nlc.hu
Horoszkóp
Mérleg

Mérleg

Párban élők





2008-ban a Mérleg szülöttek úgy kezdik az évet, hogy a legszívesebben ki sem dugnák az orrukat otthonról. Főleg, ha együtt élnek a párjukkal! Otthonukban béke, szeretet és harmónia uralkodik. Minden, amire vágynak. Eközben a munkában feszültségek és méltánytalanságok várhatók. Ezért akár szabit is kivehetnének év elejére, hogy otthon töltődjenek, amíg csak lehet, vagy utazzanak el külföldre, ott annyi élmény érheti őket, hogy hazatérve mindent pozitívabban fognak látni!

Sajnos a párjukkal adódhatnak vitás helyzetek az év első felében. Ennek az elsődleges oka az lehet, hogy a Mérlegek szeretnének összeköltözni, vagy elköltözni egy nagyobb és szebb lakásba. Számukra szinte az egész év a „fészekrakás” jegyében telik. Ezt a párjuk túlzásnak és akár feleslegesnek is tarthatja. Ebből az év során visszatérően komolyabb csatáik is lehetnek. A Mérleg szülöttek pedig nem viselik el a feszültséget, a vitákat, ezért sokat szenvedhetnek, ha nem lesznek képesek kiállni magukért, és megtanulni érvelni! Nem kell összeveszni ahhoz, hogy mindkét fél elmondhassa a véleményét, amelyet olykor ütköztetni kell. Ezáltal alakulhat ki a közös „platform”. Ha ezt a Mérlegek nem sajátítják el az idén, akkor sok keserű órát szerezhetnek önmaguknak.

A másik feszültségforrás a Mérlegek szülei lehetnek. Előfordulhat, hogy nem értenek egyet a Mérlegek terveivel. Ennek egész évben hangot adva frusztrálják a Mérlegeket, akik nem tudnak vagy tiszteletből nem akarnak szembeszállni velük. Ezt a Mérlegek párja nem nézi majd jó szemmel, és a végén még ők ketten vesznek össze ahelyett, hogy a Mérlegek vállalnák a saját vagy a párjukkal közös véleményüket a szüleik előtt. Ez is nehéz tanulnivaló 2008-ra!

És a harmadik feszítő téma a hivatásban várható „felfordulás” lehet, amely komolyan megviselheti az érzékeny Mérlegeket. Fontos, hogy erről is sokat beszélgessenek a párjukkal. Ezek a beszélgetések még jobban összekovácsolhatják kettejüket…

Párra várók





Azok a Mérlegek, akik még keresik a párjukat, az év elején meg is találhatják, ha elutaznak külföldre. Ez az út meghozhatja a várva várt szerelmet számukra. Az is igaz, hogy inkább otthon ülnének, mert úgy érzik, az minden szempontból biztonságosabb közeg. De tudomásul kell venniük, hogy ha nem bújnak ki a „csigaházukból”, akkor igen kevés esélyük lesz az ismerkedésre.

Az év első felében összetűzésbe kerülhetnek a szüleikkel. A nézeteltérés oka lehet az új partner, aki nem felel meg a szülők elvárásainak. Ezt elkerülendő a Mérlegeknek – tőlük szokatlan módon – határozottan kell fellépniük, és megvédeni saját álláspontjukat és választásukat. Megkérhetik a szüleiket, hogy tartsák tiszteletben a döntésüket. Mindezt szeretettel is megtehetik, nem kell összeveszni!

A Mérleg szülöttek számítsanak „felfordulásra”, átszervezésre a munkahelyükön. Ez a változás megviselheti őket. Nehezen lehetnek képesek visszaállítani a rendet. Sokáig eltarthat, míg visszanyerik az egyensúlyukat, harmóniájukat. Ez rengeteg energiájukat elveheti. Főleg a párkereséstől… Emiatt hajlamosak lehetnek begubózni, bár pontosan tudják, hogy ez a lehető legrosszabb taktika a vágyott szerelem megtalálásában.

Júniusban is szerencsés lehet egy külföldi utazás. Komoly esélyei lehetnek a tartós, méltó párkapcsolat indulásának. Bár az is igaz, hogy hazatérve a munka megint sok energiájukat elveheti a friss kapcsolattól. Végre kezdenek beérni az eredmények a hivatás terén, ezért a Mérleg szülöttek hajlamosak erre fordítani a figyelmüket. Ez viszont gyorsan az új kapcsolat végét eredményezheti!

Ha törekszenek az egyensúly megtalálására a hivatás és a magánélet között, akkor őszre sikerülhet mindkét területen eredményeket felmutatniuk, ami jogos elégedettséggel töltheti el őket.

Érdemes az évet megint egy utazással zárni, mert valóban megérdemlik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top