Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp

A decemberi telihold minden jegynek ígér valami változást. A Rákokat megviseli, a Szüzekre kellemes percek, a Nyilasra feszült napok várnak.

KosKOS: Teljes mértékben rajtad múlik, hogy milyen lesz ez a hétvégéd, kedves Kos. Pénteken és szombaton iszonyú feszült állások lesznek az égen. Ezek szerencsére nem érintenek téged, de a körülötted lévő embereket valószínűleg igen. Azt láthatod, hogy rohangálnak, mint a mérgezett egér, egyszerű dolgokból is hatalmas problémát csinálnak. Úgy tűnik, nem akarnak beléd kötni, de ha nem vigyázol, átragadhat rád is az ő nyugtalanságuk. Akkor tudsz segíteni, ha megőrzöd a higgadtságodat. Neked nem kell zaklatottnak lenned, maradj kívülálló! Legyen ezen a hétvégén a jelszavad: „Csak az a gond, amiből azt csinálunk. Minden más pusztán megoldandó feladat!” Pénteken este lesz telihold, ami a feszültség csúcspontja lesz. Utána lassan kezd lecsendesedni mindenki. A vasárnap látszik a legbékésebbnek ezen a hétvégén, ezért erre a napra időzíts családi, társasági eseményt!

 

BikaBIKA: Rendkívül jó és kifinomult az ízlésed, kedves Bika. Ezért sem érted, hogy mások miért érik be bóvlikkal. Nem szabadna felbosszantanod magad ezen. El kell fogadnod, hogy nem mindenkinek van olyan jó érzéke a széphez, mint neked. Ugyanakkor el kellene gondolkodnod, hogy az, ami szokatlan, biztosan ízléstelen is?! Lehetnek olyan fura kombinációk, amelyek idővel még neked is tetszhetnek. Te magad is kísérletezhetsz, például lakás- vagy karácsonyfadíszek esetében többféle anyaggal: filc-alufólia vagy selyem-zsákvászon stb. Esetleg a színek világában: fűzöld-lila, rózsaszín-aranybarna stb. Ezen a hétvégén a feszült bolygóállások ellenére te egész nyugodt leszel. Különösen, ha megengeded magadnak, hogy azzal töltsd a szabadidődet, amit a legjobban szeretsz, például a kert téliesítésével, az otthon díszítésével vagy takarítással. Mivel péntek estétől fogyó hold van, gyorsan és eredményesen lehet takarítani. De ne akarj mindent egy nap alatt megcsinálni, mert el fogsz fáradni, és a jövő hetet elgyötörten fogod kezdeni.

 

IkrekIKREK: A péntek esti telihold nagyon rosszul fog érinteni téged, kedves Ikrek. Könnyedséged és lazaságod nem tud megvédeni a feszültségtől. Ingerlékeny, fáradékony és túlérzékeny lehetsz ezen a napon. Könnyen megsértődhetsz olyasmin, amit egyébként simán elengedsz a füled mellett. Ezért pénteken vegyél ki szabit, vagy dugj a füledbe fülhallgatót, és egész nap hallgass karácsonyi dalokat, vagy olyan zenét, amely kikapcsol és feldob. Kerüld a vitás helyzeteket, térj ki a konfrontáció elől, mert nem lesz jó vége, ha felveszed a kesztyűt! Ne hidd azt, hogy mindenki beléd akar kötni! Levezetheted a benned felgyülemlett feszültséget, ha elkezded a karácsony előtti nagytakarítást. Mivel péntek estétől fogyó hold van, gyorsan és eredményesen lehet takarítani – de csak annyit végezz el, amihez van türelmed. Aztán kényeztesd magad egy illatos, forró fürdővel vagy fűszeres mézes teával. Este gyújts meg sok mécsest, és tedd őket a szoba különböző pontjaira!

 

RákRÁK: A péntek esti telihold másokat megviselhet, de téged nem, kedves Rák. Számodra a szombat és a vasárnap lesz feszültebb. Nem szabad semmit a szívedre venned! Ne hidd, hogy mindenki téged kritizál, vagy hogy nem vagy elfogadható, szerethető! Ha van párod, kérd meg, hogy sorolja fel, írja le neked, hogy mit szeret benned. Ha nincs párod, akkor kérd meg a barátaidat! E-mailben vagy SMS-ben is kaphatsz ilyen „azt szeretem benned a legjobban, hogy…” listát. Mivel péntek estétől fogyó hold van, gyorsan és eredményesen lehet takarítani. De nem kell egész hétvégén takarítanod. Csak annyit végezz el, amitől nem fáradsz el túlságosa, hiszen nem az a cél, hogy a következő hetet teljesen kimerülve kezdd. Töltődj fel egy esti sétával vagy forraltbor-iszogatással, esetleg egy baráti, teázós, beszélgetős estével.

 

OroszlánOROSZLÁN: A pénteki feszült bolygóállások ellenére kellemesnek ígérkezik a hétvége, kedves Oroszlán. Azt megfigyelheted, hogy az emberek milyen ingerültek és kapkodósak lesznek. Jobb, ha nem avatkozol bele. Hagyd, hogy mindenki azt tegye, amit akar! Ha segítséget kér valaki, akkor segíts, de kéretlenül ne tedd! Most csak egy dolog billenthet ki a harmóniából, ha hagyod magad. Zavarhat valakinek, talán a párodnak a bizonytalansága és a nyafogása. Kicsit zavaros és ellentmondásos jeleket küld: hol együtt akar lenni veled, hol a szabadságáért harcol. Nehéz most kiigazodni rajta. Ne is próbálj! Fogadd el őt ilyennek. Ha még nincs párod, akkor járj nyitott szemmel és szívvel! Nem lesz könnyű észrevenni a potenciális jelentkezőt, mert rejtőzködik. Az sem biztos, hogy ilyen stílusú emberre vágytál, de érdemes adni neki egy esélyt, mert sosem lehet tudni. Aztán legfeljebb egy tapasztalattal bölcsebb leszel…

SzűzSZŰZ: Ha a pénteket „túléled”, akkor kellemes dolgok várnak rád, kedves Szűz. Csak a pénteki napot kell átvészelned. Vegyél ki szabadságot vagy szervezz egy rövid munkanapot! Ha lehet, dugj a füledbe egy fülhallgatót, és egész nap csak vidám karácsonyi dalokat hallgass! Bemehetnél egy lemezboltba is, és belehallgathatnál pár karácsonyi válogatásalbumba. Ettől biztosan jobb kedvre derülsz, és akár ajándékötletet is kaphatsz. Kövess el mindent, hogy könnyedén és joviálisan nézz az ünnepek elé! Sétálj nagyokat, látogass ki egy szabadtéri karácsonyi vásárba, és igyál forró teát vagy forralt bort! Semmiképp se bosszankodj és aggódj azon, hogy mindennel el fogsz-e készülni, vagy lesz-e elég pénzed mindenre! Tudod jól, hogy minden úgy lesz, ahogy lennie kell. Lazíts, és örülj az apró dolgoknak! Ha van kedved, vegyél elő régi karácsonyi képeket, és idézd fel a gyerekkori karácsonyokat – de ha ettől elszomorodnál, akkor ne tedd!

 

MérlegMÉRLEG: A péntek kifejezetten kellemes és sikeres napnak ígérkezik számodra, kedves Mérleg. Használd ki ezt a minden szempontból kedvező napot, és intézz el néhány dolgot! Például néhány élelmiszer bevásárlását, amely kelleni fog az ünnepi menühöz: mák, dió, bor, pezsgő, liszt, cukor, olaj, fűszerek stb. Jó lenne, ha erre a napra tennél olyan megbeszélést is, amelynek a célja, hogy közös álláspontra kerüljetek, legyen ez munka vagy magánélet. Pénteken este telihold lesz, és szombaton reggel a Hold átlép a Rák jelébe. Ez feszültté és túlérzékennyé tehet téged, és a körülötted élő embereket is. A szüleidre különösen figyelj oda! Kérdezd meg, miben segíthetsz nekik! Legyél velük türelmes és megértő! Ha úgy érzed, hogy ingerlékeny vagy, akkor kezdj valamilyen fizikai mozgásba: futás, szobabiciklizés vagy takarítás. Egyébként is, mivel péntek estétől fogyó hold van, gyorsan és eredményesen lehet takarítani!

 

SkorpióSKORPIÓ: Ezen a hétvégén talán csak egyetlen téma veheti el a jókedvedet, kedves Skorpió, ez pedig az otthon rendezetlensége. Nehezen tudsz időt szakítani a rendrakásra és a takarításra. Attól, hogy ezen bosszankodsz, és netán bántod magad, még nem fog megoldódni. Tudnod kell, hogy pénteken este van telihold, és onnantól két hétig fogyó hold. Ez nagyban segíthet a selejtezésben és a takarításban. Legalább egy fél napot szánj rá erre, de aztán menj szórakozni! Jó ötlet lenne barátokkal vagy a pároddal moziba menni, de akár a jégpályára is kimehetnétek korizni. Csináljatok valami bolondságot! Nem kell mindig komolyan és konszolidáltan viselkedni. Néha lazítani is kell! Persze ez nem azt jelenti, hogy mások kárára érezzétek jól magatokat, de azt sem, hogy a túl sokat kellene törődnötök a megbotránkozókkal! Lehet, hogy csak irigykednek, hogy ők sosem merték elengedni magukat!

 

NyilasNYILAS: A pénteki nap szinte mindenki számára nehéz és feszültségekkel terhes lesz, így számodra is, kedves Nyilas. Nagyon vigyázz, hogy se akarva, se akaratlanul ne bánts meg senkit! És ne hagyd, hogy bárki belegázoljon a lelkedbe! Ha lehet, pénteken vegyél ki szabadságot vagy csinálj egy rövid napot. Szerencsére szombattól sokkal békésebb és nyugodtabb leszel. Elkezdheted összeírni, hogy pontosan mit kell bevásárolni az ünnepi menühöz. Beszerezheted azokat az élelmiszereket, amelyek tartósak, mint például: liszt, cukor, olaj, bor, pezsgő stb. Ha van kedved, menj be egy lemezboltba, és hallgass bele néhány karácsonyi válogatásalbumba. Ettől nemcsak kellemes lesz a hangulatod, de még jó ajándékötletet is kaphatsz. Jó lenne, ha ezen a hétvégén szánnál egy kis időt a selejtezésre is. Mivel péntek estétől fogyó hold van, könnyen és gyorsan megszabadulhatsz jó pár felesleges holmitól: régi újságok, ócska cipők, beszáradt filcek stb.

 

BakBAK: Kellemes és nyugodt hétvége elé nézel, kedves Bak. Pénteken döbbenten szemlélheted, hogy az emberek hogyan rohangálnak összevissza, milyen átgondolatlanul és szervezetlenül kapkodnak. Ne bosszankodj ezen, hagyd rájuk a problémáikat! Te koncentrálj a saját feladataidra. Például előveheted a karácsonyi izzósort, és kipróbálhatod, hogy működik-e. Vagy átnézheted a díszeket, hogy rendben vannak-e. Ha van kedved, feldobhatod a régebbi darabokat egy fényes zsinórral vagy mókás kockás masnival. A gyertyatartóra tekerhetsz ezüst gyöngysort vagy dróttal körbetekert fűszereket, pl. fahéjat, ánizst stb. Szombaton és vasárnap azt tapasztalhatod, hogy a párod a szokásosnál is érzékenyebb. Jobb, ha most ráhagysz mindent. Próbálj a kedvében járni, és kényeztesd őt. Ha nem hagyja magát, akkor kezdj el takarítani! Mivel péntek estétől fogyó hold van, gyorsan és eredményesen lehet takarítani…

 

VízöntőVÍZÖNTŐ: Ezen hétvégén fontos szereped lehet egy súlyos vita elsimításában, kedves Vízöntő. Most ha kérik, ha nem, be kell avatkoznod. Te vagy az a személy, aki pártatlansága, nyugodtsága és bölcsessége révén segíthet az álláspontok közelítésében. Indulatok nélkül, sok türelemmel és szeretettel állj hozzá a helyzethez! Kalkuláld be, hogy a vitás felek érzelmileg érintettek, így valószínűleg nem tudnak olyan higgadtan beszélni, mint te! Ha felvállalod ezt a nehéz szerepet, akkor jótett helyébe jót várj. Valami kellemes és váratlan meglepetésben lehet részed. Akár lottózhatnál is. Fontos lenne, hogy ezen a hétvégén szánj egy kis időt a selejtezésre. Mivel péntek estétől fogyó hold van, könnyen és gyorsan megszabadulhatsz pár felesleges holmitól: régi jegyzetek, újságok, ócska sálak, kesztyűk, cipők stb. Kíméletlenül dobálj ki vagy ajándékozz el mindent, amire nincs szükséged! Tudd, hogy az új dolgok csak akkor tudnak belépni az életedbe, ha előbb helyet csinálsz nekik!

 

 

HalakHALAK: Mostanában elég ingerült és türelmetlen vagy, kedves Halak. A péntek esti telihold ezt még fokozni látszik. Az egész nap rendkívül feszült lehet. Úgy tűnhet számodra, hogy mindenki megbolondult. Mindenki rohangál és kapkod. Akkor jársz a legjobban, ha függetleníteni tudod magad mások idegeskedésétől. Nem kell megoldanod senki helyett semmit, és nem is kell megmentened senkit! A legfontosabb és leghasznosabb, amit tehetsz, hogy vigyázol magadra, és harmóniába kerülsz önmagaddal. Szombat reggeltől sokkal jobb hangulatba kerülhetsz. Tegyél meg mindent, hogy a közelgő ünnepekre ráhangolódj! Hallgass karácsonyi dalokat, süss mézeskalácsot, tegyél ki díszeket és fényeket a szobádba és a bejárati ajtóra! Elhívhatnád a barátaidat egy adventi teázásra, vagy kimehetnétek a jégre korcsolyázni. De akár egyedül is sétálhatsz egyet egy szabadtéri karácsonyi vásáron, és magadba szívhatod a karácsony illatait!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top