Horoszkóp

Heti horoszkóp 2009. január 12-től 2009. január 18-ig

Kos

KosSzerencsés helyzetben vagy, hisz munkahelyeden jó légkör uralkodik, és ez kisebb-nagyobb társasági megmozdulásokhoz vezethet a Vénusz segítségével. Most különösen sokat foglalkozol az otthonteremtéssel, esetleg költözéssel vagy lakásfelújítással. Jó néhány Kos számára komoly kihívásokat tartogat ez a hét, és bizony jelentős kiadásokkal is számolni kell.

Bika

BikaBarátaiddal, (ha van) pároddal és munkatársaiddal is harmonikus a kapcsolatod, a nálad fiatalabb korosztállyal most váratlanul meggyűlhet a bajod. Igyekezz mihamarabb kiereszteni a feszültséget magadból, különben olyan embereken csattan az ostorod, akik egyáltalán nem érdemlik ezt meg. Még véletlenül se akarj anyáskodni fölötte, azt biztos, hogy nem viseli jól. Kerüld a konfliktushelyzeteket!

Ikrek

IkrekEzekben a napokban rengeteg lesz a munkád és a kötelességed, de szerencsére nagyon jól haladsz mindennel, ügyesen megszervezed a dolgos mindennapokat. Az álmodozás, vágyakozás sem kerül el, hisz reméled, hogy munkád révén anyagi nyereségre is szert tehetsz. Erre azért ne építs, mert most könnyen adódhatnak váratlan kiadások, melyek felborítják minden tervedet.

Rák

RákÉrthető, hogy vágysz a társasági életre, baráti összejövetelekre, és nem utolsósorban persze érzelmi kalandokra is. Végre munkád is hozhat sikereket – az elmúlt időszak kudarcai után –, de valamit tenned is kell ezért. Még akkor is, ha már nagyon eleged van az egészből, és legszívesebben becsuknád magad mögött az ajtót, gondolj arra, hogy a siker csak karnyújtásnyira van! A Jupiter segíti utadat a héten.

Oroszlán

OroszlánÁltalában nagyon sokat teszel a családodért, és bizony nagyon rosszul érint, ha ők ezt nem viszonozzák. Szerencsés helyzetben vagy, mert gyökeres változás előtt állsz, mely igen nagy hatással lesz rád. Péntektől vasárnapig váratlanul kellemetlenebb, fagyosabb lesz a légkör körülötted, s ez téged is elkedvetlenít. Ha igazságtalanság ér, feltétlenül vállald fel a véleményed, és tisztázd a dolgokat!

Szűz

SzűzA hét első három napja rendkívül mozgékony és változékony hangulatban telik, ami munkádra, kapcsolataidra egyaránt erősen kihat. Jó meglátásaid, megérzéseid remek lehetőségeket ígérnek a munka és a karrier területén, viszont a hatalmas információözön és a nagy szellemi leterheltség alaposan megviseli érzelmeidet, és munkabíró képességedet is próbára teszi.

Mérleg

MérlegKapsz hideget-meleget ezen a héten, egy perc nyugalmad nem lesz. Bár rendkívül energikus vagy, ezt az energiát azonban nem feltétlenül a munkahelyeden szeretnéd kiélni, hisz a tél ellenére még mindig gyönyörű az idő odakint. A nők jól teszik, ha sokat törődnek otthonukkal, családjukkal. A párjukat még keresők pénteken számíthatnak komoly s egyben érdekes fordulatra.

Skorpió

SkorpióAzoknál a Skorpióknál, akiknek a stressztűrő képessége alacsonyabb a kelleténél, a héten adódó felfokozottság váratlanul pszichés problémákat okozhat. Több pihenés, lazítás, alvás, barátokkal vagy családdal való kikapcsolódás viszont jelentősen segíthet a problémán. A hét végére már jelentősen csillapodnak a kedélyek, és alaposabban tudsz foglalkozni a felmerülő problémákkal.

Nyilas

NyilasA Szaturnusz jótékony hatására most igazán alkalmas az idő arra, hogy szépérzékeddel, kitartó, precíz munkáddal érvényesülj. Karriered, előmeneteled, esetleg tanulmányaid alaposan lekötik az idődet és a figyelmedet, de ez az, amiben képes vagy kiteljesedni. Munkád most a megszokottnál jóval több utazással, mozgással járhat, de egyben gyümölcsöző kapcsolatokat tudsz kiépíteni.

Bak

BakÁllandóan mozgásban leszel a héten, mindig van valami tennivalód, nagy pörgésben vagy, ettől kissé ziláltnak is tűnhetsz. Ez a nagyon felfokozott hangulat szellemi és fizikai életedre is jellemző. Érzelmileg most inkább a felszínesség és a változékonyság jellemez, bármikor, bárkivel könnyen teremtesz kapcsolatot, de nagy lelkizésekbe, mások problémáinak megoldásába nem szívesen mész bele, amit jól is teszel.

Vízöntő

VízöntőSajnos ezekben a napokban hajlamosabb leszel kissé felületesebben kezelni kapcsolataidat, nincs most kedved lelkizni, mások problémáit meghallgatni és megoldani, ezért a Nyilasokkal, a Skorpiókkal, az Oroszlánokkal egyáltalán nem találod meg a hangot, sőt szinte idegesítenek. Magánéleti téren is szenvedélyes csatákra, ésszerű vitákra lehet számítani, ami egyszer pozitív, máskor negatív kimenetelű lesz.

Halak

HalakÉrdekes és egyben ígéretes találkozás vár rád, hisz rettentő nyitott vagy a világra. A párkapcsolatban is jól alakulnak a dolgaid, amennyiben partnered is képes hozzád hasonlóan viselkedni. Viszont kisebb kellemetlenségek érhetnek ezekben a napokban, ha utazásra szánod el magad. Ennek szinte bármilyen oka lehet, de elsősorban a hirtelen ötlet és a szervezetlenség vezethet problémához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top