Horoszkóp

Karmahoroszkóp – november 29. – december 5.

Kissé feszült lesz a hét, ám ezen a feszültségen sokat old a Vénusz és a Jupiter együttállása, amely a karmát jelentő Szaturnuszhoz nagyon jó fényszögekkel kapcsolódik.

Kos

Karmikus kötelességed: Ezen a héten, bármi történjen, nem szabad, hogy meginogjon a hited. Nagyon fontos, hogy amit elképzeltél, azt véghez is vidd, és bárki bármit mond, ne térítsen el az utadtól. A munkád során számíthatsz nehézségekre, de ehhez lassan már kezdesz hozzászokni, megint jön valami váratlan dolog, amelyet önfegyelemmel és az erős hiteddel könnyen megoldasz.

Karmikus kapcsolat: Érdekes módon ezen a héten két személlyel van, a házastársaddal és a feletteseddel. A házas- vagy élettársad nagyon jó tanácsot ad, amit ha megfogadsz, akkor a feletteseddel is remekül kijöhetsz. Ha új munkába kezdesz, vagy közelebbi kapcsolatba kerülsz a feletteseddel, ebben ritka szerencsés leszel, érdemes beleadnod apait-anyait.

Karmikus feladatod: Valakibe lelket kell öntened. Talán egy olyan személybe, aki csak akkor keres meg, ha valami baja van. Egyébként neki jól megy az élete, és amikor jól megy, talán nem is foglalkozik olyan sokat veled.

Ha ezen a héten veszed meg a karácsonyi ajándékokat, anyagilag jól jársz, és sikerül olyan dolgokat venned, amelyeknek mindenki nagyon fog majd örülni.

 

Bika

Karmikus kötelességed: Szerelmi kapcsolatban mértékletesnek maradni, és ha ő olyat mond, amit te úgy érzed, hogy képtelen vagy tolerálni, viszont a kapcsolatot sem akarod megszakítani, akkor ezen a héten meg se szólalj, esetleg zárkózz el. Ha úgy érzed, hogy a gyermeked vagy akár a szeretőd a pénzedet akarja, akkor vedd tudomásul, hogy a sors a pénzedet ezen a héten így is, úgy is elvenné. Ezért jobb lenne, ha önként adnád, és azoknak, akiket szeretsz, akiknek szükségük van rá. És hidd el, nem a pénzedért szeretnek.

Karmikus kapcsolatod: Azzal a személlyel van, aki megpróbál a héten becsapni téged. Lehet, hogy ezzel a személlyel most találkozol életed során először – de az is lehet, hogy már láttad valahol őt, de nem emlékszel rá –, ne higgy el neki mindent, és te se kábítsd őt. Inkább járj utána, hogy amit ígér, annak valóban van-e valóságalapja. Ez ugyan fáradságos, de megéri.

Karmikus feladatod: A jótékonykodás. Amitől nehezen tudsz megválni, éppen azt kell most odaadnod olyan valakinek, aki igazán rászorul. Ne végezz fekete mágiát, mert nagyon megjárod.

Ikrek

Karmikus kötelességed: A munkahelyeden befogni a szádat, mert sajnos előfordulhat, hogy túl sokat beszélsz, és olyan emberekre mondasz dolgokat, akik biztos lehetsz benne, hogy nem fogják szó nélkül hagyni. Még az is megtörténhet, hogy útilaput kötnek a talpadra. Ezért a héten inkább burkolózz szótlanságba, még akkor is, ha egyik őrült helyzetet követi a másik.

Karmikus kapcsolatod: A szerelmeddel vagy a gyermekeddel van, akik miatt jobb a kedved, hiszen igyekeznek mindent megtenni azért, hogy jól érezd magad. Ezt viszonoznod is kell, hiszen ők is a te elfogadásodra, szeretetedre vágynak.

Karmikus feladatod: Gyertyát kell gyújtanod a héten egy olyan valakiért, aki lehet, hogy nem született meg, vagy már nincs az élők sorában. Emlékezz rá most, még akkor is, ha nincs évfordulója. Feladatod ezen a héten valamilyen kulturális eseményen részt venni, hogy tápláld a lelked. Ha erre nincs mód, akkor legalább olvass egy történelmi tárgyú könyvet vagy legalább cikket.

 

Rák

Karmikus kötelességed: Semmiféle munkát, vállalkozást ne kezdj baráttal, mert biztos lehetsz benne, te ebből anyagilag nem fogsz jól kikerülni, és a barátságnak is rövid úton vége lesz. Ráadásul ez nem lesz jó hatással a szerelmi kapcsolatodra vagy a gyermekeddel való viszonyodra. Közlekedés során légy nagyon óvatos, mert balesetveszélyes a hét.

Karmikus kapcsolatod: A testvéreddel van, aki nincs könnyű helyzetben. Igaz, hogy vele mindig is voltak problémák, tehát ez nem új keletű megállapítás. Ne szakítsd meg vele a kapcsolatot, és ne is légy vele türelmetlen, hanem újra próbáld neki elmagyarázni, hogy mi miért történik vele.

Karmikus feladatod: Külfölddel vagy tanulmánnyal kapcsolatban vannak kétségeid. Nem tudod, hogy mit csinálj, mennél is, meg maradnál is. Ha tanulsz, folytasd, és készülj a vizsgákra, még akkor is, ha közben rájöttél arra, hogy talán nem ez a te utad, nem ezt szeretnéd csinálni. Ha külföldre mennél, de valami visszatart, akkor ezt a visszatartó erőt le kell győznöd, mert idegenben óriási sikerek várnak rád. Ha házasodni akarsz, ez is pompás elhatározás, a karmikus feladatodnak megfelelő.

 

Oroszlán

Karmikus kötelességed: Teljesítetted, akkor, amikor kitartottál valaki mellett, aki ugyan közel állt a szívedhez, de nem annyira, hogy ilyen szituációt korábban el tudtál volna képzelni. Ez, hogy minderre képes voltál, és talán még az anyagiakat is áldoztál rá, ezzel teljesítetted a karmikus kötelességedet felé, és talán még a kapcsolat is meg fog szűnni majd közöttetek, amit egyáltalán nem fogsz bánni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel van, akit sajnos ki nem állhatsz. És nem is tudod türtőztetni magad, még az is lehet, hogy úgy fogsz vele beszélni, hogy teljesen kivetkőzöl magadból. Egy kis önmérséklettel sokra mész.

Karmikus feladatod: Olyan hétköznapi munkákat, amelyek robotnak vagy unalmasnak számítanak, is zokszó nélkül elvégezni, és ha teljesen unalmasnak tartod a hétköznapokat, akkor vigyél bele egy kis színt akár vásárlással, vagy akár olyan barátokkal, ismerősökkel való rövid összefutással, akik a munkádhoz kapcsolódnak. Ha nincs munkád, a héten kötelességed nagyobb erővel nyomulni, mert nagyon jót találsz.

 

Szűz

Karmikus kötelességed: Bőkezűnek lenni, még akkor is, ha úgy érzed, hogy az illető, akivel így kellene viselkedned, nem érdemli ezt meg. Neked most az a kötelességed, hogy adj, teljesen mindegy, hogy mennyid van, akkor is adnod kell. A karma törvénye szerint ezután kapni fogsz, ugyan nem tőle, hanem a sors egy másik területen nyitja meg a bőségszarut.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel van, aki talán csalódást okozott neked, és neked meg kell bocsátanod. A rokonaiddal szemben is elnézőbben kellene viselkedned, és több feladatot vállalni otthon, így az egyik családtaggal szembeni karmikus kapcsolatodon enyhíthetsz.

Karmikus feladatod: Több érzelmet, szeretetet adni, és ezt szavakba önteni, bármennyire nem megy könnyen, mert a másiknak erre van szüksége. És van egy ismerősöd, akit annyira nem kedvelsz, de kénytelen vagy megtenni neki azt, amit kér, mert ha most nem segítesz neki, te is ugyanilyen helyzetbe fogsz kerülni, valakinek a segítségére lesz szükséged, és ha nem kapod meg, az nagy veszteség lesz neked.

 

Mérleg

Karmikus kötelességed: Egyenesnek lenni és őszintén beszélni. De ne fogalmazz kíméletlenül, mert ezzel valakit megsérthetsz. A családoddal szemben sokkal önfeláldozóbbnak kell lenned, mint korábban, ami talán nem esik nehezedre, hiszen jól érzed magad otthon, és mindent megteszel értük.

Karmikus kapcsolatod: Azzal a személlyel van, akit egy buliban ismersz meg, és aki nagy hatást gyakorol rád. Talán ebből a kapcsolatból komolyabb, hosszabb távú ügy is kialakul, de ehhez szükség van arra, hogy ne verd nagydobra mindazt, ami most történik veletek.

Karmikus feladatod: A munkahelyeden változások zajlanak, és ehhez neked rugalmasan alkalmazkodnod kell. Ha ezt nem teszed, előfordulhat, hogy nem lesz állásod. Ha már így sincs állásod, akkor a sors kínál egy olyan lehetőséget, amely talán alkalmi, vagy akár olyan dolog, amelyben nincs gyakorlatod, és amire igent kell mondanod.

Skorpió

Karmikus kötelességed: Részt venni talán egy olyan vizsgálaton vagy olyan programon, amely nem tartozik a kellemes elfoglaltságok közé, de ezt most muszáj végigcsinálnod, mert így juthatsz egy problémának a végére. Ezt most még akkor is meg kell tenned, ha fizikai vagy lelki fájdalommal jár.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátnőddel vagy barátoddal van, aki ezerszer elmondott már neked egy témáról mindent. Sőt, talán még egy médiumhoz is elment, vagy jóshoz, és az ő szavait tolmácsolva szintén megnyugtatott, hogy egy régi vágyad miért válik csak nagy sokára valóra. Ezt a barátodat a héten támogatnod kell, ez vele szemben a karmikus adósságod.

Karmikus feladatod: Anyagilag egy kissé visszafogottabbnak lenni, mert nem fogod bírni az iramot. Olyan elképzeléseid vannak, amelyek meghaladják a lehetőségeidet. Több lesz a rajongód, mint korábban, akikkel szemben kedvesnek és figyelmesnek kell lenned.

 

Nyilas

Karmikus kötelességed: A véleményedet nyíltan vállalni, és nem megőrizni a nyugalmadat, bármi történik is. A házas- vagy élettársaddal szemben elnézőnek lenni, és amikor megtudod, hogy esetleg valaki lenyúlta egy ötletedet, vagy olyan dolgokat mond, amelyek érzékeny kis lelkedet megsebzik, akkor se emeld fel a hangod, ne kapkodj. Gondolkodj, számolj tízig, és eszedbe fog jutni egy olyan válasz, amely igen bölcs, és amely miatt csodálni fognak, valaki pedig melléd áll.

Karmikus kapcsolatod: A kedveseddel van, aki megint rád támaszkodik, és aki ismét segítségre szorul. Miközben te is nagyon szeretnéd, ha nem lenne annyi teher a válladon. De sajnos most ő az, akivel a karma láthatatlan szálai még szorosabbra fűzik közöttetek a szálakat.

Karmikus feladatod: A pénzedet nem szétszórni. Még akkor sem, ha olyan valakit akarsz elkényeztetni, aki közel áll a szívedhez, és akiért mindenre kész vagy, hogy az életét boldogabbá tedd. Csak annyiból teheted ezt, amennyid van, és ő ezt is értékelni fogja.

 

Bak

Karmikus kötelességed: Nem „elszállni”, hanem a földön maradni akkor, amikor sikereid vannak a munkában vagy a magánéletben. Akkor, amikor olyan valaki ismer el, akinek az elismerésére mindig vágytál, és ez elégedetté tesz. Akkor, amikor többen tartanak szexinek és ellenállhatatlannak. Próbálj meg továbbra is szerény maradni, mert magasra juthatsz, de onnan nagyot lehet esni.

Karmikus kapcsolatod: A szerelmeddel van. Hogy melyikkel? Hát azzal, aki mindenét odaadná érted, csak hogy a közeledben legyen, hogy szeresd, hogy érezhesse az energiáidat. És akivel nem vagy teljesen őszinte, ami nagyon fáj neki.

Karmikus feladatod: Külföldi utazáson sokkal türelmesebbnek lenni olyan emberekkel, akiket nem ismersz. Ha külföldiekkel találkozol a héten, akkor légy a szokásosnál sokkal udvariasabb, és ha valaki rád akaszkodik, akkor finoman, diszkréten zárkózz el, mert ez az ember nem úgy érez, ahogy mutatja, és később több problémát okozhat.

 

Vízöntő

Karmikus kötelességed: A családod érdekében olyan dolgokat is megtenni, amelyek jobb, ha titokban maradnak, és talán nem esik neked jól, hogy ezt kell cselekedned, de kénytelen vagy. Lehet, hogy ennek vannak olyan pillanatok, amikor ezek megalázóak, de tedd meg, mert ez jelenti számodra a jövőt.

Karmikus kapcsolatod: Azzal a személlyel van, aki vagy a tanárod, vagy magasabb végzettségű, esetleg olyan dolgokat tud, amelyekről neked fogalmad sincs, és felnézel rá. Ő a segítségedre van, mert általa jobban megérthetsz a magánéletedben egy régi problémát.

Karmikus feladatod: Nem részt venni olyan ezoterikus megmozdulásokon, amelyekről legbelül érzed, hogy átverés, hogy csalás, és aki tartja, csak rá akar szedni. Megválogatni azt is, mit olvasol, mit hallgatsz, mert ezek nagy hatással vannak a lelkiállapotodra.

 

Halak

Karmikus kötelességed: Odafigyelni a táplálkozásodra és az emberi kapcsolataidra. Nem mindegy, hogy mit eszel és mit iszol, ugyanúgy nem mindegy, hogy kikkel barátkozol. Ezzel ugyanis befolyásolod nemcsak a hangulatodat, hanem a vonzás törvénye alapján azt is, hogy milyen hatások érjenek, a sorsod milyen útra terelődjön.

Karmikus kapcsolatod: A házastársaddal vagy a meglévő partnereddel van, akivel összevitatkozhattok. És most bármennyire fáj, te vagy a hibás, mert ideges vagy talán a munkahelyi változások miatt, vagy a felettesed mond olyat, ami miatt az agyadra megy. Viszont ezt nem vezetheted le a partnereden, aki szintén feszültebb az átlagosnál.

Karmikus feladatod: Rokonnal szemben türelmesnek, ingatlanvonalon gyanakvóbbnak lenni, mert nem biztos, hogy minden úgy van, ahogy azt mondják. Ezért akár veszel, akár eladsz, akár felújítasz, óvatosabbnak kell lenned, mert becsaphatnak. Karmikus feladatod még egy kapcsolaton túltenni magad. Ne beszélj már annyit róla, nem éri meg, és a környezetedben is unják a témát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top