Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp – november 7-9.

Nyugodt vagy ellentmondásos lesz a hétvége? Pihenést vagy munkát jeleznek a csillagok? Boldogságot vagy szomorúságot élünk majd át? Lássuk az előrejelzést!

KosKOS: Kivételesen nyugodt hétvége elé nézel, kedves Kos. Ne bánd, hogy most nem lesz akkora nyüzsgés körülötted! Neked is szükséged van egy kis nyugalomra és csendre. Próbálj lazítani és aludni! Tudnod kell, hogy aki tartósan nem alszik eleget, rövidebb ideig él! Az életenergia vészesen fogy, ha nincs meg a napi minimum hat óra alvás. A héten összegyűlt lemaradást most behozhatod. Mivel a Hold a Halak jelében jár, ami víz jegy, érdemes valamilyen vízkúrával kényeztetned magad. Például készíts egy forró fürdőt, és önts bele fürdősót, -olajat! Főzhetsz egy különlegesen finom teát is. Próbáld meg ízesítés nélkül inni! És a hétvégén hagyd a munkát, ne dolgozz, és ne bosszankodj munkahelyi témákon. A hétvége a tiéd – és a magánéletedé!

 

BikaBIKA: Ez a hétvége meglehetősen ellentmondásosnak ígérkezik számodra, kedves Bika. Egyrészt vigyáznod kell, hogy ne keveredj méltatlan vitába! Valaki kifejezetten provokatív módon lép fel veled szemben. Nagyon figyelned kell, hogy ki tudj térni előle. Próbáld megőrizni a higgadtságodat, és ne reagálj! De hallgasd meg a másikat, mert olyasmit fog mondani vagy a „fejedhez vágni”, ami bántó, de van igazságtartalma! Ha nem szállsz be a „bokszmeccsbe”, akkor lesz időd átgondolni, mi is történt. Ezen a hétvégén kellemes meglepetés is érhet egy barátod részéről. Ő vagy melléd áll ebben a konfliktusban, vagy jó tanácsot ad. Az is lehet, hogy vidám stílusával oldja benned a feszültséget. Ha hív, menj vele bulizni, kirándulni stb. Mindenképpen jót fog tenni neked, ha egy optimista ember társaságában töltesz egy kis időt.

 

IkrekIKREK: Attól, hogy idegeskedsz, kedves Ikrek, még nem oldódik meg semmi. Való igaz, hogy az utóbbi napokban összetorlódott sok minden. Kicsit úgy érezheted, hogy az idő ellened dolgozik, és hogy mindenki más a te idődet rabolja. Ettől jogosan lehetnél feszült, de rá kell jönnöd, hogy ez a hozzáállás „öngól”. Jobban jársz, ha ezen a hétvégén szánsz egy kis időt arra, hogy átgondold, mi a legsürgősebb tennivalód. Állíts fel fontossági sorrendet, és tartsd ehhez magad! Kezdd el sorban, egymás után intézni a dolgaidat! Nem tudod egyszerre az összeset elrendezni, csak lépésről lépésre haladva fogsz a végére jutni. Közben szükséged lenne egy kis kikapcsolódásra. Legalább egy sétára menj ki a szabadba! Nem szabad egész hétvégén a négy fal között ülnöd, mert ettől teljesen kimerülhetsz. A friss levegő szó szerint visszaadhatja az életkedvedet!

 

RákRÁK: Csodálatos hétvége elé nézel, kedves Rák. Szó szerint lubickolhatsz a boldogságban. Minden okod megvan az örömre. Ahhoz, hogy értékelni tudd, milyen szerencsés is vagy, körül kell nézned, és számba venni, mennyi mindenért lehetsz hálás. Kezdd az „apró” dolgokkal: egészség, lakás, munka stb. És utána a családod, a szeretteid – és a szeretetük. Ezen a hétvégén a Hold a Halak jelében jár, ami víz jegy, akárcsak a Rák, ezért jó lenne, ha „vizes” programot választanál. Menj el egy fürdőbe vagy utazz el egy fürdővárosba. De otthon is készíthetsz magadnak egy forró fürdőt. Tehetsz a vízbe fürdősót vagy -olajat. És mindenképpen főzz egy különlegesen finom teát magadnak! Próbáld ízesítés nélkül inni! Ha nem szeretnéd, akkor tudd, hogy a cukor víz, a méz pedig tűz elemet visz a teádba!

 

OroszlánOROSZLÁN: Tudomásul kell már végre venned, kedves Oroszlán, hogy bármennyire is szeretnéd, nem fog mindenki egyetérteni veled. Győzködheted őket, de nem erőltetheted rá a véleményedet másokra. Sok vitád lesz ebből mindaddig, amíg el nem tudod fogadni, hogy mások gondolhatják másképp. Abban a tévhitben élhetsz, hogy az emberek akkor fognak tisztelni téged, ha mindig bólogatnak. Ezen a hétvégén súlyos konfliktusod lehet, hacsak nem tudsz elfogadóbb és toleránsabb lenni. Különösen a családodra figyelj oda ilyen szempontból! Erre a hétvégére válassz valami szokatlan programot. Menj el olyan múzeumba, ahol még nem jártál, vagy utazz el olyan városba, amelyet még nem kerestél fel eddig. Kóstolj meg olyan ételeket, amelyeket még nem ismersz! Az új élmények nagyon jó hatással lesznek testedre-lelkedre.

SzűzSZŰZ: Mindenki magából indul ki, kedves Szűz, de hát nem vagyunk egyformák. Ezen a hétvégén komoly vitába keveredhetsz, ha nem vigyázol. Olyan heves, indulatos ellenvéleménybe „futhatsz bele”, amely elsőre érthetetlen lehet számodra. Ha figyelmesen hallgatod a másikat, akkor rájöhetsz, hogy ennek a szituációnak a gyökere a múltban van. A másik egy régi sérelme miatt támad téged. Nem tehetsz mást, mint hogy türelmesen végighallgatod, és felteszed hangosan – és magadban is – a kérdést: „Mi a megoldás?” Ha mindketten keresitek, akkor meg fogjátok találni a megoldást. Hiszen „aki keres, az talál”. A legjobb lenne, ha együtt teáznátok vagy borozgatnátok, és közben megbeszélnétek, hogyan tovább. Egy meghitt hangulatú este segíthet közelíteni az álláspontokat bármilyen nagy is a feszültség!

 

MérlegMÉRLEG: Ezen a hétvégén kicsit fáradtabb és nehézkesebb lehetsz, kedves Mérleg. Próbálj rájönni, hogy mi vagy ki viszi el az energiáidat! Kedves, békés stílusod miatt sokan szeretnek a közeledben lenni. Közülük valaki – talán nem is tud róla, de – folyamatosan szívja el az energiádat. Figyeld meg, hogy kinek a társaságában fáradsz el! Könnyen levédheted magad, ha elképzelsz egy aranyszínű fénygömböt magad köré, amely tetőtől talpig befogad. Az is lehet, hogy az aggódás miatt vagy fáradékony. Keresd meg, mi az a téma, amely miatt az utóbbi időben többet nyugtalankodsz! Ha tudsz tenni valamit az ügy érdekében, akkor tedd meg! Ha nem, akkor várj nyugodtan és türelmesen, és bízz benne, hogy megoldódik! Keresd olyan emberek társaságát ezen a hétvégén, akikkel lehet sokat nevetni. Neked most a nevetés a legjobb gyógyszer!

 

SkorpióSKORPIÓ: Megünnepelted már a születésnapodat, kedves Skorpió? Itt az ideje, hogy szervezz egy szülinapi partit. Nem kell nagy felhajtást csinálnod. A lényeg, hogy hívd el a családtagjaidat, a barátaidat, a kollégáidat, akiket kedvelsz! Olyan emberekkel vedd körbe magad, akiknek a társaságában felszabadult és vidám tudsz lenni! Készíts valami gyors és egyszerű ételt vagy vegyél kész szendvicseket! Dobd fel a helyszínt színes lufikkal vagy sok mécsessel! Amennyiben a születésnapodat másképp szeretnéd megünnepelni, akkor menj el egy fürdőbe vagy utazz el egy fürdővárosba! Kényeztesd magad egy kis lubickolással és masszázzsal! Ha inkább otthon maradnál, akkor készíts illatos, forró fürdőt magadnak, és lazíts! Mivel a Hold ezen a hétvégén a Halak jelében jár, ami víz jegy, akárcsak a Skorpió, bármilyen vízkúra jó hatással lesz rád: tea, borogatás stb.

 

NyilasNYILAS: Filozofálhatsz az idő gyorsuló tendenciájáról, kedves Nyilas, de ettől még nem intéződik el semmi. Tudomásul kell venned, hogy nem csinálja meg helyetted senki a te feladatodat! Itt az ideje, hogy kezedbe vedd a dolgaidat, és kezdj rendet rakni életed legfontosabb területein! Attól, hogy várod, hogy megjöjjön a kedved, és a végtelenségig halogatod a cselekvést, semmi sem fog történni magától. Legyél végre határozott, és vedd vissza a „kormányt”, vagyis az irányítást a saját életedben! Kezdhetnéd a szobád, az íróasztalod vagy a ruháid rendbe rakásával. A sok haszontalan holmi nemcsak a helyet foglalja, hanem megnehezíti, hogy átlásd a helyzetet. Akárcsak életed más területein is. Ha sikerül magad körül rendet raknod, akkor benned is rend lesz!

 

BakBAK: Ezen a hétvégén elutazhatnál, kedves Bak. Fogd magad, és ülj be az autódba, vagy ülj fel a vonatra, vagy akár a repülőre! Miért is ne mehetnél el jó messzire? Sok élmény vár rád, ha megengeded magadnak, hogy pár kellemes napot eltölts az otthonodtól távol. Minden feladat meg fog várni. Ha úgy döntesz, hogy mégsem utazol el, akkor utazhatsz a képzelet szárnyán is. Nem muszáj fizikai értelemben eltávolodnod a megszokott környezetedtől. Tehetsz virtuális utazást is. Ülj be egy moziba, és nézz meg egymás után több filmet. Vagy mozizz otthon. Esetleg fogj egy izgalmas könyvet, főzz egy nagy kanna finom forró teát, kucorodj be egy kényelmes fotelba, és merülj el a képzelet óceánjában! Ha ezt megteszed, akkor teljesen feltöltődve és kicserélve fogod kezdeni a következő hetet.

 

VízöntőVÍZÖNTŐ: Rendkívül modern a gondolkodásod, kedves Vízöntő. Igaz? Elszánt híve vagy a demokráciának és a liberalizmusnak, vagyis azt képviseled mindenhol, minden kapcsolatodban, hogy mindenkinek véleménynyilvánítási joga van, amellyel bármikor élhet. De lassan tudomásul kell venned, hogy vannak helyzetek és vannak emberek, ahol ez nem működik. Például a szüleidnek vagy a főnöködnek nem mondhatsz ellent, vagy ha ezt megteszed, akkor azt tisztelettel és szerényen teheted. Ismerned kellene már a különbséget az alázat és a megalázkodás között. Az előbbire nagy szükséged lenne, ha ezt a hétvégét feszültségmentesen szeretnéd tölteni. Keresd a veled „egyívásúak”, hasonló gondolkodásúak társaságát! Beszélgessetek, teázzatok, borozgassatok együtt. Nagyon jó hatással lesz rád ez a program…

 

HalakHALAK: Pénteken délben a Hold belép a Halak jelébe. Ez érzékenyebbé tehet téged, kedves Halak. Vigyázz, hogy ne vegyél magadra minden kritikát! Ne hidd, hogy mindenki veled foglalkozik, vagy téged akar bántani. Ne hagyd, hogy az önsajnálat maga alá gyűrjön! Keresd azoknak a barátaidnak a társaságát, akik „alapjáraton” vidámak, optimisták! Ők kirángathatnak a letargiából, és felderíthetnek. Jó ötlet lenne, ha elmennétek egy teaházba teázni és vízipipázni. Ha egyedül szeretnéd tölteni ezt a hétvégét, akkor csinálj egy forró, illatos fürdőt magadnak. Lazíts, és töltődj a víz energiájával. Főzhetsz magadnak egy finom teát is. Add meg a módját: vedd elő a legszebb teáskészletedet, gyújts gyertyát, és lassan iszogasd a teát! Ha szertartást csinálsz ebből, akkor a tea átmelegíti a testedet és a lelkedet is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése