Horoszkóp

Horoszkóp a Nyilas havában

Az év utolsó hetei mindenkitől követelnek még egy nagy erőfeszítést. Hogyan lazítsunk, hogyan vigyázzunk magunkra? Horoszkóp a wellness jegyében.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

Érzelmek: Ebben a hónapban nem tudod teljesen elengedni magad, mert nagy nyomás nehezedik rád. A családod tagjaira ezúttal nem számíthatsz, viszont a partnered segít neked, és ezért hálás leszel neki.

Wellness-tipp: Az olajos magvak, különösen a mogyorófélék igen gazdagok B- és E-vitaminban, nyomelemekben és zsírsavakban. Rendszeres fogyasztásuk erősíti a koncentrációs készséged és nyugtatja az idegeidet, ami jól jöhet a nehéz pillanatokban.

Így meríts energiát: December 22-én a Nap és a Plútó együtt állnak a Nyilas jegyében. A 21-én elalvás előtt elsuttogott fohászod ezen az estén meghallgatásra talál.

Ha Nyilas az aszcendensed: A kedvesed és közted nehéz helyzet alakul ki, előfordulhat, hogy a kapcsolatnak véget akarsz vetni, miközben ő ezt nem szeretné. Meg kell beszélnetek a problémákat.

 

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Érzelmek: Talán kicsit félsz az ünnepektől, és a bulikban sem érzed olyan jól magad, mint korábban szoktad. Jobban élvezed, ha a háttérben maradhatsz, vagy ha szolidan ünnepelhetsz azokkal, akiket igazán szeretsz.

Wellness-tipp: Egy-egy kimerítő nap után nyújtózz el a fürdőkádban sok-sok gyertya és karácsonyra emlékeztető illatok társaságában.

Így meríts energiát: December 7-én, amikor a Merkúr és a Neptunusz jó fényszögkapcsolatot alkot, szólítsd védőangyalodat, és kérd a segítségét egy számodra fontos dologban.

Ha Bak az aszcendensed: Az egészségedre vigyázz sokkal jobban! Ha külföldre utazol, ne felejts el biztosítást kötni. A hónap közepe felé egy titokzatos idegen akar elkápráztatni.

 

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)

Érzelmek: Talán idén zárod először úgy az évet, hogy nem az lesz a fontos, hogy a barátaid vagy egy nagyobb közösség tagjai között töltsd az idődet, hanem a rokonaiddal és a kedveseddel.

Wellness-tipp: Mozogj mindennap, és ne fogyassz túlságosan nehéz ételeket, mert ezek most a szokásosnál jobban megviselik a szervezeted. Segíthet, ha a teádat szegfűszeggel ízesíted, és lassan kortyolod.

Így meríts energiát: Vásárolj olyan könyvet, amely a belső vezetőddel való kommunikációra tanít. A gyorsan elsajátítható technika hatására erőd kiapadhatatlan lesz.

Ha Vízöntő az aszcendensed: Fülig beleszeretsz valakibe, és olyan rajongással vegyes ragaszkodást érzel iránta, mint eddig még senki iránt.

 

Halak (II. 19. – III. 20.)

Érzelmek: Nagy hatást gyakorol rád, hogy újra összetalálkozol egy olyan emberrel, akivel régen szoros kapcsolatban voltatok. Ez a találkozás, valamint az emlékek hol sírásra görbítik a szád, hol mosolyt csalnak az arcodra.

Wellness-tipp: A súlyzós alakformálás jót tenne neked, próbáld meg legyőzni a lustaságodat, mert ha így folytatod, le kell cserélned a ruhatárad.

Így meríts energiát: December 12-én, amikor telihold lesz és a Merkúr együtt áll a Plútóval, menj ki a szabad ég alá, hogy érezd az univerzum erejét. Még intenzívebb lesz az érzés, ha a magasba emelt tenyereidet felfelé fordítod.

Ha Halak az aszcendensed: A régi szerelmi kapcsolatok most kiállják a próbát. Rádöbbenhetsz arra, hogy benneteket a sors tényleg egymásnak teremtett. Házasságokban kisebb vita várható.

 

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Érzelmek: Házas- vagy élettársaddal a kapcsolatod romantikus lesz. Olyan nagy közöttetek az összhang, hogy nincs az a harmadik, aki be tudna furakodni közétek.

Wellness-tipp: A szabadban végzett testmozgás jó hatást gyakorol az idegeidre, és nem utolsósorban az izmaidra. Még jobban érezheted magad, ha nem egyedül sportolsz.

Így meríts energiát: Figyelj az álmaidra, mert lehet közöttük olyan, amelyik egy jövőbeni eseményt jelez előre, és ez segíthet a felkészülésben.

Ha Kos az aszcendensed: A szeretet és az együttérzés lesz a jellemző a családi és baráti kapcsolatokra. A munkatársi viszonyokra ez már nem mondható el.

 

Bika (IV. 21. – V. 21.)

Érzelmek: Foglalkozz misztikus témákkal, mert ezekhez most különleges érzéked van. Talán még magyarázatot kapsz arra a szerelmi kapcsolatra is, amelyből tudod, hogy szabadulnod kéne, de mégsem megy.

Wellness-tipp: A zenére végzett mozgás felszabadít, és még a párkapcsolatodra is pozitív hatást gyakorol. Mindegy, hogy hastánc, indiai tánc, vagy más egyéb mellett döntesz, a lényeg, hogy táncolj.

Így meríts energiát: A thai masszázs felszabadítja a stressz következtében megrekedt energiákat, fokozza a vér- és nyirokkeringést.

Ha Bika az aszcendensed: Egy baráti kapcsolatnak váratlanul vége szakad, de nem fáj érte a szíved, mert ebben a kapcsolatban nem kaptál annyit, mint amennyit adtál.

 

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)

Érzelmek: Szíved csordultig lesz szeretettel, mindezt a környezetedben élők is megérzik, ezért harmonikus lesz velük a viszonyod. Boldoggá tesz, hogy végre értékelni kezd az a családtagod is, aki eddig lebecsült téged.

Wellness-tipp: Jót tenne neked a talpreflex-masszázs, nemcsak ellazítana, hanem olyan egészségi problémára is fényt derítene, amelyről eddig nem tudtál, csak érezted, valami nincs rendben.

Így meríts energiát: A kínai csikung golyók tenyérben forgatása nyugtat, energizál, erősíti a csontokat, ellazítja az izmokat, az ízületeket, fejleszti a kézügyességet.

Ha Ikrek az aszcendensed: A munkahelyeden nagy felfordulás várható, változásokra számíthatsz. Ne tárgyald meg a fejleményeket a körülötted lévőkkel, inkább csendben igyekezz jó pozícióba kerülni.

 

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Érzelmek: Óriási energiával, hallatlanul nagy optimizmussal rendelkezel, és ez átsegít minden nehézségen. Sőt, másoknak is tudsz adni belőlük.

Wellness-tipp: Ajánlott mozgásforma számodra a vízi torna, ebben a közegben sokkal könnyebb elvégezni a gyakorlatokat, mint a szárazföldön, mégis alaposan elfáradsz a végére.

Így meríts energiát: A művészetek élvezete vagy a művészi tevékenységek végzése jelentik most a legfőbb örömet a lelkednek és a szellemednek.

Ha Rák az aszcendensed: A meglévő kapcsolatokban szeretettel teli hang lesz a jellemző. Megtörténhet, hogy az az ember, akivel korábban nem tudtál kommunikálni, most keresi a társaságodat, és elhalmoz minden jóval.

 

Oroszlán (VII. 23. – VII. 23.)

Érzelmek: A szerelemben nem alakul minden az elvárásaid szerint. Ha szülő vagy, esetleg babát vársz, kicsit nyűgösebb lehetsz a szokásosnál, és elvárod, hogy a környezeted alkalmazkodjon hozzád.

Wellness-tipp: Jót tenne neked és párodnak egy hosszú hétvége olyan fürdőhelyen, amelynek megnyugtató a mikroklímája. Hegyvidéken, vízesések vagy nagyobb tavak mellett magasabb a levegőben a negatív ionok koncentrációja, ami hatékonyan oldja a stresszt.

Így meríts energiát: Új irányzat hódít a fitnesztermekben: a BodyArt. Segítségével te is hatékonyan formálhatod a testedet, és a lelkednek is jót fog tenni.

Ha Oroszlán az aszcendensed: A munkahelyedről vagy a felettesedről olyan hírek jutnak a tudomásodra, amelyekkel kapcsolatban olyan érzés tölt el, hogy mégis van igazság a földön.

 

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

Érzelmek: Kicsit nyomottabb vagy az átlagosnál, talán azért, mert nem lazíthatsz még. Össze kell szedned az erődet, hogy ne lássa senki a fáradtságodat, hiszen másoknak is te adhatsz erőt.

Wellness-tipp: Vegyél egy angyalkártyacsomagot, amely kiváló segédeszköz az angyali jóslatok értelmezéséhez.

Így meríts energiát: A kirándulások fokozzák az általános erőnlétet, erősítik a lábizmokat, és a szabadban eltöltött idő után energikusabb, jókedvűbb leszel.

Ha Szűz az aszcendensed: A környezetedben több olyan ember is van, aki nem akarja elhinni, hogy nem volt benne a kezed a változásokban. Kedveseddel vita alakulhat ki közöttetek egy ingatlan miatt.

 

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

Érzelmek: Romantikus szerelmi kapcsolat miatt a mennyben érezheted magad. Imádni fogod a kedvesedet, és semmi más nem érdekel, csak hogy vele lehess. Talán még füllenteni is fogsz miatta.

Wellness-tipp: Foglalkozz többet magaddal, a külsőddel, a szépségeddel, mert a szépítő kezelések hatása most különösen jól érvényesül nálad. Leghatékonyabb egy bőrfeszesítő kúra lehet.

Így meríts energiát: December 1-jén uralkodó bolygód, a Vénusz együtt áll majd a nagy szerencse bolygójával, a Jupiterrel. Ezen a napon szinte minden kívánságod teljesül.

Ha Mérleg az aszcendensed: A testvéreddel vagy a közvetlen környezeteddel szemben türelmesnek kell lenned, és a barátaiddal se legyél túl kritikus. Régi szerelmi kapcsolat most újrakezdődhet.

 

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

Érzelmek: Csodálatos ajándékkal lep meg a kedvesed, és ez boldoggá tesz téged. A családtagjaiddal gyengéd és odaadó leszel, a tenyereden hordod őket.

Wellness-tipp: Ha még nem kezdtél bele a lúgosításba, akkor itt az ideje. Hatására megszűnik a fáradtságérzeted, elmúlnak a gyomor- és emésztési panaszaid, és a szemed alól is eltűnnek a karikák.

Így meríts energiát: Meditációval tökéletesen kikapcsolódhatsz, végezd el mindennap.

Ha Skorpió az aszcendensed: Varázslatos napokat tölthetsz a partnereddel otthon, kettesben. Ha a bulizást választod, ott biztosan te leszel a sztár. Ne mondj le az álmodról, ha külföldi utazásról van szó, légy türelmes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top