Horoszkóp

Januári wellnesshoroszkóp

Az év első hónapjában mindenki arra kiváncsi, vajon mit tartogat számára az új esztendő. Januárra a Wellness magazin jóvoltából most eláruljuk a részleteket.

Bak

Érzelmek: Megnyugodhatsz, az elmúlt hónapok munkahelyi problémái megoldódnak, nem leszel végre olyan feszült. A magányos időszaknak vége, egy új, nem várt szerelem köszönt rád. Légy megfontolt, és most ne szúrd el, ő lehet az igazi.
Wellness-tipp: Az állóképességed fejlesztésére kellene koncentrálnod. Szervezz például hegyi kirándulásokat a barátaiddal, ahol megdolgoztathatod a testedet és pihentetheted a lelkedet.
Így meríts energiát: Olvass ezoterikus könyveket, és járj olyan társaságba, ahol ilyen témákról beszélgethetsz, és új dolgokat ismerhetsz meg.
Ha ez az aszcendensed: Most ne tervezz külföldi utazást! Használd ezt a hónapot nyelvtanulásra, mert amit most megtanulsz, később nagyon hasznos lesz a munkádhoz és a megélhetésedhez.
Ez vár rád 2009-ben: Az év elején adódik egy nagyon jó lehetőség, amit ki kell használni, mert biztos anyagi forrást vagy stabil pozíciót jelent a munkahelyeden. Jó annak, akinek olyan barátai vannak, mint neked. Nekik köszönhetően sok olyan dologban vehetsz részt, amelyekhez mások nem jutnak hozzá, és emiatt sokan kiváltságosnak tartanak. A család létszámában bővülés várható, de az is előfordulhat, hogy a gyermekednek köszönhetően ér nagy boldogság.

Vízöntő

Érzelmek: Életed alapvetően harmonikus lesz, de előfordul, hogy a temperamentumod miatt néha ok nélkül vitákat generálsz, és családod ezt nem veszi jó néven. Légy velük megértőbb, nekik is lehetnek rossz napjaik.
Wellness-tipp: Merj változtatni! Január 10-én olyan csillagállások lesznek, amelyek segítenek abban, hogy megszabadulj egy rossz szokástól, vagy búcsút ints egy olyan kapcsolatnak, amelyre csak az energiáidat pazaroltad.
Így meríts energiát: Igyál naponta ginszengteát, mely afrodiziákumként, valamint a szellemi és fizikai kondíció serkentőjeként is hatásos.
Ha ez az aszcendensed: A tavaly felszedett kilóktól most sikeresen megszabadulhatsz, nem jelent gondot a kitartás. Érdemes szakember segítségét kérned, hogy minél szebbre formálhasd a tested.
Ez vár rád 2009-ben: A pénzügyek miatt sokszor élsz át feszültséget. A munkahelyeden nem érzed jól magad a bőrödben, ezért változás várható. Lehet, hogy kevesebb bevételed lesz, de legalább nem megy a munka az egészséged rovására, és átélheted a test-lélek-szellem harmóniáját. Egy új szerelem – akár régi ismerőssel – vagy egy gyermek születése nagyon meg tudja keverni a kártyákat az életedben, légy észnél!

Halak

Érzelmek: Olyan emberek közé vágysz, akik iránt mély érzelmeket táplálsz. Bizonytalan vagy, ezért most megértő hallgatóságra van szükséged. A szerelmedre számíthatsz ebben.
Wellness-tipp: Próbálj ki egy csapatsportot, főleg a labdajátékokban lehetsz sikeres. A lábad azonban könnyen megsérülhet, ezért használj térdvédőt, és ne menj bele kemény küzdelmekbe.
Így meríts erőt: Pároddal együtt nézzétek a téli csillagos eget, és álmodozzatok a jövőről, ez megtölti a szívedet új reményekkel.
Ha ez az aszcendensed: A párkapcsolatodban minden a legnagyobb rendben, ebben a hónapban a legtitkosabb vágyad is teljesülni fog. Élvezd ki a boldogság minden percét!
Ez vár rád 2009-ben: Ha nem vagy házas és partnered sincs, idén végre megtalál a szerelem, boldogság és harmónia vár. Az az ember, akivel már hosszabb ideje ismeritek egymást, és akivel macska-egér játékot űztök, most rajong érted és lesi a kívánságaidat. Az ő érzelmei, valamint a családi kapcsolataid és egy társaság, amelynek tagja vagy, egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy ezt az évet sikeresnek könyvelhesd majd el. Egy kicsivel több pénz ugyan jól jönne mindehhez, de nem lesz vészes a helyzet.

Kos

Érzelmek: Állandó lelkiismeret-furdalás gyötör, mert sokszor álmodsz a régi kedvesedről. Tegyél pontot az ügy végére, mostani partnered megérdemli, hogy csak vele foglalkozz. A saját belső békédhez is szükség van erre.
Wellness-tipp: Az úszás megnyugtat, és kiváló a gerincproblémáid kezelésére. Ha nem tudsz úszni, most alkalmas az idő, hogy könnyedén megtanulj.
Így meríts erőt: Látogass meg hétvégenként helyi nevezetességeket és modern kiállításokat, ez segít életben tartani a kreativitásodat.
Ha ez az aszcendensed: Fortuna kedvez most neked, eljött a szakmai kiugrás ideje. Lehetnek irigyeid, de ne foglalkozz velük. Bizalmasodat most a családtagjaid között keresd, velük oszd meg titkaid.
Ez vár rád 2009-ben: Az idei esztendő a te éved lesz. Sikert sikerre halmozhatsz, és a munkában elérkezel a csúcsra. De nagyon óvatosnak kell lenned, mert magasról könnyen a mélybe zuhanhatsz, ezért ne bízd el magad. Idén jó alkalom kínálkozik, hogy elutazz egy egzotikus országba, és kipihend az elmúlt évek fáradalmait. Feltöltődhetsz energiával és még nagyobb erővel vetheted bele magad a munkába.

Bika

Érzelmek: Ha úgy érzed, a kapcsolatod céltalan, most véget vethetsz neki, és ezzel máris új értelmet nyer az életed. Légy fegyelmezett, és mindenáron vidd véghez az elképzeléseidet.
Wellness-tipp: Korcsolyázz, amikor csak teheted, mert kiválóan formálja az alsótestet, és az immunrendszeredet is erősítheted a friss levegőn.
Így meríts erőt: Felejtsd el a nehéz ételeket, próbáld meg a szervezetedet kicsit tehermentesíteni, fogyassz zsír- és fűszermentes finomságokat.
Ha ez az aszcendensed: A munka nehezebb végét kell megfognod, ha érvényesülni szeretnél. Most van lehetőséged a kitörésre, a változtatásra, csak le kell győznöd a lustaságot, ami eddig uralkodott rajtad.
Ez vár rád 2009-ben: A munkában nagy változásokra számíthatsz, még az is lehet, hogy megszűnik az a feladat, amit eddig végeztél, és valami egészen újba fogsz kezdeni. Ettől azonban nem kell félned, mert most olyan munkakört sikerül megcsípned, amelyben rendkívül jól fogod érezni magad. Ráadásul ugyanannyi bevétel mellett jóval több időt tölthetsz majd otthon. A szerelemben sajnos le kell mondanod arról, akiről régóta ábrándozol.

Ikrek

Érzelmek: Ha eddig egy szerelmi háromszögben a harmadik voltál, zárd le ezt a kapcsolatot, mert elszalaszthatsz egy vissza nem térő szerelmet. Ha nincs párod, ebben a hónapban várható, hogy a boldogság végre rád köszönt.
Wellness-tipp: Ne törődj a hideggel, menj rendszeresen sétálni vagy kocogni, jót fog tenni. A vidám, ütemes zene lendületet ad hozzá.
Így meríts erőt: Jó hatással lehet a szerelmi életedre, a szerelmi energiáidra a rózsakvarc ásvány. Vásárlás után mosd le a csap alatt, szárítsd meg természetes fényben és tedd az éjjeli szekrényedre.
Ha ez az aszcendensed: Nagyobb szabadságra, elismerésre vágysz? Ne akard mindenáron! A szabályokat nem lehet felrúgni, mert súlyos következményei lehetnek.
Ez vár rád 2009-ben: A munkában végre bekövetkezik az a változás, amelyre már régóta vágysz, de nem pontosan úgy történnek a dolgok, ahogyan szeretnéd. Ne ess kétségbe, alkalmazkodj a körülményekhez! Ne aggódj, ha elsőre nem tűnik minden tökéletesnek, vagy sokat kell dolgoznod, mert élvezni fogod a munkát. Ha szerető vagy, számítanod kell arra, hogy hosszú ideig az orrodnál fogva fognak vezetni.

Rák

Érzelmek: Ha félsz kimutatni az érzelmeidet, félreértésbe keveredhetsz, a kedvesedet bizonytalanná teheted. Tudasd vele minél többször, hogy mennyire szereted őt.
Wellness-tipp: Ha stresszes vagy, esténként párologtass illóolajakat. Próbáld ki az alábbi kombinációt: 1 csepp levendula, 1 csepp rozmaring, 2 csepp citromfű. Garantáltan ellazít.
Így meríts erőt: Január 16. kiváló nap lesz a lazításra, regenerálódásra. Vacsorázz a barátaiddal, elevenítsétek fel a régi emlékeket!
Ha ez az aszcendensed: A párod kissé elhanyagol, ezért magányosnak érezheted magad. Találj új célokat, amelyek újra színt visznek az életedbe és sikerélménnyel is megörvendeztetnek.
Ez vár rád 2009-ben: Ebben az esztendőben nagy hasznát veheted, ha megtanulsz meditálni, mert rendkívül stresszes, rohanással teli éved lesz. Az elvonulás segíthet abban, hogy megelőzz, vagy akár meg is szüntess betegségeket. Ha külföldön szeretnél munkát vállalni, nagyon alaposan gondold meg, mert nem biztos, hogy minden úgy alakul, mint ahogyan eltervezted. Testvéreddel egy régi témában végre sikerül közös nevezőre jutnotok.

Oroszlán

Érzelmek: Fejezd be a morgolódást, és békélj meg családod minden tagjával! Hidd el, hogy igazán szeretnek téged, de ha folyton undok vagy velük, eltávolodhattok egymástól. Fogadd el, hogy mindenki más egyéniség, nem alakíthatod az embereket a saját kedved szerint.
Wellness-tipp: Ha teheted, utazz el egy egzotikus országba, és sütkérezz kedvedre, a lelkednek és az erőnlétednek is jót fog tenni. Itthon érdemes gyakran szaunáznod, lehetőleg fényterápiával kombinálva.
Így meríts erőt: Adni jó! Lepd meg szerelmedet egy általad készített ajándékkal, esetleg egy extra ételkülönlegességgel. Sikeres lesz a meglepetés, a párod öröme téged is feltölt.
Ha ez az aszcendensed: Ha a társaságban mindig te vagy a középpontban, könnyen rosszakarókat szerezhetsz magadnak. Légy szerényebb, és hallgass meg másokat is, ha meg akarod tartani barátságukat.
Ez vár rád 2009-ben: Boldog leszel, mert a szerelmi életed alakulása és a családodban történő változások elégedetté tesznek. A pénzügyek miatt ugyan kissé idegesebb lehetsz az átlagosnál, de ez is megoldódik majd, hiszen pároddal együtt nyár elején olyan jó munkalehetőség – esetleg mellékállás – adódik számotokra, amelynek hatására könnyen túllendültök az anyagi nehézségen. Egy problémás családtaggal továbbra sem lesz felhőtlen a viszonyod, egyszerűen nem tudod felfogni, hogy miért csinál ostobaságokat, és miért viselkedik önmaga ellenségeként.

Szűz

Érzelmek: A szex most különösen sokat jelent számodra, és ezt a partnered nagy lelkesedéssel fogadja. Talán a rég áhított gyermekáldás is beköszönt.
Wellness-tipp: Igyál legalább 2 liter ásványvizet vagy csipkebogyóteát naponta, mert a sok folyadék és a teában lévő C-vitamin segít karbantartani a bőrödet.
Így meríts erőt: Időnként mindenkinek szüksége van egy kis egyedüllétre. Rendszeresen szánj időt meditációra, a belső utazás segít rendezni gondolataidat.
Ha ez az aszcendensed: Hűséges munkaerő vagy, aki mindig lojális a cégéhez, de most a csillagok összeesküdtek ellened. Munkahelyeden csak a hibáidat veszik észre. Állj ki magadért, és győzd meg őket az igazadról!
Ez vár rád 2009-ben: Nagy feladatok előtt állsz. Eddig sem lustálkodtál, de most össze kell szedned magad, és meg kell mutatnod, hogy sokkal jobb teljesítményre vagy képes, mint az elődöd. Furcsa érzések kavarognak a lelkedben, mert egy régi kedvesed nagyon szeretne újból közel férkőzni hozzád. Ha nem vigyázol, meginogsz, és könnyen az ágyában találod magad. A párod közben hűségesen kitart melletted, sőt egyre jobban keresi a kegyeidet, nem véletlen hát, hogy erős lelkiismeret-furdalást érzel. Szerencsére hamar elrendezed a dolgot magadban.

Mérleg

Érzelmek: A szerelemben most kiegyensúlyozott időszak vár, kedvesed lesi minden gondolatodat. Szerencsés vagy, de ezt most valamiért mégsem értékeled.
Wellness-tipp: Tarts méregtelenítő kúrát zöldségekkel. Légy kitartó a kezdeti fejfájás ellenére, mert ahogy tisztul a szervezeted, úgy könnyebbülsz meg, és érzed magad egyre felszabadultabbnak.
Így meríts erőt: Rendezd át a lakásod! Söpörd ki a régi holmikat és a negatív energiákat, szerezz be néhány zöld növényt, amelyek oxigénnel töltik meg a teret.
Ha ez az aszcendensed: Hallgass a megérzéseidre, mert ritkán csalódsz bennük. Vállalkozással kapcsolatos ügyeidet most sikerrel intézheted, a gondjaid hosszú távra megoldódnak.
Ez vár rád 2009-ben: Már az előző év sem volt számodra könnyű, különösen a munkahelyeden történtek olyan események, amelyeket nem vártál, ráadásul konfliktusba keveredtél olyan emberekkel, akikről álmodban sem gondoltad volna. Sajnos az idei esztendő sem lesz könnyebb, meg kell vívnod a magad csatáit. Az év második felétől óriási felelősség nehezedik majd a válladra, de ezt megkönnyítik azok a pillanatok, amelyek szép múltbeli emlékeket idéznek fel. Ne aggódj, bírni fogod az iramot!

Skorpió

Érzelmek: Lángol benned a szenvedély. Ámor nyila könnyedén eltalálhat még akkor is, ha párkapcsolatban élsz. Rajtad áll, hogy mész-e vagy maradsz, de ne kapkodj. Az új hódoló nem biztos, hogy illik hozzád.
Wellness-tipp: Válassz uborkatartalmú hajpakolást, vagy csepegtess a balzsamodba uborkalevet, ez pótolja a szálak elveszített nedvességtartalmát és növeli a hajad ellenálló képességét.
Így meríts erőt: Bátran viselj merész, kivágott ruhákat, a kapott bókok jólesően melengetik a lelkedet és növelik az önbizalmadat.
Ha ez az aszcendensed: A bolygók most kényeztetnek téged, sikerrel kecsegtetnek, feltéve, ha nem félsz megtenni az első lépést.
Ez vár rád 2009-ben: A családi változások, az ingatlannal kapcsolatos ügyek sikere, valamint a boldog párkapcsolatod egyaránt hozzájárul ahhoz, hogy úgy érezd, 2009, vagyis a Mars éve a te éved is. A munkában eléred azt, amit nagyon szeretnél. Még az is lehet, hogy visszakapod, ami egykor a tiéd volt, és nagyon vágysz utána. Ám egy barátság végleg megszűnik, és ez a kapcsolat nagyon fog hiányozni neked.

Nyilas

Érzelmek: A változások és izgalmak hónapja elé nézel, és mindez felemelő hatással lesz a szerelmi életedre. Itt az idő, hogy komolyabbra fordítsátok a kapcsolatot.
Wellness-tipp: Fogékony vagy a légúti megbetegedésekre. Hogy megelőzd a panaszokat, látogass el egy sókamrába, sokkal jobban fogod érezni magad tőle.
Így meríts energiát: Naponta legalább 30 percen keresztül hallgass relaxáló zenét, és közben idézd fel az elmúlt nyár csodálatos emlékképeit.
Ha ez az aszcendensed: Anyagi és magánéleti sikerekre számíthatsz. A kollégáid különleges ajándékkal lepnek meg.
Ez vár rád 2009-ben: A nagy érzelmek éve ez számodra, a lelked csordultig lesz szeretettel és szerelemmel. Anyagi gondjaid nem lesznek, mert a munkában olyan változások várhatók, amelyek az eddig esetleg kilátástalannak tűnő pénzügyi helyzetedet is megoldják. Testvéred vagy egy hozzátartozód életében nagy változásokra számíthatsz, és a te segítségedre is szükség lehet. Ha tanulmányokba kezdtél, jól vizsgázol, és az új tudásodnak hasznát is veszed majd. Próbálj ki bátran új mozgásformákat, előfordul, hogy így egy új hobbira teszel szert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top