Horoszkóp

Karmahoroszkóp – november 1-7.

A Szaturnusz – a karmabolygó – ezen a héten kerül szembe a forradalmár Uránusszal, ami arra utal, hogy nem a pániknak, hanem a cselekedeteknek van itt az ideje.

Kos

KosKarmikus kötelességed: nem pánikolni, amikor az életben nehézségek adódnak, hanem fegyelmezettnek maradni, és tanácsot kérni olyan embertől – nem többtől, elegendő egytől, különben csak összezavarodsz –, aki ért ahhoz a témához, amely neked a problémát jelenti.

Karmikus kapcsolatod: a házas- vagy élettársaddal van. Ha egyik sincs, akkor az a személy, akihez érzelmileg kötődsz, és akivel szeretnél egy hullámhosszra kerülni. Most minden adott ahhoz, hogy a kapcsolatotokat elmélyítsd. Neked kell bízni és hinni benne, mert te saját magad vagy az, aki útját állhatod annak, hogy lelkileg még közelebb kerüljetek egymáshoz.

Karmikus feladatod: megajándékozni egy olyan személyt, aki tehet az érdekeidért. Ez nem lekenyerezés, vagy a másik ember jóindulatának megvétele, hanem figyelmesség, mert rövidesen szükséged lesz a támogatására, mert nagyban függ majd a megélhetésed vagy bármilyen anyagi előny tőle.

 

Bika

BikaKarmikus kötelességed: nemcsak a saját problémáiddal foglalkozni, és azzal traktálni mindenkit, hanem meghallgatni másokat is. Nem rohangászni egyik jóstól a másikig, hanem a szívedre, a megérzéseidre vagy a belső vezetődre – ahogy tetszik – hallgatni, és úgy dönteni.

Karmikus kapcsolatod: a szerelmeddel van, akit felismertél akkor, amikor találkoztatok. Felismerted őt az emlékeidben, és érezted, hogy az előző életekben nektek közötök volt egymáshoz. Most sem olyan egyszerű a helyzet vele, éppen úgy, ahogy annak idején sem volt egyszerű. Kitartónak kell lenned, ha akarod őt, és hűségesnek. A bosszú gondolatától tartózkodnod kell.

Karmikus feladatod: nem nyomozgatni, és nem ellenőrizgetni senkit. Őszintén beszélni, és ha kell, gondoskodni a másikról. A haragodat, a kicsinyes vádaskodást megbocsátássá és elfogadássá változtatni. A pénzedre pedig sokkal jobban vigyázni, mint eddig.

 

Ikrek

IkrekKarmikus kötelességed: nem másoktól várni, hogy majd az ő segítségükkel változtathatsz az életeden, hanem neked kell megtenned az első és a többi lépést is, ha nem akarsz ugyanott maradni, ahol voltál. A munkában itt az ideje, hogy belemenj egy olyan dologba is, amely talán nincs ínyedre, de a későbbiekben ez fogja meghozni azt a sikert és elismerést, amelyre vágysz.

Karmikus kapcsolatod: azzal a személlyel van, akivel hosszabb időt töltöttél együtt, és már akkor kialakult közöttetek valamilyen érzelmi kapcsolat, de ennek a kibontakoztatására most nyílik lehetőség. Talán meg kell őt védened a bántástól, amely olyan dolog miatt éri, amiről nem tehet. Nem követett el semmit.

Karmikus feladatod: nem szítani az indulatokat, és nem lázítani, nem mondani olyan dolgokat, amelyekkel másoknak árthatsz. El kell felejtened az önös érdekeidet, és ha valamit szeretnél megszerezni, akkor ezt csak tiszta eszközökkel teheted.

 

Rák

RákKarmikus kötelességed: a munkahelyeden nehéz helyzet alakulhat ki, ezért karmikus kötelességed, hogy új munkahely után nézz, hogy ne érjen váratlanul az esemény, mert így garantáltan nem kerülsz padlóra. Az egészségedre is jobban kellene vigyáznod, és több mozgást kellene beiktatnod a hétköznapjaidba.

Karmikus kapcsolatod: egy olyan személlyel van, akivel régről ismeritek egymást, és akivel te nem voltál mindig tisztességes. Most elérkezett az ideje annak, hogy bizonyítsd, a kettőtök között viszony komoly, őszinte, és ő megbízhat benned. Hogy erre miért van szükséged? Néhány hét múlva kiderül.

Karmikus feladatod: most rendezd azokat a tartozásaidat, amelyek már egy ideje nyomasztanak. A testvéreddel vagy a szomszédoddal, a közvetlen környezeteddel szemben legyél tartózkodóbb, mert valaki olyan szívességet kérhet tőled, amelynek később súlyosabb következményei lehetnek.

 

Oroszlán

OroszlánKarmikus kötelességed: a gyermekeddel vagy a kedveseddel szemben az érzelmeid kimutatása, az ő dédelgetésük, és továbbra is anyagi áldozatot kell vállalnod miattuk. Ezt zokszó nélkül tedd meg, mert ők rajtad kívül nem támaszkodhatnak senkire.

Karmikus kapcsolatod: egy olyan személlyel van, akinek kapcsolata van az egészségüggyel. Mert ő az a személy, akitől olyan tanácsokat kapsz, amelyekkel valakinek – még az is lehet, hogy saját magadnak is – segíteni tudsz, hogy jobban érezze magát a bőrében.

Karmikus feladatod: a rokonságodnak nem szemrehányást tenni, ha pénzügyek terén nem úgy gondolkodnak, ahogyan te. És természetesen nem beosztani senkinek a pénzügyeit, nem dönteni olyan kérdésekben, amelyek nem tartoznak rád.

 

Szűz

SzűzKarmikus kötelességed: légy a héten sokkal alaposabb, precízebb, pontosabb, mint korábban, akár napi munkatervet is készíthetsz, amelyet feltétlenül tarts be. Amikor nagy döntésre készülsz, rendkívül figyelmesnek kell lenned, mert valakinek keresztülhúzhatod a számításait.

Karmikus kapcsolatod: egy olyan személlyel van, akivel szemben megingott a bizalmad, és tulajdonképpen magad sem tudod, hogy mi vagy ki volt az, aki megingatta. Helyre kell ezt állítanod, hiszen nagyon sokat köszönhetsz neki, és muszáj lenne jó kapcsolatban maradni vele, mert a későbbiekben szükséged lesz rá.

Karmikus feladatod: a szerelemedet vagy a gyermekedet elfogadni olyannak, amilyen. Nem akarnál erőnek erejével változtatni rajta, vagy olyan módon befolyásolni őt, ahogy ő nem szeretné. És a hozzájuk tartozó embereket – barátokat, osztálytársakat, rokonokat – is elfogadni, vagy legalább nem mondani olyasmit rájuk, amivel nemcsak őket, hanem a lelkedhez közel álló személyt is bánthatod.

 

Mérleg

MérlegKarmikus kötelességed: tartózkodni a bosszú, a „megmutatom” vagy a „csak azért is” gondolatától, mert ez nem vezet sehova. Próbálj megbocsátani és felejteni, lásd meg magadban is a hibát, és azt is, hogy vannak olyan személyek, akik rossz irányba befolyásolnak. Az irigységet ébresztik fel a lelkedben, amit száműznöd kellene.

Karmikus kapcsolatod: éppen azzal a kollégáddal vagy osztálytársaddal van, akit ki nem állhatsz. Akit a lelked legmélyén irigyelsz, mert igazán szeretnél olyan lenni, mint ő. A bántás helyett inkább barátkozz vele, így elkerülheted, hogy saját magad hajszold egy furcsa helyzetbe, amely olyan lesz, mint egy csapda. Nem tudsz belőle szabadulni.

Karmikus feladatod: böjtölj és meditálj, mert ennek hatására tisztábban látsz, és pontosan tudni fogod, hogy mi és ki a fontos az életedben. Nem kell senkihez sem tanácsért futkosnod, mert egyszerűen saját magad is tudni fogod, hogy mit kell tenned.

 

Skorpió

SkorpióKarmikus kötelességed: a munkában helytállni, és vállalni azokat a terheket, amelyeket rád pakolnak. Emelt fővel kiszállni egy olyan kapcsolatból, amelyről te is tudod, hogy nem működik. Nem gondolkodni a bosszún, és nem siránkozni, mert ennek nincs értelme. A pénzedre pedig sokkal jobban vigyázni.

Karmikus kapcsolatod: régi barátoddal van, aki tudja, hogy milyen helyzetben vagy, tisztán látja, hogy mit kell tenned. Fordulj hozzá bizalommal, olyan tanácsot kapsz, amely valóban a segítségedre van, és amely miatt hálás lehetsz neki. Természetesen csak akkor, amikor majd eljön az ideje.

Karmikus feladatod: minden kapcsolatban tudattalanul is működik, az adok-kapok egyensúlya. Ha valaki megtesz velem valamit, akkor azt én is könnyebben követem el vele szemben, és kevésbé lesz bűntudatom. Ezzel te pontosan tisztában vagy, ezért a hét karmikus feladata, hogy ezt szem előtt tartsd, mielőtt cselekszel.

 

Nyilas

NyilasKarmikus kötelességed: nem közösködni senkivel, és mértékletesnek maradni, ha mulatozásról, ha szórakozásról van szó. Emlékezni olyan időkre, amelyek talán fájdalmasak voltak, de hozzátartoznak az életedhez. Emlékezz arra a személyre is, akivel lelkileg igen közel voltatok egymáshoz.

Karmikus kapcsolatod: egy barátoddal van, akivel nincs egyensúlyban a kapcsolatod, mert hol közeledtek, hol távolodtok egymástól, és ez az ingadozás problémássá teszi a viszonyotokat. Miközben a lelketek legmélyén mind a ketten vonzódtok egymáshoz, hiszen sokban hasonlítotok, és olykor még a problémáitok is egyformák. Most törekedj vele egyensúlyra, csak rajtad múlik, hogy sikerül-e, vagy sem.

Karmikus feladatod: pénzügyeidet rendbe szedni, mert éppen most nem lehetsz felelőtlen ezen a téren. Nem várhatsz el olyan dolgot sem a partneredtől, amelyről pontosan tudod, hogy képtelen teljesíteni.

 

Bak

BakKarmikus kötelességed: titkos szerelmi kapcsolatban sor kerülhet a szakításra, mert talán már nem lehet tovább folytatni ebben a formában a viszonyt. Törekedj az őszinteségre, mert ha kedveseddel nyíltan beszélsz az érzéseidről, valamint arról, hogy mi volt az, ami elfogadhatatlan volt a számodra, ebből nemcsak sokat tanulhatsz, hanem az új kapcsolatod sokkal kiegyensúlyozottabb lesz.

Karmikus kapcsolatod: egy gyermekkel van – akár a sajátod, akár valaki másé –, akinek nemcsak átadhatod a tudásodat, hanem akinek végig kell hallgatnod a történetét. Ez megnyugtatja őt, neked pedig talán befolyásolja még a világlátásodat is.

Karmikus feladatod: rendet tenni az otthonodban, és megszabadulni mindentől, ami már kacatnak minősül, mert ezek visszahúzó erőként működnek az életedben, és inkább akadályoznak, mint előrevinnének a fejlődés útján.

 

Vízöntő

VízöntőKarmikus kötelességed: türelmesnek maradni a legőrültebb helyzetekben is, mert így elkerülheted, hogy olyan hibát kövess el, ami miatt anyagilag mélypontra kerülhetsz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor kötelességed hűségesnek lenni, és értékelni mindazt, amit a párod érted tesz.

Karmikus kapcsolatod: olyan személlyel van, akit talán korábban nem kedveltél, de most szükséged van a tanácsára, a támogatására. Ezzel a személlyel az előző életekből a karma láthatatlan szálai kötnek össze, amely igen erős, és ennek az erejét talán most érzed a legjobban.

Karmikus feladatod: a munkahelyeden olyan teljesítményt nyújtani, amelyet a feletteseid a legjobbnak tartanak, és amely a te önbizalmadat is növeli. Ha nincs partnered, és nem érzed jól magad ebben a helyzetben, akkor itt az ideje, hogy tegyél ellene.

 

Halak

HalakKarmikus kötelességed: a pénzügyeket vedd komolyan, és figyelj arra, hogy meddig nyújtózkodsz. Ne számíts senkinek a pénzére, csak arra, amit te magad megkeresel. És ne várj olyan dolgokat egy ismerőstől, amelyekre képtelen.

Karmikus kapcsolatod: a környezetedben egy olyan személlyel van, aki eddig már több kellemetlenséget okozott neked, igaz, hogy voltak nagyon boldog pillanataitok is. Olyan szálak fűznek benneteket egymáshoz, amelyek miatt ezt a kapcsolatot nem lehet csak úgy felszámolni, hirtelen mindent elvágni. Kénytelen vagy vele tovább folytatni a viszonyt.

Karmikus feladatod: nem lazíthatsz még a gyeplőn, bármennyire is szeretnéd. Keményen kell dolgoznod, és ügyelni arra, hogy segítségére legyél a munkahelyeden egy olyan személynek, aki nagyon érzékeny, és aki nagyon hasonlít arra, aki közel állt lelkileg hozzád, és akivel már nem vagy kapcsolatban. Különösen, hogy ugyanolyan jeleket vélsz felfedezni rajta, mint a korábbi ismerősödön.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top