Horoszkóp

Februári horoszkóp

A Rák érzelmi téren zűrös napokra számíthat, a Mérlegnek érdemes vállalkozásba fogni, a Halakra ráfér egy kis pihenés. Mit tartogat nekünk az utolsó téli hónap?

Kos

Szerelem: Február folyamán jóval több megértést kell tanúsítanod a téged körülvevő emberekkel szemben, legyen szó családról vagy éppen szerelemről. Érzelmek terén nem találod a helyed, könnyen megsérted párod, s ez akár szakításhoz is vezethet, ezért légy óvatos. A párkereső Kosok is legyenek körültekintőek az ismerkedéssel, könnyen megégethetik magukat.
Munka, anyagiak: Anyagi helyzeted kissé meginoghat egy váratlan kiadás miatt. Kerüld a hitelfelvételt és a kölcsönzést is. Különösen akkor mondj nemet, ha tőled kérnek, nagy valószínűséggel soha nem látnád viszont a vagyonod.
Egészség: Február első felében légy nagyon óvatos, és kellően körültekintő közlekedés terén, kisebb baleset érhet, melyet nehezen tudnál most lelkileg elviselni.

Bika

Szerelem: A február 1-jei Vénusz – Jupiter együttállás sokban segíthet, hogy érzelmi életed terén megfontolt döntéseket hozz olyan ügyekben, melyeket eddig halogattál, s kerülted azok megoldását. Lehet ez akár egy halogatott összeköltözés, esküvő, de akár egy szakítás is! A magányos Bikák viszont feltétlenül kezdjenek intenzív keresésbe, jók az esélyek a sikerre!
Munka, anyagiak: Karriered felívelőben van, ezáltal pénzügyek terén is pozitív irányú változás állhat be, így megengedheted magadnak, hogy néhány napos szabadságra menj, de csak úgy, hogy előtte a kötelességeidet rendben tudd le!
Egészség: A sok munka vagy éppen tanulás miatt a hónap közepére alaposan kimerülsz, így nagyon fontos lenne, hogy találj időt a pihenésre és a kikapcsolódásra.

Ikrek

Szerelem: Néhány dolgot alapjaiban meg kell változtatnod magad körül, többek közt köss fegyverszünetet önmagaddal és pároddal. Néha nem ártana egy kis önkritika sem, nem mindig a másik a hibás! Ez lelkivilágodnak is jót tehet, s közösen hamarabb találtok megoldást a problémákra. A magányos Ikrek sok szinglivel futhat össze, de soha ne ítélj a külső alapján, könnyen csalódhatsz!
Munka, anyagiak: Érzelmi válságaidtól függetlenül nagyszerű időszak vár rád munka terén. Arra is képes leszel, hogy gyorsan hozz okos döntéseket, melyek nemcsak erkölcsi, hanem akár anyagi formában is visszaköszönhetnek nagyon hamar!
Egészség: Fizikai állapotod általában stabil, de ahhoz, hogy ez a szellemi részre is igaz legyen, érdemes kerülni a stresszt és mértékletesen élni.

Rák

Szerelem: Érzelmek terén hozhatnak a következő hetek némi galibát. Veszekedések, összetűzések és féltékenység nehezítheti mindennapjaidat. Ne aggódj, ez a helyzet nem tart sokáig, azonban kénytelen leszel visszafogni magad, különben akár átmenetileg meginoghatnak érzelmeitek. A párkereső Rákoknak csak a hónap vége kedvez új kapcsolat elindulásához.
Munka, anyagiak: Anyagi téren nyílhatnak meg előtted érdekes lehetőségek, kedvező változásokat hozhat ez a hónap, ne hagyd ki a lehetőséget, új állás ajánlatot kaphatsz, melyet vétek lenne nem megfontolni.
Egészség: Közlekedés vagy sportolás terén legyél nagyon figyelmes, könnyen érhet kisebb baleset, ez fokozottan igaz a hónap végére!

Oroszlán

Szerelem: Ha úgy véled, ellaposodóban van kapcsolatod, itt az ideje, hogy új formába öntsd. Engedj utat fantáziádnak, ne szabj határt képzeletednek. Vidd párodat kirándulni valami különös helyre, vagy lepd meg valami extrém dologgal. A szingli Oroszlánok is jó eséllyel indulnak párvadászatra, jó eséllyel valami teljesen fura, és nem szokványos környezetben ismerhetik meg a szerelmüket.
Munka, anyagiak: Új ötletek megvalósítására ez a hónap kiváló. Ami a pénzügyeket illeti, nem állsz épp stabil helyzetben, de most alkalmat találhatsz arra, hogy plusz bevételeid legyenek, melyek megkönnyíthetik a mindennapokat
Egészség: A hónap első fele megterhelő lesz számodra, ez akár emésztési problémákban is megmutatkozhat. De fizikailag teljesen kiegyensúlyozottá válsz február végén.

Szűz

Szerelem: Az elmúlt időszakban szőnyeg alá söpörtél néhány problémát, s most előkerülhet ezekből egy-kettő, némileg felbolygatva a mindennapokat. Azonban a februári hónap alkalmas arra, hogy a régóta függőben lévő konfliktusokat tisztázd párkapcsolatodban. A párkereső Szüzeknek különösen kedvez a 10.-e és 19-e közötti időszak…
Munka, anyagiak: Ha kisebb, nagyobb problémákkal kerülsz szembe, ezek megoldásához kérd környezeted, kollégáid vagy akár osztálytársaid segítségét. Ez a hónap a problémamegoldások ideje, pozitív eredményekkel zárhatod.
Egészség: A közérzeted és fizikai állapotod lényegesen javul az elmúlt hónaphoz képest. A hónap eleje energiaveszteséget jelez, de már 4.-től jelentősen javul a helyzet.

Mérleg

Szerelem: Végre fellélegezhetsz egy kicsit, érzelmek terén, munkában és tanulásban is némileg könnyebb időszaknak nézel elébe. Az elmúlt hetekben felgyülemlett feszültéségek enyhülnek, párkapcsolatodba sok romantika és szeretetteljesség költözik. A szingli Mérlegek jelentős százaléka megtalálhatja most párját, s ezek a kapcsolatok hosszú távra szólnak.
Munka, anyagiak: Anyagi ügyeid most új alapokra kerülhetnek. Belekezdhetsz egy saját vállalkozásba, munkahelyet változtathatsz vagy találhatsz, mindet pénzügyeid pozitív irányú változásával.
Egészség: Nincs mitől tartanod, hisz jól vagy, harmonikusan telik a február, s a havi csillagállás sem jelez semmilyen jelentős betegségre utaló problémát.

Skorpió

Szerelem: Szívügyek terén sikereket érhetsz el, újra meghódíthatod kedvesedet, vagy új szerelem léphet életedbe, erre kiváló alkalmat kínál a hónap utolsó néhány napja. Fontos, hogy lelkileg készülj fel arra, hogy a hónap vége jelentős hatással lehet a következő hónapokra, különösen, ha még keresed a párod…
Munka, anyagiak: Különösen a hónap végén hajlamos leszel arra, hogy több pénzt költs a szokásosnál, ezért ezzel légy körültekintőbb, sőt, ha teheted, inkább tartalékolj, mert szükséged lehet rá. Karriered stagnál.
Egészség: Fontossá válnak az érzelmek és az emberi kapcsolatok. Tölts sok időt családoddal, barátaiddal, így kiegyensúlyozottá válhatsz.

Nyilas

Szerelem: problémás, lelkileg megterhelő hetek várnak rád, összetűzésekbe, vitákba bonyolódhatsz párkapcsolatodban, s lelkileg ez kicsit összetörhet. Szerencsére a hónap végére rendeződik a helyzet, keress békés megoldásokat a konfliktus kezelésére. A párkeresők számára kedvező napok a hónap elején vannak, de nagy az esély, hogy ne lásd meg a fától az erdőt…
Munka, anyagiak: Karriered vagy épp tanulmányaid terén lazítós időszak következik, nem nyomja válladat különösebben nehéz teher. Vigyázz anyagi javaidra, vagyonodra, a közlekedésben is legyél óvatos, mint eddig.
Egészség: Érzelmi problémák miatt tele lehetsz feszültséggel, mely akár fejfájások és gyomorproblémák formájában is megmutatkozhat.

Bak

Szerelem: jelentős változás köszönthet be életedbe, február folyamán, mindenképpen tapasztalni fogod, hogy valami lezárul, valami új pedig elkezdődik. A párban élők házasságra, gyermekáldásra, közös otthon megteremtésére, érzelmek elmélyülésére számíthatnak. A szinglik pedig arra készüljenek, hogy csak komoly erőfeszítés árán tudnak elbújni egy új kapcsolat lehetősége elől…
Munka, anyagiak: Munkáddal, karriereddel összefüggésben igen pozitív időszakot zárhatsz, régi ügyeknek is pontot tehetsz a végére. Anyagi és üzleti téren is pozitív irányba fordulhatnak dolgaid, s ez feloldhatja feszült hangulatodat.
Egészség: Fizikailag és szellemileg is teljesen rendben vagy, igazán nincs okod az aggodalomra. Keress időt pihenésre is, erre a hónap második fele alkalmas.

Vízöntő

Szerelem: Ha van már párkapcsolatod, számíthatsz fejlődésre, érzelmek elmélyülésére, párod meglephet valamivel, aminek Te bizonyára nagyon fogsz örülni. Aki még magányos, a hónap második hete jó lehetőségeket kínál az ismerkedésre. Ne utasíts vissza senkit, még akkor se, ha elsőre nem túl szimpatikus, vagy meggyőző. Ha nemet mondasz, később megbánhatod…
Munka, anyagiak: Nagyszerű időszak következik szellemi fejlődésedre, tanulj valamit, iratkozz be egy tanfolyamra, fejleszd képességeidet, a most következő hetekben nagyon fogékony leszel. Pénzügyi téren a hónap utolsó napjai hozhatnak váratlan kiadásokat.
Egészség: Lelkileg nem lesz megterhelő ez a hónap, könnyen veszed a kisebb akadályokat, betegeskedésre nem kell számítani.

Halak

Szerelem: A párban élők a kapcsolat stabilizálódására számíthatnak, az érzelmek tovább mélyülnek, ráadásul fontos döntések is születhetnek ebben az időszakban. Ha még nincs társad, annak megismerésére a hónap második fele különösen alkalmas, keresd az új lehetőségeket, jó eséllyel valamilyen sokszereplős társasági programban találkozhatsz valakivel…
Munka, anyagiak: A hónap folyamán sikeres lehetsz karriered terén, új és érdekes kapcsolatokra tehetsz szert, Jupiter nagy segítségedre lesz. Komoly előrelépési lehetőség kínálkozik számodra ebben a hónapban, élj vele!
Egészség: Mivel a sok tennivaló nagyon lefoglal, és kivesz belőled minden energiát, már a hónap közepén fizikai fáradtságot fogsz érezni, melyet csak egy néhány napos szabadsággal tudnál megszüntetni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top