Horoszkóp

Ikrek

Párban élő





Azok az Ikrek szülöttek, akiknek van párjuk, az év elején legyenek nagyon figyelmesek a párjukkal, mert komoly konfliktusok alakulhatnak ki. Ennek fő oka, hogy az Ikrek terveiben, hivatásában váratlan fordulatok történhetnek. Észnél kell lenniük, és nagyon okosan kell a felmerülő nehézségeket kezelniük, különben többéves munkájuk veszhet oda. Emiatt már nem nagyon jut energiájuk, idejük a párjukra, amit ők nehezen tolerálhatnak.

A problémák megoldása után a kibékülés történhet úgy, hogy fogják magukat, és elutaznak külföldre kicsit világot látni. Azért is fontos ez, mert az Ikrek szülött a tél múlásával egyre feszültebb lesz. Tele lesz tettvággyal. Egyre kevesebb türelme lesz a párjához és a panaszkodásához. Jobb, ha sporttal, mozgással vezeti le a felgyülemlett energiákat, és nem vitákkal!

Tavasszal nagy vágyuk teljesülhet az Ikreknek. Lehet, hogy sikerül olyan támogatót, protektort találniuk, aki jóindulatúan, barátian segíti őket. Ettől rögtön nyugodtabbak lesznek, ami jó hatással lesz a párkapcsolatukra is.

A születésnapjuk környékén régi témákat rángathatnak elő, és ezzel bosszanthatják a párjukat. Ideje lenne már továbblépni és a múltat lezárni. Ha nem képesek erre, akkor viták sorának néznek elébe…

Nyár derekán az otthoni feszültségek elől elmenekülhetnek egy kis időre, ha elutaznak kettesben. Sajnos hazatérve – ősszel – vagy kettejük között, vagy a szülőkkel alakulhat ki konfliktus. A megoldás egyedül a végtelen türelem és a várakozás lehet, ugyanis idővel szépen elsimulnak azok a feszültségek, amelyek ekkor megoldhatatlannak tűnnek.

Az év vége már békésen, harmonikusan fog telni a párban élők számára. Jó, ha sokat beszélgetnek, szeretkeznek és minél több időt töltenek el együtt.

Párra várók





Azok az Ikrek szülöttek, akik még keresik a párjukat, az év elején több váratlan kellemetlenségre számíthatnak a munkájukban. Emiatt gyorsan kell döntéseket hozniuk, intézkedniük. Nem lesz ezzel bajuk, de annyi idejüket és energiájukat felemésztheti mindez, hogy a párkeresésre már nem marad semmi…

A „tűzoltás” után egy külföldi úttal ajándékozhatják meg önmagukat. Ennek során kellemes találkozásban lehet részük. Ha ebből kapcsolat lesz, akkor nem szabad siettetni semmit. Amennyiben kapkodnak az Ikrek, elszalaszthatják már az elején a jó lehetőséget. Se erőltetni, se sürgetni nem szabad a másikat!

Tavaszra alakulhat ki valami komolyabb ebből, vagy akkor kezdődhet valami új kapcsolat.

A születésnapjuk környékén nagyon kellemetlen lehet a stílusuk. Vigyázzanak, mert egy érzékenyebb, félénkebb „jelentkező” nem biztos, hogy érteni fogja a humort! Ezzel el is ijeszthetik…

Nyár vége felé egy költözés teljesen elszívhatja minden energiájukat. Ne akarjanak minden feladatot egyedül megoldani, vonják be a barátokat! Jó ötlet egy házavató bulit szervezni, mert a szomszédok közül valaki érdekessé válhat…

Ősszel a szülőkkel alakulhat ki konfliktus. Tehetnek olyan megjegyzéseket, amelyek az egyedülálló Ikrek számára kellemetlen párkapcsolati témát érintik. A megoldást a végtelen türelem és a várakozás jelentheti, ugyanis idővel szépen elsimulnak azok a feszültségek, amelyek ekkor megoldhatatlannak tűnnek.

Amennyiben alkalom adódik „egyéjszakás” vagy elsősorban a szexről szóló kapcsolatra, akkor a párt kereső Ikrek ne álljanak ellen, mert sokat tanulhatnak önmagukról, és nem mellesleg nagyon jól fogják érezni magukat.

Komoly, tartós kapcsolat, szerelem az év vége felé várható az Ikrek életében, szinte karácsonyi ajándékként a fenyőfa alá. Ez minden szempontból az a kapcsolat lesz, amelyre legbelül vágytak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top