Horoszkóp

Karma horoszkóp – december 26 – 2009. január 2

Karácsonyt követő napon Újhold lesz, és olyan nagy égi eseményre is számíthatunk, mint a Mars állatövi jegyváltása, a Szaturnusz hátráló mozgása, valamint a Merkúr és a Jupiter együttállása, amely igazán pörgössé teszi ezt az egy hetet.

Kos:

Karmikus kötelességed: Az újév új ötleteket és megoldásokat kínál a munka és anyagiak területén. Szereted a kihívásokat, lesz benne részed bőven. Teljesen új területeken próbálhatod ki magadat. Még saját vállalkozás is felmerülhet, de a pénzügyeknél legyél résen, és ha társulni szeretnének veled, felejtsd el.

Karmikus kapcsolat: Egy barátoddal lesz, akiben nagyot csalódtál az elmúlt napokban. Minden bajával téged talál meg, a te energiádból táplálkozik, és amikor neked lenne szükséged némi aprócska segítségre, tudomást sem vesz róla. Finoman éreztesd vele, hogy már nem fogod tovább fogni a kezét, és támogatásodat nem fogja élvezni tovább.

Karmikus feladatod: Egyszerű ruhákban jársz, ha csak teheted a melegítő nacid a kedvenc társad. Újíts be valami extra darabot az év végi bulizásra, és vásárolj feltűnő kiegészítőket, hogy az éjszaka királynője lehess, és végre felkeltsd a kiszemelt pasinak a figyelmét.

 

Bika:

Karmikus kötelességed: Barátaid meghívásának eleget tenni. Itt a szilveszter és te legszívesebben otthon mindenkitől elzárva ünnepelnéd az újévet. Nem jó megoldás, mert a jó hangulat, forró puncs, vagy pezsgős koktélok feledtetik ez az év nehéz napjait, és a következő évet reménnyel telin kezdheted.

Karmikus kapcsolatod: Azzal a személlyel van, akit már régen kiszemeltél magadnak. Bár konzervatívnak tűnik a szex területén, de ha jobban megismered, és közelebb kerülsz hozzá, kiderül, hogy a jeges külső szenvedélyes forró belsőt takar, amit bebizonyít neked.

Karmikus feladatod: Barátnőd teljesen a mélyponton van. A párja lelépett egy közös ismerősötökkel. Szervezz neki egy csajos ötye partit, ahol kidumálhatjátok a férfitársaitok összes hibáit, és érdemeit. Ha úgy érzed, segíts neki egy cselt kieszelni, amivel visszaszerezheti a nagy őt. Önzetlenséged miatt hamarosan te is megtalálhatod lelki társad.

 

Ikrek:

Karmikus kötelességed: Lemerített anyagilag a karácsony, és nincs kedved belevetni magadat a munkába. Csoportosítsd a feladatokat és haladj lépésről lépésre. A költekezést halaszd a következő hétre. Annyi ruhád van, hogy kifolyik a szekrényből, párosítsd össze úgy, hogy a haveri társaság elaléljon, ha bevonulsz a szilveszteri buliba.

Karmikus kapcsolatod: A kedveseddel nem találjátok egymáshoz az utat. Megpróbáljátok az ünnepek alatt félretenni a félreértéseket, de valami mindig vitát szít. Emlékezzetek vissza a kezdet kezdetén milyen boldog kapcsolatban éltetek, és most élvezzétek az ünnepeket, jövőre maradjon viszonyotok tisztázása. Ha szingli vagy nyisd ki a szemed, mert találkozhatsz egy jó pasival.

Karmikus feladatod: Külföldre szeretne küldeni a főnököd pár hónapra. Fogadd el az ajánlatot, mert így legalább rá leszel kényszerítve, és nem tudsz kibújni a nyelvtanulás alól, ami nélkülözhetetlen számodra.

 

 

Rák:

Karmikus kötelességed: Jó lenne valami kikapcsoló hobbyt találnod, akár a konyhában. Ha szeretsz sütni, hívd meg barátaidat egy délutáni teára, ahol jól elbeszélgettek, és olyan lehetőségeket kínálnak számodra, ami a következő évedet pozitívan indítja el. A társasági elfoglaltságok segítenek meg megtalálni a szerelmet egy idegen személyében.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel van, akihez rokoni szállak fűznek, de most találkoztok először. Szeretné anyagi támogatásodat kérni, egy bizonytalan üzleti vállalkozáshoz. Legyél vele óvatos, és gondolkozz el rajta, hogy vajon miért most jelentkezett. Nem véletlen, és felelőtlenség lenne a kis spórolt pénzedet ilyen módon kockára tenni.

Karmikus feladatod: Maximálisan felpörgeted magad, egyszerre vagy 8 helyen. Ez a stresszes helyzet az egészséged rovására mehet. Itt az óévbúcsúztató, csinálj magadnak egy kis szabadidőt és lazíts, mert rád fér, és élvezd az év hátralévő kellemes napjait.

 

Oroszlán:

Karmikus kötelességed: Főnököd nagyon meg van elégedve veled, újabb munkákat ad, ami kezd terhessé válni. Dolgozz hibátlanul, de tarts egy kis pihenőt. Jelezd neki, hogy néha éreztethetné megelégedését. A munkatársaid hallgatnak rád, viszont tartanak tőled, ami neked tetszik, de nem ártana stílusodon formázni egy kicsit, így még hatékonyabban mennének a dolgok.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel van, akivel már kerültél összetűzésbe, és most ismét kihozott a sodrodból. Segítő kezet nyújtottál felé, és ő már megint fricskázni kezdet. Ez a nő csak a te tudásodat akarja kihasználni, és ígéretét nem tartja be. Nyugodtan olvass be neki, és tarts tükröt elé, mert kicsit el van szállva magától, és nem árt, ha valaki lehúzza a földre.

Karmikus feladatod: Szilveszteri bulin óvatosan bánni az alkohol mennyiséggel. Az éjszaka folyamán, nagy bajba kerülhetsz egy mámoros döntésed miatt, ha elveszíted a fejed. Olyan embereknek okozhatsz csalódást, akik eddig 100%-ig megbíztak benned.

 

Szűz:

Karmikus kötelességed: A szavak erejére rá kell jönnöd. A munkádban most a kommunikáció a legfontosabb, nem zárkózhatsz el a kötelező beszélgetések elől. Lehetőséged lesz sugározni és másokat is biztosítani tudásodról, és szakmai felkészültségedről. Olyan embereket ismersz, meg akik a következő időben komoly támogatóid lesznek, ez fog sokáig összekötni titeket.

Karmikus kapcsolatod: Egyedül vagy? Nem sokáig, ezen a héten esélyed van rá, hogy felkavarja életed egy idegen férfi, akivel jó lesz vigyázni. Nyílj meg neki, de ne teljesen. Legyenek fenntartásaid, mert nem szabad elhinni minden szavát. Párkapcsolatban harmónia jellemez titeket.

Karmikus feladatod: Kifejezetten nem kedveled a hangos zajos helyeket, de a pasid szeretné egy koncerten tölteni az év utolsó napját egy pofa sörrel és a haverokkal. Ki kell bírnod és semmi áron, ne mutasd nem tetszésedet. Egész évbe Ő járt a kedvedbe most erőltesd meg magadat és kedvezz neki.

 

Mérleg:

Karmikus kötelességed: Ezen a héten a hűség. Nem csak egy szeretett személy, vagy barátok iránt, lehet az ember, hanem a világ dolgai iránt is. Kötelezd végre el magad egy ügy mellett, amit közel érzel magadhoz, és képviseld őket mindenáron.

Karmikus kapcsolatod: Egy társkereső oldalon találsz szimpatikus hirdetést. Váratlanul robban be az életedbe a szerelem, de még személyesen nem találkoztál az illetővel. Adj fel félelmeiddel, és vágj bele. A pasi nem hazudik, azt kapod, amit mutat. Minden kapcsolatban a biztosra mész, de most belesodródsz egy furcsa és különleges ismeretségbe.

Karmikus feladatod: Megcáfolni a rólad terjengő pletykákat. Álmaid most lassan válnak valóra, mert nem kapsz támogatást munkahelyeden. Sajnos sok irigyed van, te mindig csak a tökéletes arcodat mutatod kifelé, és azt gondolják, hogy nálad mindig minden happy. Engedj betekintést nekik hétköznapjaidba, és melléd fognak állni.

 

Skorpió:

Karmikus kötelességed: Keresni a nagy őt. Az évégi bulizás sok lehetőséget kínál az igazinak meg találására, csak járj nyitott szemmel, add önmagad és még idén, az ideális hapsi karjaiba találod magadat. Teljesen meglepődsz, mert soha nem gondoltad volna, hogy egy klubba ismered meg a romantikát. Nyugodt kapcsolat vár rád.

Karmikus kapcsolatod: Testvérednek leróhatód a tartózásod. Most Ő szorul segítségre, mert peres ügye miatt anyagi gondokkal küzd. Új oldaladat ismerheted meg hisz a gondoskodás eddig távol állt tőled, most viszont érzed, hogy mások igényeit is figyelembe kell venned, és annál többet kapsz, minél többet adsz.

Karmikus feladatod: Sok érdekes dolog történik veled mostanában. Itt az ideje, hogy elkezdj naplót vezetni, hogy később emlékezz életed-e fontos szakaszára. Illetve, ne járj úgy, mint nem rég, hogy elfelejtettél egy lényeges gondolatot, amivel aranybabérokra tettél volna szert.

 

Nyilas:

Karmikus kötelességed: Az állandóság, még akkor is, ha több változás is várható a munkahelyeden, az is lehet, hogy elköltözöl, de ennek nem szabad a viselkedéseden látszania. Most te vagy családod szilárdsága, és ha te is bizonytalannak mutatod magadat, megrémítheted őket.

Karmikus kapcsolatod: Végre rád talál az elsöprő szerelem, hisz az új pasiank nem tudsz ellenállni. Kapcsolatotok nagy léptekkel halad előre, de még nem jött el az ideje, annak hogy szorosabbra fűzzétek életeteket, és akár gyümölcse legyen. Győződj meg, hogy ő is komolyan gondolja, és húzd az időt, ameddig csak tudod.

Karmikus feladatod: Olyan helyen vagy igazán elemedben ahol gondoskodó hajlamodat kiélheted. Szervezz egy fergeteges bulit valahol a hegyekben egy kis hangulatos házban, és ott búcsúztasd az óévet a legközelebbi barátaiddal. A kényelmes helyzeteket nagyon szereted, ezért nem árt, ha feltöltöd a kamrát finomságokkal.

 

Bak:

Karmikus kötelességed: Hinni gyermeked tehetségében. Elismerni sikereit, ezzel szárnyakat adsz neki, és még nagyobb célokat fog elérni. Közös életetekre jó hatással lesz, neki is lehetősége lesz a párkapcsolatait rendezni, és neked is könnyebb lesz, mert szerelmi problémáid összefüggnek a gyermekeddel összekötő karmikus szálal.

Karmikus kapcsolatod: Egy régi kollégáddal szembe róhatod le elkövetett bűnödet, akit becsaptál. Ne vidd túlzásba, mert Ő sem egy fehér bárány viszont ez nem mentesít az alól, hogy átverted, és most lelkedet nyomja. Vetkőzd le konzervatív, finomkodó stílusodat és tisztázd a múltat.

Karmikus feladatod: Mivel folyamatosan dolgozol elkerülhetetlen, hogy ne az irodába jöjjön veled szembe a szerelem. Ez sok mindenki szemét szúrhatja. Boldogságod világba kürtölnéd, de most tartsd titokba, ha jót akarsz magadnak, mert ronda pletykák áldozata lehetsz, és bimbózó kapcsolatodat is megronthatja.

 

Vízöntő:

Karmikus kötelességed: Türelmesnek lenni a forgalomban. Minden balest a sors üzenete. Fejtsd meg, és vetítsd le életedre. A héten különben is nagy a káosz a városban, mindenki rohan valahová, évégi kapkodás. Sok a baleset, de te megúszhatod, ha a dugóba ülve elgondolkozol, és higgadt maradsz. Vegyél ki szabadságot a friss levegő, gyaloglás a javallott.

Karmikus kapcsolatod: Erős, férfias személyiséget sodor feléd a sors, aki visszaadja neked, ahogy eddig bántál szerelmeiddel. Saját bőrödön érezheted a kellemetlen pillanatokat. Sokat tanulhatsz ebből az ismeretségből, és várhatóan pozitívan fogsz változni.

Karmikus feladatod: Lelassulni, lazítani, és a nagy társaság helyett pároddal ágyba bújni az év utolsó napján. Kipihenhetitek az ünnepek fárasztó vendégseregét, és csak egymásra összpontosíthattok. Ha szingli vagy akkor is a magányos ünneplés javasolt, mert egy nagy baklövéstő szabadulhatsz, meg ha az otthon melegét választod.

 

Halak:

Karmikus kötelességed: A szingliség akkor okoz gondot, ha szenvedést érzel a szívedben, és marcangol a magány. Új párkapcsolatra nem alkalmas az idő, ne fuss olyan szekér után, aki nem vesz fel. Először gyere tisztába erényeiddel, ezáltal megnő az önbizalmad, és mosolyogni fogsz a világra. Könnyebben észrevesznek számod izgató emberek.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel találkozol, akit véletlenül sodort eléd a sors, nem tulajdonítasz neki nagy jelentőséget. Ötletei pedig anyagi fellendülésedet jelentheti. Most elmész mellette, de később fogtok még találkozni, mert van elintézni való dolgotok egymással..

Karmikus feladatod: Fárasztó évet hagysz magad mögött, és még mindig vannak kételyeid, hogy eleget mutattál szakmai tudásodból ahhoz, hogy az év elejét előreléptetéssel kezd. A Mars éve következik, tehát te is legyél harcias és elérheted álmaidat. Új ötletekkel ajándékoz meg a sors, és ha teheted, még szilveszterkor is dolgozz, és jutalmad garantáltan elnyered.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top