Horoszkóp

Horoszkóp a Skorpió havában

A Nyilasnak gyógyteát, a Bikának őrangyalt, a Szűznek jó zenékre megnyugvást, a Mérlegnek pedig a thai chi békességét ígéri a horoszkóp.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

Érzelmek: Boldog időszak vár rád, lehet, hogy a gyermekednek vagy épp a gyermekvárásnak köszönhetően. Jól alakuló ingatlanügyek és nem várt pénz is vidámabbá teszik a napjaidat.
Anyagiak: A munkahelyeden végre meg kellene néhány olyan dolgot tenned, amelyekről te is pontosan tudod, hogy muszáj, de nehezen veszed rá magad. Viszont a főnökeid ezt várják tőled.
Wellness-tipp: Fogd vissza magad a falatozásban, mert ha így folytatod, felújíthatod az egész téli ruhatárad. Öt óra után lehetőleg már ne egyél semmit.
Így meríts energiát: November 3. és 4. különleges nap, rengeteg érdekes konstelláció lesz az égen. Ezeknek köszönhetően hirtelen rájössz valamire, ami megoldást jelent egy régi kérdésre, de ne beszélj róla senkinek.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

Érzelmek: Partnered olyan dolgokat mond, amelyek nem felelnek meg a valóságnak. Ne hidd el minden szavát, és kérdezz vissza többször, ha kell.
Anyagiak: Olyan feladatra érkezik felkérés, amiről előre sejtheted, hogy nagy pénzt hoz, de nagy teherrel is jár. Sokan próbálnak majd a kegyeidbe férkőzni.
Wellness-tipp: Egy-egy teáskanálnyi szárított orbáncfű, komló és tarackgyökér keverékét forrázd le 2,5 dl forró vízzel, hagyd állni tíz percig, majd a teát mézzel ízesítve kortyolgasd el naponta egyszer. Nagyon jót fog tenni az egészségednek és a lelkiállapotodnak is.
Így meríts energiát: Beszélgess egy olyan barátnőddel, aki ezotériával foglalkozik, ő el tudja magyarázni neked, hogy most mi miért történik az életedben.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Érzelmek: Fantasztikus szerelmi kapcsolatba mész bele, és nem zavar, hogy napvilágra kerül a dolog. A meglévő kapcsolatokban gyermekáldás várható.
Anyagiak: Rengeteget dolgozol, és nagyon sokat sürögsz-forogsz, mégsem kapsz annyi pénzt érte, amennyi arányos lenne a befektetett energiával.
Wellness-tipp: Könnyebben elalszol, és jobban esik a pihenés, ha hűvös hálószobában hajtod álomra a fejed.
Így meríts energiát: November 12-én, mielőtt átérne a Bak jegyébe, a Vénusz együtt áll a Plútóval a Nyilasban. Fontos dolgot tudhatsz meg ennek köszönhetően, és mennyeien érzed tőle magad.

Vízöntő (I. 21. – II. 18)

Érzelmek: Előfordulhat, hogy házas- vagy élettársadra fogsz hivatkozni, mert valamit nem akarsz megtenni a munkahelyeden, netán ő húz ki egy kellemetlen helyzetből. Cserébe hallgasd lelkesen az ő élményeit még akkor is, ha a szokásosnál jóval többet mesél.
Anyagiak: Baráttal vagy házastárssal közös pénzügyek most jól alakulnak. Főleg, ha figyelsz arra, hogy semmilyen szabálytalanságba ne menj bele.
Wellness-tipp: Most nagyon fontos, hogy kipihent legyél, ezért napközben szánj több időt a relaxálásra.
Így meríts energiát: November 5-én a Vénusz, a Mars és a Hold együttállását élvezheted, ez a hálószobában fantasztikus teljesítményre ösztönöz.

Halak (II. 19. – III. 20.)

Érzelem: A meglévő kapcsolatokban, házasságokban új fejezet kezdődik, ezek a viszonyok még szorosabb válnak egy sorsszerű változásnak köszönhetően.
Anyagiak: Fel kell készülnöd arra, hogy főnökváltás lehet a munkahelyeden. Érdemes lenne új, esetleg több munkát vállalnod. Akik eddig segítettek téged, azokra a jövőben is számíthatsz.
Wellness-tipp: Húzd végig a tenyered élét harminchatszor mindkét talpadon. Az ismétlődő mozdulatok jót tesznek álmatlanság ellen, és segítenek, ha begörcsöl a lábad.
Így meríts energiát: November 10-én a Nap a Jupiterrel és az Uránusszal kellemes konstellációt zár be, ezen a napon az összes angyal jóságát és erejét élvezheted.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Érzelmek: Szerelmeddel a kapcsolatod most viharos lesz, talán még a szakítás gondolata is felmerül bennetek. Előfordulhat, hogy egyik pillanatról a másikra belebolondulsz valakibe.
Anyagiak: Végre nem lesznek anyagi problémáid, a több kiadás mellett szerencsére több lesz a bevételed is.
Wellness-tipp: Válassz ki ebben a hónapban minden héten egy estét, amikor nem tévézel és nem olvasol újságot, csak a kedveseddel vagy a gyermekeddel, esetleg a legjobb barátoddal múlatod az időt.
Így meríts energiát: November 11-én a Skorpióban tartózkodó Nap jó fényszöggel kapcsolódik a Szaturnuszhoz. Kozmikus segítséget kapsz, hogy ezen a napon szinte minden problémát megoldj.

Bika (IV. 21. – V. 21.)

Érzelmek: A kitartásodnak meglesz az eredménye. Az az ember, akire olyan sokáig vártál, a tiéd lesz, és ettől határtalanul boldognak érezd magad.
Anyagiak: A munkahelyeden nincs minden rendben, ezt te is tudod. Nagy átszervezés következik, nem árt, ha elkezdesz új állás után nézni.
Wellness-tipp: Most nagy szükséged van a rendszeres mozgásra, hogy igazán vonzónak érezd magad. Olyan mozgásformát válassz, ami felpörgeti a keringésedet, fuss, kerékpározz vagy aerobikozz.
Így meríts energiát: November 27-én délután újholdkor kérd meg a védőangyalodat, hogy adjon erőt mindahhoz, ami ezután történik az életedben.

Ikrek (V. 22. – VII. 22.)

Érzelmek: Szenvedélyesebb talán már nem is lehetnél! Olyan valakivel jössz össze, akit meg akarsz tartani, aki nagyon sokat jelent neked. A régi kapcsolatokban boldog nyugalom uralkodik.
Anyagiak: Jobban be tudod osztani a pénzt, mint korábban, és ennek köszönhetően olyasmiket is megengedhetsz magadnak, amelyekről eddig önként mondtál le.
Wellness-tipp: Minden edzés eredményességének titka a fokozatosság, a türelem és a kitartás, kitartás, kitartás. Neked is ehhez kell tartanod magad, ha sportolásba kezdtél.
Így meríts energiát: November 22-én a vonzás törvénye jobban működik, mint máskor. Különösen, ha 17 óra után gondolsz arra, amit szeretnél elérni.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Érzelmek: Most nagyon jól alakul a pároddal a kapcsolatod, szinte bármit megadnál, hogy kettőtök között minden így maradjon. Ez a szexre különösen igaz.
Anyagiak: A szokásosnál jobban vigyázz a pénzedre, az értéktárgyaidra, mert annyira lekötnek az érzelmek, hogy valaki kihasználhatja ezt a helyzetet.
Wellness-tipp: Jót tenne neked a japán eredetű shiatsu masszázs, amely a megrekedt energiát ismét egyenletes mozgásba tudja hozni.
Így meríts energiát: November 10-én a Hold és a holdcsomópont szextil fényszögben állnak egymással, ez a varázslatok éjszakája lesz. Maradj fenn sokáig, és talán olyan dolgot láthatsz meg, amit rajtad kívül senki.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)

Érzelmek: Egyre gyakrabban fordul elő, hogy nem értesz egyet azzal, amit a kedvesed csinál, ám a családtagjaidtól használható ötletet kapsz, hogyan befolyásold őt.
Anyagiak: Mivel most nem várt dolgokra kell pénzt kiadnod, szűkében leszel az anyagiaknak. Igyekezz kicsit visszafogni magad a vásárlásoknál.
Wellness-tipp: Ébredés után, még a takaró alatt, a nyújtózkodást követően a felhúzott térdeidet döntsd jobbra-balra. Ezzel átmozgatod a gerinced, és felkészíted a terhelésre.
Így meríts energiát: November 12-én késő éjjel gyújts meg egy aranyszínű gyertyát, és koncentrálj arra, amit nagyon szeretnél elérni. Egy angyal lesz a közeledben, aki segít a vágyad valóra váltásában.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

Érzelmek: Furcsa helyzetbe kerülsz, hiszen a régi pároddal közös dologba fogsz, miközben olykor torkig leszel vele. Lehet, hogy felbukkan valaki, akinek örömmel odaadnád a szíved.
Anyagiak: Pénzügyi tárgyalásoknál keménynek kell lenned. Tarts ki az elveid mellett, így talán kevesebből megúszhatod, mint gondolnád.
Wellness-tipp: A zene nagyon jó hatással van a szervezetedre, megváltoztatja a szívritmusodat, a légzésedet, kihat az anyagcserédre, a belső elválasztású mirigyekre. Hallgasd reggel a kedvenc zenéd, hogy jól induljon a napod.
Így meríts energiát: November 5-én a Vénusz és a Neptunusz szextilben állnak, a megérzéseid átlagon felül jól működnek, hallgass rájuk.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

Érzelmek: A házas- vagy élettársaddal előtérbe kerülnek az anyagi kérdések, és ez kisebb feszültséget teremthet közöttetek.
Anyagiak: Minden idegszáladdal a pénzre koncentrálsz, és lesz is belőle most bőven. A munkahelyeden nem ártana visszafogni magad, és alkalmazkodni a felettesedhez.
Wellness-tipp: Élesítsd a memóriádat naponta végzett szellemi gyakorlatokkal. Ha például nehezen jegyzel meg neveket, bemutatkozás után szólítsd többször a nevén az új ismerősödet.
Így meríts energiát: A tai chi több mint tízezer éves taoista testkultúra-módszer, itt az ideje, hogy megismerkedj vele. Szükséged lesz az általa elérhető nyugalomra a hónap teendői közben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top