A Nyilas szülöttek egész 2008-ban azzal fognak szembesülni újra és újra, hogy „egy fenékkel csak egy lovat lehet megülni”. Bármilyen ügyesek, lelkesek és teherbíróak, rá kell jönniük, hogy nem lehet egyszerre két helyen maximálisan helytállni. És hogy a család éppoly fontos, mint a hivatás. Valamint hogy az évek óta befektetett munka gyümölcsének beérése türelem kérdése, amibe nem kell belebetegedni! Ezért minél előbb meg kell találniuk a helyes mértéket a magánélet és a munka között.

Ráadásul az év elejét megkeserítheti egy régi ügy, ebben továbbra sem értenek egyet a párjukkal. Nem is lesz ez másképp, ha a Nyilasok őrlődnek ezen, akkor sem! Jobb lenne kitérniük a vita elől, mert olyat találnak mondani, ami már nem lesz többé visszavonható!





Tavasszal az otthoni feszültségek rengeteg energiájukat elvonhatják főleg a munkájuktól, ha engedik. Nem tehetnek mást, mint hogy sokat relaxálnak, olvasnak, és kényeztetik magukat. Tudomásul kell venniük, hogy ez egy olyan időszak, amikor nem az akarat, hanem az idő fogja megoldani a legtöbb kérdést…

Nyár elején, ha tehetik, egyedül utazzanak el. A legjobb egy külföldi út lenne. Nem kell sokat tervezgetni, nem kell sok holmit vinni. Csak fogják magukat, és menjenek jó messzire, a gondokat pedig hagyják itthon. Igazán jót fog tenni. Feltöltődve, kicserélve fognak hazatérni.

Ősszel előléptetéssel, elismeréssel, komolyabb feladattal jutalmazzák eddigi munkájukat. Vigyázzanak, jól gondolják át, mit és milyen feltételekkel vállalnak el, mert teherbíró képességüknek is van határa, bármennyire hízelgő is a felkérés!

Év vége felé az egész évi hajtás okozhat kisebb-nagyobb testi panaszokat. Attól függően, hogy mennyire zsigerelték ki önmagukat, lehetnek bőr- vagy hormonális tüneteik. Jó lenne, ha a természethez fordulnának gyógyszerért: gyógyteák, gyógynövényes kenőcsök, pakolások formájában, vagy elmehetnek egy akupunktőrhöz is. Amennyiben nem bíznak az ilyen gyógyításokban, akkor maradjanak a hagyományos orvoslásnál. De a lényeg, hogy ne vegyék félvállról a tüneteket, mert súlyosabb betegség lehet belőlük, ha nem kezdik el időben kezelni!

Az évet vidáman, energiával telten zárhatják, ha eleget foglalkoztak önmagukkal, különösen az előbb említett ügyben. Ezt az energiát hasznosítsák mások örömére: öntsenek hitet a hitetlenekbe, adjanak optimizmust a pesszimistáknak stb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top