Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. december 22-től 2008. december 28-ig

Ezen a héten a bolygók is segítségünkre lesznek abban, hogy az ünnep szépen alakuljon. Szerdán a Hold szextilt alkot a Jupiterrel, megértőek, kedvesek, figyelmesek leszünk egymással. A Merkúr és a Szaturnusz trigonja miatt sok gyakorlatiasság és módszeresség szorul belénk. Estére kissé feszültek lehetünk a Szaturnusz–Uránusz szembenállása miatt. Karácsony másnapjára, 26-ára teljesen lenyugszunk, a Hold és a Vénusz szextilje miatt szó szerint ragyogunk, és sokat mosolygunk. Boldog karácsonyt!

Kos

 

Megint itt a karácsony, s érzelmi életeddel sincsen különösebb gond, azonban kerüld el azt, hogy esetleges problémádra abban keresd a megoldást, hogy az ünnepen elhalmozod szeretteidet mindenféle földi jóval. A szeretet és néhány kedves szó most sokkal nagyobb ajándék és öröm lehet, mint pár – esetleg drága – csecsebecse. Töltsd minden pillanatodat családoddal, rokonaiddal, kedvességedért és odaadásodért hálásak lesznek.

Szerelem: Hangulatod nagyszerű, s ez partnereddel való kapcsolatodat is elmélyítheti. Ha viszont még keresed a nagy Őt, ezen a héten akár meg is találhatod!

 

Bika

 

Képes leszel arra, hogy megteremtsd annak lehetőségét, hogy gyönyörű és harmonikus karácsonyt varázsolj magad és szeretteid számára. Azonban ehhez el kell felejtened minden kényszerességet, görcsös berögzöttséget, ne akarj megfelelni magadnak vagy éppen szeretteidnek, hisz nem ez a lényeg! Nem kell egész nap sürögnöd-forognod körülöttük, vagy kiszolgálnod nem létező igényeiket, sokkal jobban teszed, ha szeretetedet kedvességeddel, odafigyeléseddel mutatod ki!

Szerelem: Sok toleranciára lesz szükséged érzelmi téren, s nem azért, mert vészhelyzet van, csupán azért, mert túl sokat adnál most párodnak, s ő nem biztos, hogy teljesen befogadó lesz. A hétvége meghozhatja a magányosok számára a szerelmet.

 

 

Ikrek

 

Az ünnepi előkészületek egyáltalán nem vették el az életkedvedet, sőt egy percre sem bírsz lenyugodni, úgy érzed, be kell pótolnod mindazt az időt, amelyet nem a családodnak és a szeretteidnek szántál az elmúlt hónapokban. Ám ha átgondolod helyzetedet, tetted mindezt azért, hogy megadhasd nekik azt, amire vágytak, és igyekeztél a kedvükben járni az ünnepen. Nem maradnak hálátlanok – adj mindenkinek sok szeretetet!

Szerelem: A szívügyeket illetően sem lehet okod panaszra, párod lesi minden óhajod-sóhajod. A párkeresők szombattól kapnak újabb esélyt, hogy végre bekopogjon a szerelem.

 

Rák

 

Készülj fel arra, hogy a sok szép mellett némi nehézség is adódhat. Hiába számítasz arra, hogy idén minden rendben lesz karácsonykor, azért akad majd megoldásra váró feladat! Mégis, minden apró-cseprő probléma ellenére is állod a sarat, nem tud a sors – vagy éppen szeretteid – olyan próbatétel elé állítani, melynek ne tudnál szinte hibátlanul megfelelni. Sőt, épp most jött el az ideje, hogy néhány régen felgyülemlett problémával szembenézz és leszámolj.

Szerelem: Komoly támogatásra lelsz párodban, akár a kezedet is fogja, hogy ne egyedül kelljen bizonyos dolgokat megtenned. A magányosok csütörtöktől bármely nap találkozhatnak egy érdekes személlyel…

 

Oroszlán

 

Már megint furfangosabb akarsz lenni a többieknél? Nos, akkor ne keresd az ajándékaidat otthon, ne leplezd le szeretteid meglepetéseit, ne légy kíváncsibb a kelleténél. Úgy érezheted, valaki valamit titkol előtted. Hát persze hogy jól érzed! De hát karácsony van, és titkok nélkül mit ér az ünnep? Légy a megszokottnál is türelmesebb, próbáld meg kipuhatolni, mi lehet az a dolog, amely a hátad mögött folyik. De ne keresd feleslegesen a rosszat, a hibát másokban, ezzel legfeljebb csak konfliktusba keveredsz! Kár lenne az ünnepet ezzel elrontani!

Szerelem: Társkapcsolatodban is jobb, ha hagyod a dolgokat a maguk útját járni. Ha még nincs senkid, ne ess kétségbe, türelem rózsát terem.

 

Szűz

 

Igen jelentős hatások érnek karácsony táján, majd az azt követő napokban is. Váratlanul sok olyan személy tűnhet fel életedben, akik közül néhányról akár már évek óta nem hallottál. Akadhat olyan is köztük, aki nem egyszerű érdeklődésből, hanem megfontoltan próbál közeledni feléd, s akár jóindulatodat és barátságodat, valamint a karácsonyi hangulatot kihasználva szeretne valamire kérni, rávenni. Utasíts el minden olyan megkeresést, amely túl kedvezőnek, mézesmadzagosnak tűnik!

Szerelem: A kapcsolatban élő Szüzek fontos döntésekre szánhatják rá magukat ezekben a napokban. A párjukat keresők pedig rátalálhatnak a szerelemre, bármelyik nap.

 

Mérleg

 

Kissé heves és temperamentumos leszel a hét elején, tüzes éned és gondolataid kuszasága akár problémák felbukkanását hozhatják karácsonykor, igen könnyen felborzolhatják az idegeidet, de épp ez az a helyzet, amikor megmutathatod, te bizony képes vagy a türelemre és a visszavonulásra is. Karácsonykor, amikor számodra a család és a szeretet szent és sérthetetlen, nemcsak saját lelkivilágod harmonikusabbá tételére, hanem más emberek közötti konfliktusok elsimítására is alkalmas leszel.

Szerelem: A meghitt, évente egyszeri és kivételes hangulat még szebbé teszi érzelmeidet. A párkeresők is találkozhatnak valakivel, aki erősen felkelti a figyelmüket ezen a héten…

 

Skorpió

 

Karácsonykor sem tudsz más lenni, mint egy igazi és belevaló Skorpió. Elemedben leszel, sok kapkodásban, ide-oda szaladgálásban lesz részed, könnyen felborítod az egyensúlyt magad körül, hogy utána helyre tudd hozni. Keresed a magányosan eltölthető pillanatokat, így sok olyan dolgot fogsz csinálni, melyek alkalmával egyedül lehetsz. Most olyan cselekedetekre is juthat időd, mint a különleges ételek főzése, macerás sütemények sütése!

Szerelem: A feszültség mellett lehet, hogy társadra már kevés időd jut. Pedig nem ártana kicsit több romantikát és érzelmeket megmozgatni kettőtök között. A szinglik társa most a türelem, várni kell még egy kicsit az új lehetőségekre.

 

Nyilas

 

Készülj fel mindenre! Többek közt ne csodálkozz, ha az ünnep kissé nehezebb, fárasztóbb oldalát is megismered… Úgy érezheted, hiába a karácsonyi hangulat, netán lenne itt a pihenés ideje, neked bizony nem ért véget a dolgos időszak december 23-ával. Ha nem a munkád terén, akkor éppen a ház körül akad rengeteg tennivalód, de szerencsére erőben és energiában nem lesz hiány, így megállod a helyed. Ne aggodalmaskodj feleslegesen, hisz családod körében megtalálhatod a békét és nyugalmat.

Szerelem: Érzelmi téren is elégedett lehetsz, a szerelem tovább mélyül. Ha még keresed a párod, jelentősen megnőnek az esélyeid szombattól.

 


Bak

 

Igazán kiváló, már-már felemelő hangulatban leszel egész héten, még a hétvégén is a karácsonyi hangulat vezérli utadat. Minden adott ahhoz, hogy az ünnep szép, szeretetteljes és békés legyen. A heti konstellációk nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és harmóniát hoznak érzelmi életedbe. Bárki jelentkezik nálad, legyen az régi barát vagy ellenség, fogadj mindenkit barátsággal, hisz a régi sebek ugyan most könnyen felszakadhatnak, de itt az ideje a megbocsátásnak! Hunyj szemet a régi dolgok felett!

Szerelem: Ügyesen lavírozol, az esetleges pici konfliktusokat könnyen el tudod kerülni, kapcsolatoddal túl sok gond nem lesz ezen a héten. Ha még keresed a másik feled, a hétvégén megtalálhatod.

 

Vízöntő

 

Végleg elfáradtál? Nos, nem csoda, hisz épp eleget dolgoztál! Bármennyire is örömteljes a karácsony, már az első napon szeretnél túl lenni az egészen. Előfordulhat, hogy nem azt kapod, amire vágytál, vagy pici viták nehezítik a napokat. Akkor teszed jól, ha megpróbálsz örülni minden apróságnak, különösen annak, hogy családod szeret, veled vannak, és lesik a kívánságaidat. Csalódottságodat egy pillanatra se mutasd ki, komolyan megbánthatsz ezzel most másokat.

Szerelem: Szívügyeid és érzelmi életed erősen fellendülő képet mutat, használd ki az elmélyülés lehetőségét. Ha még nem találtad meg az igazit, bármelyik nap betoppanhat.

 

Halak

 

Ennek a hétnek minden egyes pillanatában keresd a békét és a szeretetet, pihenj eleget, kapcsolódj ki, ne stresszeld túl magad csak azért, mert ünnep van, és meg akarsz felelni környezetednek. Felejtsd el ezt a rossz, berögzött szokást, add önmagad, környezeted ezért is hálás lesz neked. Élvezd a nyugalmat, ami körülvesz, ha megteheted, utazz el jó messzire, így is elkerülve annak a lehetőségét, hogy esetleg feszült pillanatoknak légy kitéve.

Szerelem: Szívügyek terén viszont egyáltalán nem lesz okod panaszra, a párkereső Halak pedig békéljenek meg azzal, hogy az ő vágyott kapcsolatuk még várat magára egy picikét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top