Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. december 08-tól 2008. december 14-ig

Kos

A most következő héten váratlan, de pozitív jellegű történések hozhatnak örömöt életedbe, s ezek még téged is meglepnek, felvidítanak. A nagy problémák most messze elkerülnek, nyugalomban és harmóniában lesz részed. Úgy tapasztalhatod, hogy karriered terén vagy épp vállalkozásodban, otthon, esetleg a tanulás táján is minden rendben van. Nem ártana, ha a benned összegyűlő és felhasználásra váró energiát alkalmaznád mindennapjaidban, és emberi kapcsolataidon javítanál.

Szerelem: Szívügyek téren nincs gond, jól működnek a dolgok, most akár végleg el is kötelezhetitek magatokat egymás mellett. Akik még keresik életük párját, most megtalálhatják a hét bármely napján!

Bika

Nagyszerű – fejlődéssel, növekedéssel, gyarapodással összefüggő – lehetőségeket hozhat számodra ez a hét. Megállapodásokat, új üzleteket köthetsz, új munka mellett kötelezheted el magad, de mindenképpen tovább építheted valamilyen formában karrieredet, vagy akár magánéletedet is. Legyen üzleti vagy magánjellegű megbeszélésed, most bárkit lenyűgözhetsz, és meg fogsz tudni arról győzni, hogy amit te mondasz, az mindenki hasznára válhat.

Szerelem: A most következő hét arra alkalmas, hogy beszélgessetek, különösen a közös jövő témája válik aktuálissá. A magányos Bikák is derűsek, így könnyen felkelthetik a szintén szingli párkeresők figyelmét.

Ikrek

Lelkivilágod eddigi stabilitása kissé meginoghat, bizonytalanság lehet úrrá rajtad, közérzeted sem megfelelő. Egy ideje nem volt alkalmad arra, hogy béke és nyugalom vegyen körül, pedig nagy szükséged lenne ezekre. Több zavaró körülmény is felkavarhatja a hét közepét. Ennek oka például az, hogy egy-két fontos dolog elintézését halogattad az elmúlt időszakban. Gondold át régóta húzódó, lezáratlan ügyeidet, s egyenként kezdd el megoldani ezeket, ne halaszd jövőre!

Szerelem: Összetűzésekre adhat okot a rajtad eluralkodó feszültség, ez most nem tesz jót a párkapcsolatodnak. Ha még keresed a másik feled, ne csüggedj, ha ezen a héten falakba ütközöl.

Rák

Hétfőn és kedden sajnos nem tudod úgy kifejezni gondolataidat, eszméidet és érzelmeidet, ahogy szeretnéd, s ez kellemetlenségeket okozhat. Ez nagy részben szétszórtságodnak tulajdonítható, kissé figyelmetlen lehetsz környezeteddel. Emiatt könnyen keveredhetsz kisebb nézeteltérésekbe, amelyekből most nehezen tudsz nyertesen kikerülni. Érdemes lenne a komolyabb beszélgetéseket a jövő hétre halasztani. Szinte egyáltalán nem vagy képes megértetni magad környezeteddel, s ez különösen karrieredre nézve jelenthet hátrányokat.

Szerelem: Szívügyeidet is megnehezítheti egy-két kisebb vita, ne kiabálással, ajtócsapkodással oldd meg a problémát. A párkeresőknek sem túl kedvezőek ezek a napok, legfeljebb egy futó kalandra, flörtre.

Oroszlán

Közvetlen környezetedből kapsz ösztönzést arra, hogy tettvágyadat munkádra, karrieredre, eljövendő sikereidre fordítsd. Tele vagy ambícióval, s ehhez nagyon jó lehetőségeket kínál ez a hét – különösen szerdán és csütörtökön –, hogy karrieredet építgesd, és hosszú távú terveidhez stabil alapot, biztonságos hátteret teremts. Ha nyitott szemmel jársz, kellő odafigyeléssel észre fogod venni, hogy a lehetőségeket tálcán kínálja neked a sors, csak el kell venned azt, ami tetszik.

Szerelem: Társadat le tudod venni a lábáról. Kedves és odaadó vagy, így szeret téged igazán. Ha eddig inkább az egyedüllétet választottad, akkor most adj teret a szerelemnek!

Szűz

Igazán nincs okod az elkeseredésre, még akkor sem, ha ezekben a napokban a cél nem szentesíti az eszközt. Ne légy túl szigorú vagy éppen kritikus önmagadhoz, épp elég lesz az, ha a környezetben lévők szigorúbbak most veled a kelleténél. Légy önmagad, és végezd el azokat a dolgokat, amelyekkel megbíznak. Nem teljesíthetsz mindent tökéletesen, ezt mások sem várják el tőled. Sok teher nyomja a válladat, de elérkezik lassan eljön a nyugalom időszaka is…

Szerelem: Társadról se feledkezz meg, ellenkező esetben megtörténhet, hogy a hétvége felé komoly konfliktust okozhatsz kettőtök között. Aki még keresi a párját, a hét közepén találkozhat egy kedves, szintén magányos személlyel.

Mérleg

Fokozódó életkedved, növekvő energiád, tettvágyad és az ezekhez társuló lehengerlő és szellemes éned ezen a héten bárkit könnyen lehengerel. A környezetedben élő/lévő emberek nem tudnak nemet mondani neked vagy ötleteidnek. Ha van olyan régi álmod, vágyad, ötleted, amellyel környezetedet vagy épp a családodat le tudod venni a lábáról, tedd meg a kellő lépéseket, most biztos, hogy nem fog senki visszautasítani.

Szerelem: Szívügyek terén is elkél valami újdonság, bűvöld el valamivel páraodat. Ha még a magány a társad, mozdulj ki otthonról, és hódítsd meg kiszemeltedet!

Skorpió

A bizonytalanság, esetleg bizalmatlanság érzése uralkodhat el rajtad ezekben a napokban, ez érintheti munkádat, emberi kapcsolataidat, pénzügyeket egyaránt. Nincs kizárva az sem, hogy egy új álláslehetőség vagy egy lakáscsere, költözés lehetősége merül fel hirtelen. Mivel sürgősen szükséged lenne valami gyökeres változtatásra, gondolkodj el ezeken a lehetőségeken, ne vesd el őket azonnal. A bizonytalanság igencsak rossz érzés, épp ezért mihamarabb értékeld át életedet, eddigi sikereidet és kudarcaidat.

Szerelem: Érzelmi ügyekkel kapcsolatban se hozz gyors, átgondolatlan döntést, később megbánhatod. Párkeresőként jó lehetőség kínálkozik néhány flörtre, de csak akkor vágj bele ezekbe, ha elviseled a visszautasítást is.

Nyilas

Emberi kapcsolataid, amelyekben az érzelmek dominálnak, különösen nagy szerepet kapnak a hét folyamán, és erőteljesen befolyásolhatják napjaidat. Baráti, családi kötelékeid kerülhetnek előtérbe, s bizony nem mindig pozitív megközelítésben. Az elmúlt hetek vagy épp hónapok több sikertelen eseménye miatt nem igazán vagy jókedvedben, ez azt eredményezi, hogy megbánthatsz olyan embereket, akiket valójában szeretsz. Igyekezz türelmes maradni!

Szerelem: Esetleges problémáid mihamarabbi legyőzésében nagy segítségedre lehet társad, aki a kellemetlenségek ellenére is türelmes és kitartó. Ha még szingli vagy, az ismerkedést halaszd a jövő hétre.


Bak

A most következő héten számos régen eltussolt, ki nem mondott probléma kerülhet felszínre, ezek gyökere ott keresendő, hogy nehezen hajlottál az elmúlt hónapokban kompromisszumokra, mindig úgy vélted, hogy neked van igazad. Pedig most be kellene látnod, engedned kell ahhoz, hogy könnyebben megoldódjanak a nehézkes ügyek. Gondold át, mely gondok fontosak számodra, és keresd a mihamarabbi megoldási lehetőségeket.

Szerelem: Szívügyek terén is keletkezhet feszültség, s ez nézeteltérésekbe torkollhat. Ha el akarod kerülni a kenyértörést, most engedned kell. Ha még keresed az igazit, akkor még várnod kell…

Vízöntő

Rengeteg felesleges energia gyűlhet fel benned a hét első felében, s valahogyan ezeket ésszerűen fel is kellene használni, jó ügynek szentelni. Persze ne élj vissza lehetőségeiddel, csak pozitív, építő tevékenységre használd az erődet és tudásodat, hisz bármi negatív dolog jár is a fejedben, az etikátlan és méltatlan lenne hozzád. Alkoss valami egyedit és páratlant. Régóta alvó ötleteid megvalósításának végre eljött az ideje.

Szerelem: Szívügyek terén is változtatnod kellene, partnered is meghálálja a nagyobb gondoskodást. Ha még keresed a párod, egyik pillanatról a másikra jöhet az igazi, a legnagyobb esélyt csütörtökön kapod.

Halak

Az egész heted nagyszerűen telik, a hét eleje egyenesen felemelő. Kiemelkedően jó lehet a pénteki és a szombati nap, jelentős fordulatot hozhatnak életedbe, különösen, ami a magánéletedet, érzelmekkel teli emberi kapcsolataidat illeti. Ez nem feltétlenül szerelem, inkább egy családi kötelék megerősödése, egy régi konfliktus lezárása. Ha környezetedből valaki szívességet kér tőled, ne utasítsd vissza, nyújts segítő jobbot, hisz egyszer neked is szükséged lehet mások segítségére.

Szerelem: A boldogság és az elégedettség erőt adhat neked, meglévő kapcsolatodat nem kell féltened. Ha most keresed a társad, akkor ne utasíts vissza senkit, különösen azért, mert nem biztos, hogy első látásra kell ítélned.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top