Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. december 29-től 2009. január 04-ig

Kos

Az új esztendő energiái vadonatúj lendületet hoznak mindennapjaidba. Bár most még inkább pihennél, mégis, a gondolatok terén jó, ha iparkodsz egy kicsit. Karriered vagy tanulmányaid fontos szerepet kapnak. Persze ez egy Kos jegyűnél nem is csoda. Szellemileg és fizikailag is friss és összeszedett vagy, jól haladnak a dolgaid. Pénzügyekben jó irányt vehet életed, ha van rá lehetőséged, dolgozz együtt másokkal.

Szerelem: A szívügyek terén szépen alakulnak a dolgok, de kerülj itt is mindenféle konfliktust. Ha még keresed az igazit, akkor a hét második felében bizony megtalálhatod.

Bika

Az óévet lezáró napok, valamint az új év első napjainak kedvező csillagállása hozzásegíthet ahhoz, hogy új embereket ismerhess meg, hogy sokat mozogj és kommunikálj, és semmiképpen se válaszd most a magányt társadul. Ne zárkózz be, az hátrányodra válik. Szerdán légy nagyon körültekintő, mert fennáll áll a veszélye egy hirtelen indulatokból fakadó veszekedésnek, esetleg balesetveszélynek.

Szerelem: Érzelmi téren is adódhat némi probléma, de szerencsére társadnak helyén lesz az esze, és gyorsan lecsitítja a felesleges indulatokat. A magányosok péntektől számíthatnak fordulatra.

Ikrek

Egyvalami az új év beköszöntével sem fog megváltozni életedben: figyelmedet az anyagiak felé fordítod most is, számos problémát szeretnél megoldani. Ez egy Ikrek jegyűnél nem meglepő dolog, bár most különösen nagy erőket és energiákat áldozol erre. A hét második felében konfliktusba keveredhetsz, ebben közrejátszhat a benned felgyülemlett elfojtott düh is. Próbálj nagyobb türelmet és önfegyelmet tanúsítani környezeted felé!

Szerelem: Párkapcsolatodban is felütheti némi feszültség a fejét, inkább beszélgessetek viták helyett. A magányos Ikreknek nem ez a hét hozza meg a fordulatot a szerelem terén.

Rák

Várod már az új évet? Nem csoda! Hisz megvan annak az esélye, hogy pozitívan induljon a 2009-es esztendő. Különösen a munkáddal kapcsolatos új dolgok iránt leszel fogékony és nyitott. Ha valami új pénzügyi befektetésen töröd a fejed, akkor szóba jöhet minden, ami ingatlannal vagy tőzsdével kapcsolatos. Eljött az ideje annak is, hogy elvontabb dolgokkal is foglalkozz, például elmélyedj az okkult tudományokban is, persze csak akkor, ha érdekel.

Szerelem: A hétvégén kapcsolódjatok ki partnereddel, kellemes időnek néztek elébe. A szingli Rákok szerdán és csütörtökön kapnak komoly esélyt az ismerkedésre.

Oroszlán

Karácsonyt követően talán igazán nem csoda, ha fizikai és szellemi aktivitásod is erősen csökken. Inkább vonulj vissza, és próbálj meg mihamarabb feltöltődni szellemileg és fizikailag egyaránt. Komoly esély van rá, hogy változás áll be kapcsolataidban, barátokat veszíthetsz el, konfliktusok alakulhatnak ki családoddal. Igyekezz elkerülni mindenféle vitát, most csak vesztesként kerülhetsz ki ezekből!

Szerelem: Bizony, könnyen megeshet, hogy ez a hét végleges szakítást hoz szerelmi életedben. A magányos Oroszlánoknak kevés az esélyük arra, hogy tartós kapcsolatot alakíthassanak ki most.

Szűz

2008 fáradalmainak lassan vége, a kemény erőfeszítéseknek pedig végre lassan megjön az eredménye. Bár lehet, hogy még mindig nem fognak szóban vagy egyéb javakban értékelni, de a munkahelyeden vagy éppen otthon egyre jobban megbecsülnek, tisztelnek. Továbbra is nagy segítséget és támaszt jelent számodra a családod, akikre bármikor számíthatsz. Ha egészségedet szeretnéd megóvni, itt az ideje, hogy tegyél is érte.

Szerelem: Kapcsolatoddal sem lehet semmi gondod, sőt a nyugalmas napokat ideje lenne valami izgalommal megtölteni. Magányos Szűzként szilveszter napja nagyszerű alkalmat kínál új kapcsolat kialakítására.

Mérleg

Tulajdonképpen beismerhetnéd végre, hogy nagyon várod az új évet! Mert új év, új lehetőségek! Neked ebből már az első napokban sem lesz hiány. Légy nyitott minden új dolog iránt, ebben a heti bolygóállás is segítségedre lesz. Bár a Merkúr miatt némi nyugtalanság is beköltözhet az életedbe, itt az ideje, hogy új fába vágd a fejszédet. Cserélj munkahelyet, költözz máshová, kezdj fogyókúrába, tégy bármit, a siker garantált!

Szerelem: Minden Mérlegnek nagyszerű alkalma adódik egy kis lazításra, flörtölésre ezen a héten. Ne várj többet ettől a lehetőségtől, mint egy egyszerű kalandot, az érzelmeknek korai helyet adni.


Skorpió

Neked az új év első napjaiban is könnyen olyan érzésed lehet, mintha még mindig a tavalyi esztendőben élnél. Sokat álmodozol, és nagyon nehezedre esik arra gondolni, hogy lassan vissza kell állni a dolgos hétköznapokra. Próbáld meg elűzni rosszkedvedet, és mosolyogj egy kicsit többet. Ez a nem túl jó hangulat, ami eluralkodik rajtad, hajlamossá tehet arra, hogy a kelleténél erőszakosabban lépj fel az emberekkel szemben, pedig valójában erre semmi szükség.

Szerelem: Ne csodálkozz, ha társad esetleg választás elé állít a hét közepén: a rosszkedved vagy ő? A választás nem kérdés! A magányos Skorpióknak a hétvége tartogat meglepetést.


Nyilas

Ha már új esztendő köszönt ránk, akkor talán itt az ideje annak is, hogy néhány régi és egyben rossz szokásodat elhagyd, sőt egyenesen elfelejtsd az óévvel együtt. Ki kell nyílnod a világ felé, új ismeretekre és ismeretségekre kell szert tenned. Munkahelyeden, karriered terén és magánéletedben egyaránt segíteni fog ez az átalakulás megoldani sok problémát. Légy toleráns és megértő, ez is jó érzéssel tölthet el.

Szerelem: Nyilasként nagyon fontos számodra, hogy egy párkapcsolat tiszta és meghitt legyen, ezzel nincs gondod, jó úton jársz. A magányosoknak minden esélyük megvan új szerelem elindulására.


Bak

Új év, új fogadalmak, ígéretek… csak tartsd is be ezeket! A héten kiemelt szerephez jut életedben a kommunikáció, rengeteg alkalmad lesz arra, hogy információt cserélj, és ebből később sokat profitálhatsz. Sok új ismerősre is szert tehetsz. Ha teheted, ne csak saját, hanem mások, családod vagy barátaid érdekeit is képviseld. Jó fordulatok várnak rád az év első napjaiban.

Szerelem: Szívügyeid, érzelmeid is alapos megújításra várnak, együtt könnyebben megoldhatnátok esetleges gondjaitokat. Új ismeretségre a hétvégén számíthat az, aki még keresi az igazit.

Vízöntő

Nemcsak álmokat szőttél róla az elmúlt időben, hanem végre megérkezhet életedbe a változás szele. Beindul az élet, jössz-mész, mindenkivel kommunikálsz, új ismeretségeket kötsz, sok mindennel foglalkozol, új dolgokba kezdesz. Egy biztos, az unalom most jó messzire elkerül! Bárkit lenyűgözhetsz eredetiségeddel, szellemességeddel, olyanokat is, akik eddig megközelíthetetlenek voltak.

Szerelem: Romantikában sem lesz hiány. Az érzelmek terén is fordulatok várnak a Vízöntőkre. A párjukat még keresők már a hét elején jól nyissák ki a szemüket.

Halak

Már alig várod, hogy újra megkezdődjenek a mozgalmas mindennapok, égsz a vágytól, hogy dolgozhass vagy épp tanulhass – jól teszed, aktivitásod most erősen megnő. Dolgos napoknak nézel elébe – leginkább családoddal, otthonoddal kellene sokat foglalkoznod! Bár egyébként sem igazán szeretsz egy helyben toporogni, de a hét folyamán igen felfokozott tempóban fogod a feladataidat végezni.

Szerelem: Társkapcsolatodra is az izgalmasság és a mozgalmasság lesz jellemző, maradjon is így. Szingliként viszont felejtsd el a „magány” kifejezést, vesd bele magad az életbe, szilveszter napján rátalálhatsz az igazira.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top