekkel teli hónap jön, főleg a fertőzéses betegségeknek van nagy esélyük nálad. Ezért figyelj oda minden intő jelre, s ha szükséges, menj orvoshoz.









Rák


Szerelem: Már a hónap első napjai romantikával és érzelmekkel lesznek tele. Nem elképzelhetetlen, hogy házassági ajánlatot kapsz – ha még nem történt volna ez meg. A magányosok is újabb lehetőséget kapnak, valószínűleg nem is egyet, hanem hirtelen többet is. Csak legyél képes jól választani. A Vénusz nagy segítséget nyújt neked a megfelelő társ megtalálásához.
Munka, anyagiak: November második felének eseményei, lehetőségei hosszú távra megalapozhatják sikereidet és boldogulásodat. Jó eséllyel egy külföldi út, esetleg költözés lehetősége tárul eléd. Problémáid is megoldódhatnak, anyagi ügyeid rendeződhetnek.
Egészség: Gondold át, hogy milyen fizikai tevékenységgel erősítheted szervezetedet. Egy kis testmozgás és étkezésed átreformálása nagy hasznodra válna ebben az időszakban.










Oroszlán
 
Szerelem: November 9-én a Vénusz az Oroszlán jegyébe lép, így a hónap legelején esetlegesen kialakult párkapcsolati, érzelmi konfliktusok megoldódhatnak, bár azért a hónap első napjaiban légy óvatos és a megszokottnál is körültekintőbb, ne bánts meg senkit, még okkal se! Szerelmi ügyeid szingliként is jól alakulhatnak. A Vénusz siet a segítségedre.
Munka, anyagiak: Ha dolgozol és építenéd karrieredet, akkor november 22-től hosszú távú és nagyon kedvező lehetőségekre számíthatsz, amiket érdemes kihasználni. Akár munkahelyváltás is szóba kerülhet, vagy felkínálhatnak egy magasabb pozíciót.
Egészség: Fogékonyabbá válhatsz a fertőzésekre, hirtelen megfázásokra. Fontos, hogy ügyelj az időjárási körülményekre, és ne légy könnyelmű egészségi állapotoddal kapcsolatban.








Szűz


Szerelem: A magányosoknak 23-a és 26-a komoly esélyeket rejt a pártalálásra. Így ezekre a napokra mindenképpen tervezz valamilyen társasági programot, például menj el egy szinglibuliba. A már párban élők számára a hónap vége sok romantikus pillanatot hozhat, akiknek még nincs gyermekük, jó eséllyel megfoganhat ebben az időszakban.
Munka, anyagiak: November 5-ig valaki – közvetlen környezetedben – könnyen félrevezethet, becsaphat, légy tehát a szokottnál is körültekintőbb, bizalmatlanabb, legyen bármiről is szó. A hónap második felében ha új dologba fogsz, azt biztos, hogy sikerrel zárod.
Egészség: Figyelj oda fizikai állapotodra, mert november közepéig könnyen legyengülhetsz. A hónap utolsó napjai nem tartogatnak kellemetlen meglepetést.










Mérleg

Szerelem: Ámor nyila is végre eltalálhatja a szingli Mérlegeket. Nincs okod arra, hogy otthon ücsörögj, jobbnál jobb lehetőségek kínálkoznak az ismerkedésre. A hónap elején kötött ismeretség nem futó kaland lesz, ha hagyod, hogy meghódítsanak és kényeztessenek. Romantikával teli napokban a párban élő Mérlegek sem fognak hiányt szenvedni.
Munka, anyagiak: Eljött a te időd, learathatod a babérokat, de ez még nem ok a lazításra, a sikerért most is meg kell dolgoznod. Hivatásban, tanulásban új fejezet kezdődik novemberben, ami évekre meghatározhatja céljaidat és eredményességedet.
Egészség: Most se hajszold túl magad, még akkor sem, ha a Mars mindent megtesz azért, hogy ne essen semmi bajod. Étkezz kielégítően, és pihenj eleget.









Skorpió


Szerelem: Hirtelen sokan elkezdhetnek érdeklődni utánad, használd ki ezt az időszakot új ismeretségek, barátságok kötésére, amelyek később hasznosak lehetnek. Most szinte bárkit meghódíthatsz, és akár tartós kapcsolatot is kialakíthatsz. A hónap közepén létesített kapcsolat akár tartóssá is válhat! Azonban ha már párban élsz, vigyázz! Ne rúgd fel stabil kapcsolatodat meggondolatlanul.
Munka, anyagiak: November 7-ig nyugalom, majd hirtelen nagy mozgalmasság jellemzi munkádat vagy tanulmányaidat. A hónap közepétől kiváló lehetőségeket ígérnek a csillagok továbblépésre vagy akár saját vállalkozás megalapítására.
Egészség: Fizikai és lelkiállapotoddal semmilyen jelentős probléma nem adódik, sőt, most kell energiát és erőt tartalékolnod a következő hónapra!









Nyilas

Szerelem: A hónap első fele nyugalmasan telik, a szingliknek sem hoz jelentős változást. Az utolsó héten azonban egyre inkább a magánéleted válik fontossá, de legyél a szokottnál is bizalmatlanabb, mert kihasználhatják jóindulatodat. Ne dőlj be ismeretlenek bókjainak. A párban élők is figyeljenek oda társukra, meginoghat a már kialakult bizalom…
Munka, anyagiak: Hatalmas erőbedobással kell végezned munkádat, több időt kell szánni a tanulásra, aminek a hónap végére már az eredményei is látszanak majd. Anyagi gyarapodás is mutatkozik, tartalékolj, most ne költekezz feleslegesen.
Egészség: Lelki gondokkal kell szembenézned, érzelmeid hullámzanak, nem találod a helyed, így nem csoda, hogy fejfájások nehezíthetik mindennapjaidat a hónap vége felé.










Bak


Szerelem: Akár magányos vagy, akár elkötelezett, a hónap közepe felé szíven találhat Ámor nyila. Érdekes kettősséget hozhat ez életedbe, ha párban élsz, hajlamos leszel arra, hogy szerelmi háromszögbe bonyolódj. A szinglik talán kicsit bizalmatlanul futhatnak neki az első randinak, de jó az esély, hogy a most kialakuló kapcsolatok nagy része hosszú távúvá váljon.
Munka, anyagiak: Jó ütemben haladnak dolgaid, ötleteidet hasznosítani is tudod, de most nem vagy elégedett a nehezen kialakult sikerekkel. Az anyagiak most nem érdekelnek, de nem is kell velük sokat foglalkoznod, hisz a hónap közepén váratlan bevételre tehetsz szert.
Egészség: Hajlamos leszel teljesen lemeríteni energiatartalékaidat, így ne csodálkozz azon, ha a 13-ától 16-áig tartó időszakban kimerültséggel, fejfájással kell megbirkóznod.










Vízöntő

Szerelem: Egy régi ismerőssel való véletlen találkozás felkavarhatja bármely Vízöntő nyugalmas életét. Érzelmeid összekavarodhatnak, s beleeshetsz abba a hibába, hogy újra hiszel annak az embernek, aki egyszer már becsapott. Ez különösen kellemetlen lehet azok számára, akik párkapcsolatban élnek.
Munka, anyagiak: A hónap első napjaiban teljesen leköthet a tanulás vagy épp a karriered, illetve azoknak az ötleteknek a megvalósítása, amelyek nemcsak a munkaidődet, hanem az esti óráidat, hétvégéidet is lefoglalhatják egész novemberben.
Egészség: A november nem kedvez egészségi helyzetednek, könnyen hízhatsz néhány kilót, megfázhatsz, vagy összeszedhetsz valamilyen bakteriális fertőzést!









Halak


Szerelem: Novemberben több új ismeretséget köthetsz, ezek között lesz olyan, amely szívedet is megdobogtatja. A november 26-a után kialakuló kapcsolatok már nem annyira megbízhatóak. A hónap eleje még nyugalmat hoz, a hónap közepe viszont már egy érdekes változást rejt, akár új szerelem megjelenését is mutathatja. Még az elkötelezett Halak érzelmi élete is felborulhat…
Munka, anyagiak: Új tervek megvalósítására kiváló a hónap közepe. Persze azért ne lazsálj, mert a sikerekért nem elég némi munka, folyamatos tevékenykedésre van szükség, de végre eljönnek azok a pillanatok, amikor elismerik munkádat.
Egészség: Fáradékonyság jellemzi november első napjait, de a hónap közepére javul a helyzet, olyannyira, hogy akár egy komolyabb fogyókúrába is belekezdhetsz, ha terveztél ilyesmit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top