Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 11. szerda)

Kedves Kos!

A rád bízott titkot őrizd meg! Bárki bármit és bármikor árult el neked, azt azért tette, mert úgy gondolta, nálad biztonságban lesz. Ne élj vissza ezzel! Ha neked van titkod, akkor jól nézd meg, kire bízod! Ma különösen óvatosnak kell lenned, mert elszólhatod magad. Ez kínos helyzetet okozhat, amit kellő odafigyeléssel meg tudsz előzni.

Kedves Bika!

A barátaid és a kollégáid irigykedve néznek rád. Lehet, hogy nem mondják, de te valószínűleg érzed ezt. Ne bánd! Tudod, hogy jobb, ha az embernek irigyei vannak, mint ha sajnálói. Ugyanakkor biztos lehetsz benne, hogy a példádból erőt merítenek. Ezért is fontos, hogy vállald önmagad, és legyél nagyon büszke mindarra, amit elértél!

Kedves Ikrek!

Ma okod lehet az idegeskedésre. De kinek jó ez? Se a múlt miatt, se a jövő miatt ne aggódj! Hiszen csak a ma létezik. Csak a mai napra, sőt csak a jelen pillanatra van hatásod. Amit kell, azt tedd meg azonnal, a többit hagyd! Amikor nagy nehézségek vesznek körül, nincs is energiád mással foglalkozni. Ezt ma saját bőrödön tapasztalhatod meg…

 

Kedves Rák!

Aki keres, az talál! Ugye ismered ezt a mondást? Ma megkaphatod egy kérdésedre a választ, különösen, ha jól teszed fel azt a bizonyos kérdést. Fogalmazd meg okosan, és tedd fel a megfelelő embernek! Nézz a szemébe, és tisztelettel beszélj vele! Ha nem támadást vagy kritikát érez a szavaidból, akkor őszintén fog válaszolni. Ez váratlan, pozitív változást indíthat el…

Kedves Oroszlán!

Ma váratlan bevételed lehet. Ne csak pénzre számíts! Más formában is jöhet hozzád érték. A talentum Jézus idejében fizetőeszköz volt, ma meg főleg a tehetség vonatkozásában használjuk. Olyan belső értékeidre találhatsz rá, amelyek révén bevételhez juthatsz. Ma lehetőleg ne kérj kölcsön! Gazdálkodj abból, amid van!

Kedves Szűz!

Ha van párod, akkor ma kerüld a vitát vele! Egészen jelentéktelen apróságon képesek lehettek összeveszni, és ha nem vagytok észnél, akkor még szakítás is lehet a vége. Mivel te most nem vagy túl jó passzban, kérd meg őt, hogy segítsen elkerülni ezt! Ha nincs párod, akkor valaki a közeledben irritálhat…

 

Kedves Mérleg!

Robbanásig feszíthet valami, amit nem mersz feltárni. Mi az akadálya annak, hogy őszintén beszélj azzal, akit érint? Szégyenlős vagy, vagy félsz, hogy megbántod? Ha úgy kezded a mondókádat, hogy „fontos vagy nekem, ezért el kell végre mondanom, hogy…”, érteni fogja, hogy keresed a megoldást, és nem bántani akarod. Próbáld ki!

Kedves Skorpió!

Ma barátság nevű „tantárgyból” vizsgázol. Nagyon figyelj, hogy észrevedd, kinek van rád szüksége! Nem baj, ha megkérdezed, segíthetsz-e, és ha igen, miben. De az az igazi, ha magadtól ráérzel. Ugyanakkor neked is szükséged lehet valaki támogatására. Ne szégyelld! Szólj! Hisz tudod: néma gyereknek anyja se érti a szavát.

 

Kedves Nyilas!

Ha túl sokat foglalkozol a jövővel, akkor elmulasztod a jelen csodáját. Fontos, hogy legyenek terveid meg jövőképed, de ez ne terelje el a figyelmedet a mai feladataidról. Ráadásul ma valaki mindenáron azt akarja kicsikarni belőled, hogy kötelezd el magad valami mellett a következő száz évre. Mosolyogj rajta, és ne hagyd magad!

 

Kedves Bak!

Váratlanul utazás vagy tanulás lehetősége bukkanhat ma fel. „Aki mer, az nyer” alapon ugorj bele! Ha úgy ítéled meg, hogy most még nincs itt az ideje, akkor kezdd el megtervezni, mikor fogsz belevágni! Az nem lehet kérdés, hogy hamarosan rá kell szánnod magad. Ha lemondasz erről, akkor olyasmitől fosztod meg magad, amit bánni fogsz.

Kedves Vízöntő!

Nem lehetsz állandóan derűs és könnyed. Nem baj, ha ma kicsit megérint az aggodalom. De azt ne engedd, hogy teljesen uraljon és megfojtson a félelem! Próbálj meg előre költségtervezetet készíteni, vagy legalább jobban odafigyelni a kiadásaidra! Írd egy napig, hogy mire költesz, és máris okosabb leszel, hol folyik el pénz.

Kedves Halak!

Ne vegyél ma komolyan mindenkit! Valaki kifejezetten a te türelmed határait teszteli. Ha túl sokat foglalkozol vele, akkor rengeteg energiádat rabolhatja el. Jobban jársz, ha önmagadat figyeled. Vedd észre, hogy ki és mivel irritál, illetve provokál! Legyél annyira önző, hogy a saját igényeid kielégítését helyezed az első helyre! Ha még sose tetted, akkor itt az ideje!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top