Horoszkóp

Karmahoroszkóp – január 17-23.

A Nap átér a Vízöntőbe, és együtt áll a Merkúrral, utána a Jupiterrel, és végre a két szerelembolygónak, a Vénusznak és a Marsnak jó fényszögei lesznek. Sok jó és váratlan dolog történik a héten.

Kos

KosKarmikus kötelességed: Tanácsokat adni zűrös ügyekben barátaidnak. Ezen a héten nagyon jó meglátásaid lesznek a párkapcsolatok terén. Amúgy te nem szólnál bele mások életébe, inkább jó hallgatóság vagy, de most olyan tippeket adhatsz nekik, amelyekkel könnyen kikerülnek a slamasztikából, és hálásak lesznek neked.

Karmikus kapcsolat: Egy idegen keres meg, aki nagy bajban van.  Ki sem látszol a munkából, de még ő is kétségbeesve kéri a segítségedet. Nehezen mész bele a pluszmelóba, de a későbbiekben a javadra fog válni, mert az élet olyan területére nyersz betekintést, ami eddig távol állt tőled.

Karmikus feladatod: A szerencsecsillagod felragyogott. A heti teendőid közé feltétlenül iktasd be néhány lottószelvény kitöltését, vagy csak kaparj le pár sorsjegyet, mert nagy nyeremény hullhat az öledbe. Bánj vele óvatosan, és egy ideig tartsd titokban, mert olyan barátok is újból jelentkezhetnek, akiket csak az érdekük vezérel.

 

Bika

BikaKarmikus kötelességed: Munkahelyeden erősnek mutatni magad, még akkor is, ha közérzeted gyengébb a szokásosnál. Férfi kollégáid szeretnének a padlóra küldeni szakmai hozzá nem értés címén, amiben van némi igazságuk, mert az elmúlt időben nem mutattál valami nagy fejlődést. Vedd fel a pókerarcot, és nézz velük szembe, ezzel egy időre kikerülsz a kutyaszorítóból.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan férfival lesz, aki nem hagy neked nyugalmat. Állandóan ostromol érzéseivel, ám valójában csak egyéjszakás kalandot akar. Szereld le, amilyen gyorsan csak tudod, nehogy alaptalan pletykák keljenek szárnyra rólatok, ami rányomná bélyegét az elkövetkezendő napokra.

Karmikus feladatod: A családi hagyományok ápolása. Ha szüleid vagy nagyszüleid bevezettek egyedi családi szokásokat, rituálékat, amelyek generációkon keresztül fennmaradtak, te ne szegd meg, ne szabotáld, bírd ki a nyűgnek tűnő programokat, mert óriási örömet szerzel nekik.

Ikrek

IkrekKarmikus kötelességed: Magadba nézni, a hibáidat felismerni, és javítani rajtuk. Sok barátod, rokonod elpártolt mellőled az utóbbi időben, amit csak magadnak köszönhetsz. Az állandó elégedetlenséget, amely árad belőled, már egyre kevesebben nézik jó szemmel. Itt a lehetőség, hogy ismét visszakapd régi mivoltod, oszd meg érzéseidet velük. Szervezzetek közös programokat, ahol ismét összekovácsolódhat a társaság.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, akinek végre mutasd ki érzéseidet, mert bizonytalan veled szemben. Simogasd és babusgasd, szavakkal és minél több testi érintéssel is, mert szüksége van rá, és most így nyer bizonyosságot.

Karmikus feladatod: Egy távol élő családtagod külföldi munkát kínál, de ha elfogadod, mindent fel kell égetned magad mögött. Nagyon jó lehetőségnek tűnik, de nem szabad belemenni, mert a beígért béred felét sem fogod megkapni, és mire hazajönnél, állásodat már más fogja betölteni.

 

Rák

RákKarmikus kötelességed: A saját egészségeddel kell többet törődnöd. Nem szabad elbagatellizálni a semmiségnek tűnő gyomorfájást, és otthon a házipatikából kezelgetni. Minden betegségnek megvan a lelki oka, érdemes azt megtalálni, de azért bízd magad egy szakemberre, és végeztesd el a vizsgálatokat, melyek fényt deríthetnek gyötrelmed okára.

Karmikus kapcsolatod: Ha van gyermeked, vele, ha nincs, akkor egy rokonod csöppségével lesz. Olyan dolgot kell neki megmutatnod, amit neked is egy felnőtt sugárzott kiskorodban. Lehet ez egy múzeumi látogatás, egy film vagy könyv. A lényeg, hogy egész szakmai karrieredre hatással volt, és most szeretnéd továbbadni ezt az érzést.

Karmikus feladatod: Anyagi helyzetedet reálisan látni, és ha szükséges, lépéseket tenni. Ha hitel birtokosa vagy, sürgősen menj el egy bankba, és vizsgáltasd felül. Többféle lehetőség közül választhatsz, kérd ki a szakemberek segítségét, és változtass, ha kell.

 

Oroszlán

OroszlánKarmikus kötelességed: Munkahelyeden az új kollégákat elfogadni. Mindig nehezedre esik egy idegen embert a bizalmadba fogadni és szakmai tudásodba beavatni. Sokszor gyanakvó és elővigyázatos vagy, de most semmi szükség rá, nem a te helyedre pályázik, és természetesen esélye sem lenne. Tisztességesen tanítsd be, és a későbbiekben még hasznodra is válhat.

Karmikus kapcsolatod: Pároddal lesz, akivel most nagyon egy húron pendültök, és tökéletesen kiegészítitek egymást. Szeretnéd, ha ennek az összhangnak soha nem lenne vége. Megnyugodhatsz, mert ha nem leszel túlságosan akaratos és hisztis, hosszan elkísér ez a szerelmi béke.

Karmikus feladatod: Pozitívan gondolkozni. Teljesen elhagyod magad, és kilátástalannak látod anyagi helyzeted, amiből adódóan az eddigi luxuséletedből lejjebb kell adni. Kapd össze magad, és tarts ki, mert rövid időn belül újra kisüt a nap, és ismét rózsaszín szemüvegen keresztül látod a világot.

 

Szűz

SzűzKarmikus kötelességed: Ragyogó ötletekkel állsz elő főnöködnél, de most mégsem ártana kicsit visszafognod magadat, mert „túlbuzogsz” mindenkit, és ez másoknak is szemet szúr. Mielőtt növelnéd ellenségeid számát, dolgozd ki projektjeidet, de a bemutatásukat halaszd későbbre – sikerük akkor lesz garantált.

Karmikus kapcsolatod: Barátnődnek kell most békejobbot nyújtanod. Ez az év eleji kavalkád mindenkit összezavart, és te is hamar vitába keveredtél. Vidd el egy fergeteges buliba, ahol néhány bódító koktél közben tisztázhatjátok a szitut, akár még néhány helyes sráccal is összehozhat titeket a sors.

Karmikus feladatod: Ügyesen kezelni egy váratlan szituációt, ennek során bebizonyíthatod magadnak, hogy mire vagy képes. Mostanában sok agresszivitással találkozol, és egy éles helyzetben közbelépsz. Sajnos a dicsőség mellett egy monoklit is beszerezhetsz, de környezeted elismerése gyorsan feledteti a kellemetlenségeket.

 

Mérleg

MérlegKarmikus kötelességed: Arcbőrödre ráférne egy teljes tatarozás. Menj el egy kozmetikába, és kényeztesd magad. Ez nem kerül sokba, de a látvány magáért beszél. Lakásod csinosítgatásával is érdemes többet foglalkoznod, mert most olyan ötlettel állsz elő, amely kis befektetéssel óriási változást hozhat.

Karmikus kapcsolatod: Fontos lesz számodra a csábítás és az erotika. Egy olyan személlyel boronálnak össze a csillagok, akire nem is számítottál. Te most csak játszol, és néhány óra boldogságra van szükséged. Akkor cselekedsz jól, ha ezt az elején közlöd a pasival, és úgy mentek bele a kalandba, hogy így mindkettőtöknek megfelel.

Karmikus feladatod: Miközben ódákat zengsz barátnőd tehetségéről, visszafelé sajnos ez nem igaz. Ő inkább mindenhol csak eláztat, és azon lovagol, hogy mennyivel többre vitte. Egyszerű a megoldás: zárd le kapcsolatotokat, és keress új barátokat, akik feltöltenek energiával, és feldobják napjaidat.

 

Skorpió

SkorpióKarmikus kötelességed: Autódat sürgősen elvinni a szervizbe, mert baljósan kopog a féked. Te észre sem vetted volna az üvöltő zenebonától, ha a  barátnőd nem szól, hogy mi ez a hang. Rosszat sejtesz, de hajlamos vagy halogatni ezt a tortúrát. Nem éri meg kockáztatni, mert nagy baj lehet belőle, és komolyabb anyagi kár.

Karmikus kapcsolatod: Egy áruházi pénztárossal lesz, aki megpróbál becsapni. Figyelmesnek kell lenned, mert olyan rutinosan csinálja a meglovasítást, hogy alig veszed észre. Akkor cselekedsz helyesen, ha nem vered nagydobra, hanem finoman figyelmezteted, és visszakéred a különbözetet, hagyd másra a hangos balhézást.

Karmikus feladatod: Függetlennek maradni mindentől, mindenkitől és mindenáron. Ez nehéz és küzdelmes feladat, és áldozatokat kell hoznod érte, de felszabadító érzés lesz. Mintha lebegnél ég és föld között. Most önmagad határainak a felismerése a cél, amit a héten sikerrel vihetsz véghez.

 

Nyilas

NyilasKarmikus kötelességed: A héten betérhetsz egy hangszer- és zeneműboltba. Kezedbe veszel egy gitárt, és furcsa érzés fog el: mintha mindig ezen pengetted volna a húrokat. Érdemes lenne komolyabban foglalkoznod a zenetanulással, mert van tehetséged hozzá, és a múltban szorosabb kapcsolatban állhattál ezzel a témával.

Karmikus kapcsolatod: Egy zűrös éjszaka után csak arra emlékszel, hogy egy jóképű, sármos pasi a névjegyét a farmered zsebébe csúsztatta. Ahogy magadhoz térsz, tárcsázd a számát, és légy vele hízelgő, mert jó partinak ígérkezik számodra. Légy kezdeményező, és hívd meg kávézni egy menő helyre, ahol aztán te is elvarázsolhatod.

Karmikus feladatod: Itt az ideje egy kis fogyókúrába kezdeni. Egyik reggel arra ébredsz, hogy a kis szexi cuccaidból itt-ott kikandikál a pipihúsod. Meglett az eredménye a késő estékbe nyúló vacsizgatásnak. Nincs mit szépíteni, irány a konditerem, ahol feszesre gyúrhatod testedet.

 

Bak

BakKarmikus kötelességed: Tisztába tenni a dolgokat körülötted. Érzelmi kavalkádban élsz, és most végre tiszta vizet szeretnél önteni a pohárba. Régóta gyanakszol, hogy a férfi, akit eddig szerettél, és a barátnőd összeszűrik a levet, de most, ha résen vagy, bizonyosságot is szerezhetsz róla. Számolj le velük egyszer s mindenkorra, és életed regényében indíts egy fehér lappal.

Karmikus kapcsolatod: Próbálj meg kibékülni kolléganőddel, akivel együtt kell dolgoznod. Bánt, hogy jelenleg föléd helyezték, és kismértékben tőle függsz, de gondolj arra, hogy most a nagyobb felelősség is az övé. Te lazíts, és ne görcsölj, ha eljön az időd, úgyis tudni fogod.

Karmikus feladatod: Térj be egy ezoterikus boltba, és nézz ki néhány szerencsét hozó szobrocskát. Bármennyire is szeretnéd, nem vásárolhatod meg magadnak őket, mert hatásukat vesztik, de szeretteidtől kérd bátran ajándékba, és ha megkaptad, a megfelelő pozícióban helyezd el a lakásodban.

 

Vízöntő

VízöntőKarmikus kötelességed: Kezelhetetlenné vált számítógéped tartalma. Összevissza csoportosítasz mindent, aztán amikor szükséged lenne valamire, nem találod, még a kereső segítségével sem. Kérd meg egy haverodat, aki kicsit jobban ért a géphez, rendezze neked olyan formába, hogy könnyű legyen kezelned, és a fáradságos munka után talán megtanulod, hogy ne kavarj össze semmit.

Karmikus kapcsolatod: Egy ellenőrrel lesz, aki bliccelésen kap. Gyakran utazol ilyen lazán, de most kínosan érint, mikor leszállít, és ezért tíz percet késel a munkából. A lényeg, hogy ismét kidumálod magadat, és büntetés nélkül úszod meg ezt a kis kalandot.

Karmikus feladatod: Ha egyedül vagy, megtalált a lángoló szerelem. Barátaitok már-már giccsesnek találják enyelgéseteket. Ne foglalkozz velük, csak irigykednek. Szenteld neki napjaidat, és legyél vele figyelmes. A párkapcsolatban is forr a levegő, és izgalmas éjszakáknak néztek elébe.

 

Halak

HalakKarmikus kötelességed: Anyagi javaidat most nagyon be kell osztanod. Pontosan kalkulálj ki minden kiadást előre, és akkor pánikra nincs ok. A munkád most kevesebb, mint az előző hónapokban, de a nyugalom rád fér. Ne agyalj túl sokat a pénzen, mert mindenre lesz elég, és ha az égiek most egy lazább időszakot osztottak neked, használd pihenésre.

Karmikus kapcsolatod: Minden második házasság válással ér véget. Neked nem ezt rendelte a sors. A világ legjobb pasija a tiéd, nem éred be kevesebbel, a héten kötnöd kell néhány kompromisszumos megállapodást vele, mert nem mindenben értetek egyet, engedj neki többet, és később többszörösen kapod vissza tőle.

Karmikus feladatod: Fejfájás nélkül átvészelni a hétvégi programot. Leendő anyósodnak reggeltől estig be nem áll a szája, és minden tébolyító dologról meg szeretne győzni. Persze te semmivel sem értesz egyet. A legjobb megoldás, ha aperitifnek elfogadsz néhány házipálinkát, és eltompítod magad egész napra.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top