Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. november 24-től 2008. november 30-ig

Kos

Az elmúlt időszakban gyakran voltál kimerült, de most végre fellélegezhetsz és megnyugodhatsz, hisz lezárul ez a kimondottan problémásnak mondható időszak. Új dolgok vehetik kezdetüket, karriered vagy vállalkozásod fellendülőben van, új barátokra, üzleti partnerekre, érdekes kapcsolatokra tehetsz szert. Jó az esély arra, hogy hosszú távú tervek megkezdését ezekre a napokra időzítsd.

Szerelem: Ha most döntesz kapcsolatod jövőjéről – dönts bárhogy –, az kedvező fordulatot hoz szerelmi életedbe. A magányos Kosok most egy szempillantásnyi idő alatt szerelembe eshetnek…

Bika

Az e heti konstellációk elsősorban a különféle emberi kapcsolatok kialakításának, javításának vagy éppen jobbá tételének kedveznek. Régi sérelmek orvoslására, új barátságok kialakítására, régi ismerősökkel való kapcsolatfelvételre kiválóak a most következő napok. Mozdulj ki otthonról, hívd fel vagy keresd meg családod távolabb élő tagjait, lepd meg barátaidat, nem fogsz csalódni, örömmel fogadnak.

Szerelem: Új szerelem indulására is nagyszerű időszak ez! Ha viszont bizonytalan lennél meglévő párkapcsolatodban, most véglegesen megszilárdíthatod!

Ikrek

Úgy érezheted, végre lezárult számodra egy hosszú életszakasz s egy igazán mozgalmas időszak. Az elmúlt hónapok eredményeit és sikertelenségeit át kellene gondolnod, s levonni a tanulságot. Ugyan nem volt nehézségektől mentes az elmúlt időszak, de sikertelennek sem nevezhető. Te sem vagy hibátlan, inkább dolgozd fel az esetleges kudarcokat, s keress újabb utakat. Most jó az esély arra, hogy sikerrel kezdj új tevékenységbe.

Szerelem: Harmónia költözik kapcsolatodba, szép napok jönnek, aggodalomra igazán nincs okod. Akik még keresik az igazit, a hét második felében jó eséllyel meg is találhatják.

Rák

Hétfőn és kedden váratlan konfliktusok nehezíthetik életedet, s ráadásul ezt önmagadnak köszönheted, mert most könnyen megeshet, hogy meggondolatlanul bele akarod ütni az orrod mások dolgába. Valójában ezzel csak saját magadnak okozol nehézséget, s bevonzhatsz még egy-két ellenséget is. Ha jót akarsz magadnak, húzódj vissza, inkább a saját napi feladataid megoldására szánj az átlagosnál több időt és energiát.

Szerelem: Ha a napokban kezdene kialakulni egy új kapcsolatod, semmiképpen se erőltesd rá akaratodat vagy saját magadat a másikra, csak elrémiszted idő előtt. De ez bizony a párkapcsolatban élőkre is vonatkozik!

Oroszlán

A heti csillagállás hozzásegít ahhoz, hogy feltöltődj, tele legyél erővel és energiával, könnyedén és problémamentesen el tudd végezni mindennapi feladataidat. A következő hetekben megvalósíthatod mindazt, amire az elmúlt hónapokban nem jutott időd vagy épp energiád. Régi terveid, álmaid megvalósításának is most jött el az ideje, vágj bele, legyen szó új munkáról, saját vállalkozásról vagy egyébről.

Szerelem: Félelemre vagy ingatagságra nincs okod szívügyeidet illetően, nyugodt napok várnak rád, bár nem lesz hiány romantikából. A párkeresők hétvégén jó eséllyel indulnak vadászatra.

Szűz

A következő napokban csak az vihet előrébb, és hozhat jó eredményeket számodra, ha a megszokottnál is határozottabb és öntudatosabb leszel, ne hagyd, hogy bármi utadba álljon. Nem várhatod, hogy külső segítség által oldódjanak meg a problémáid, itt az idő, hogy lépéseket tegyél saját boldogulásod érdekében. Jelentős próbatételek elé állíthat a sors ezen a héten, ne futamodj meg!

Szerelem: Rálelhetsz arra a személyre, akiért érdemes küzdeni, s viszonzásra is találhatsz. A párkapcsolatban élők érzelmei még jobban elmélyülhetnek, romantikából nem lesz hiány.

Mérleg

Kiváló napok következnek! Olyan lehetőségek kerülnek utadba, amelyekre régóta áhítoztál. A hét első napjaiban a karriered vagy a tanulmányaid terén jöhetnek kifejezetten pozitív fordulatok, s a csillagok stabil alapokat kínálnak azokhoz a tervekhez, amelyek már régóta megvalósításra várnak. Most nincs idő a túl sok mérlegelésre…

Szerelem: Nagyszerű napok köszöntenek minden Mérlegre. Semmilyen kérésre, randimeghívásra ne mondj nemet, olyan élményekben lehet részed, amelyekre egy életen át fogsz emlékezni.

Skorpió

Ez a hét a munka terén válhat jelentőssé, karriered egyengetésének kedvez, különösen a hétfői és a szerdai nap. Ha tanulsz, akkor most nagyon fogékonnyá válsz, de sikeres vizsgák letételére is kiváló időszak következik. Olyan eredményeket érhetsz el, amelyekkel akár jelentősen több sikert könyvelhetsz el, mint vártad volna. Mindemellett a következő hetek is ilyen sikeresnek mutatkoznak.

Szerelem: A szívügyek terén is nagyon szép és mozgalmas napok várnak rád, az érzelmek elmélyülnek. A magányos Skorpiók bármelyik nap megtalálhatják életük párját…

Nyilas

Kitartásodért, odaadásodért, elképesztő fáradhatatlanságodért cserébe végre te is segítséget vagy éppen jó tanácsokat kaphatsz. Fontos eredményeket érhetsz el hivatásod, pénzügyeid terén, de akár családi ügyekben is. Az egyetlen negatív dolog ezen a héten, hogy gyorsabban járhat a szád, mint kellene, és gondolkodás nélkül mondod ki azt, ami a fejedben jár, így könnyen megbánthatsz másokat.

Szerelem: Érzelmi életed nem lesz zökkenőmentes, csupán a türelmedre lesz szükség, hogy néhány nehéz napot átvészelj. Ha még keresed az igazit, ne aggódj, néhány flörtre kiválóak ezek a napok.


Bak

Itt a változás, változtatás ideje, jelentős módosításokra lenne szükséged! Erre a keddtől péntekig tartó időszak a legalkalmasabb. Bármilyen terved is legyen, azt most könnyen megvalósíthatod. Akár munkahelyváltás, saját vállalkozás indítása, nagy értékű tárgyak és ingatlanok eladása vagy vétele, merd megtenni az első lépéseket, és a sikerek mellett hosszú távú eredményeket is elérhetsz.

Szerelem: Az érzelmek terén is pozitív változások jöhetnek. Ha keresed az igazit, bármelyik nap találkozhatsz vele. Ha már van már társad, akkor is beléphet az életedbe egy második…

Vízöntő

Munkád, vállalkozásod, fellendülő karriered kerülhet a középpontba ezekben a napokban, könnyen megeshet, hogy döntéshelyzetbe kerülsz, s a kérdés, amelyet neked szegeznek, nem várhat a válasszal. Gondold át már most, mit tennél, ha új állásajánlatot kapnál, vagy magasabb pozíciót kínálnának? Most nem engedheted meg magadnak a tétovázást, ezzel a bizonytalanságodra hívnád fel a figyelmet. Inkább mondj igent, hosszú ideig nem kínálkozik még egy ilyen kiváló lehetőség.

Szerelem: Ha most tervezed, hogy végleg elkötelezed magad egy kapcsolat mellett, az kiváló döntés lesz. A magányos Vízöntők is bármikor szerelembe eshetnek.

Halak

A hét első napjai lelkileg megterhelőek lesznek, de ahogy közeledik a hétvége, kivirulsz, kedved jobb lesz, többet fogsz mosolyogni, több sikerélmény ér, harmonikusabbá válsz. A hét első napjaiban néhány hirtelen adódó problémát meg kell oldanod, s az is könnyen megeshet, hogy olyan ember segítségét kell kérned ezekben az ügyekben, akit nem kedvelsz túlzottan. Mégis ez a fura helyzet oldhatja fel köztetek az ellentétet.

Szerelem: Ingatag vagy, egyik nap ilyen, a másik nap olyan, de a rossz pillanatok elillannak a hétvége beköszöntével. A magányos Halak nézzenek alaposan körül, hisz minden esély megvan egy új románc megérkezésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top