Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 14. szombat)

Kedves Kos!

Valentin-napon tele leszel szenvedéllyel és energiával. Vigyázz, hogy ez befogadható formában és mennyiségben találja meg a kiválasztottadat! A túl nagy dózis vagy a lehengerlő stílus nem mindenkinek „jön be”. De ettől még ne változz meg, csak legyél figyelmesebb! Most a másik legyen a mértékadó, és ne te!

Kedves Bika!

Ki mondta, hogy ma mindenkinek szerelmesnek kell lennie? A Valentin-nap nem kényszerít téged semmire. Az más kérdés, hogy ezerrel keresed a párod. Ha már megtaláltad, akkor értékeld őt, de ne akard birtokolni (se őt, se az idejét)! Ha még nincs, akkor se akard, elég, ha nyitott szemmel és szívvel jársz, mert ma megtalálhatod! 

Kedves Ikrek!

Valentin-napon sem kell kibújnod a bőrödből! Te sokkal szerelmesebb tudsz lenni egy eszmébe, mint egy emberbe, vagy sokkal vonzóbbnak tartod az illető szellemiségét, mint a testét. Tudnod kell, hogy te a szavak által vagy meghódítható, ezért a hallásod az erogén zónád! Ha pedig te akarsz hódítani, akkor azt a szavaiddal teheted!

Kedves Rák!

Ma tombol benned a szerelem érzése. Függetlenül attól, hogy van-e alanya, vagy nincs. Valentin-napon ihletett állapotban leszel. Nem baj, ha plátói szerelmet érzel valaki iránt. Hisz tudod, hogy a költők is akkor írták a legszebb verseket, amikor reménytelenül és beteljesületlenül voltak szerelmesek. Persze jobb, ha viszonozza valaki a szeretetedet…

Kedves Oroszlán!

Valentin-napon ne csak a szerelmeddel törődj, hanem a családoddal is! Igaz, hogy most tele vagy szenvedéllyel, de vannak mások is körülötted, akik számítanak rád. Figyelj oda, hogy ne hanyagolj el senkit! De magadat se! Kényeztesd magad, ill. hagyd magad kényeztetni! Élvezd a mai napot, és tedd azt, ami jólesik!

Kedves Szűz!

Ma azt tapasztalhatod, hogy az emberek sok felesleges és haszontalan dologra kiadnak egy csomó pénzt. Ne törődj velük! És semmiképp se bosszankodj ezen! Nem neked kell mások pénzét beosztanod. Elég a sajátodat! Ugyanakkor engedj ma meg magadnak egy kis luxust! Ülj be a pároddal vagy a barátaiddal egy kellemes teázóba, vagy menjetek színházba!

Kedves Mérleg!

A Valentin-nap nemcsak a szerelmeseké, hanem a barátoké is. Ha van párod, akkor természetesen töltsd vele a mai napot! Ha nincs, akkor legyél a barátaiddal! Szervezz közös programot! Hívd el őket magadhoz, és játsszatok valamilyen társasjátékot! De süthettek vagy főzhettek is együtt. A lényeg, hogy közös élményekhez jussatok…

 

Kedves Skorpió!

Ma várhatod a hódolókat, de ha bezártad magad az elefántcsonttornyodba, akkor nem jutnak a közeledbe. Valentin-napon legyél kicsit szelídebb, gyengédebb, vagyis megközelíthetőbb! Az elérhetetlenség távolságot jelent. Ettől érezheted magányosnak magad, és nem mástól. Nyisd ki ma a szívedet, és meglátod, ki jön be rajta!

 

Kedves Nyilas!

Ha a barátaid hívnak, akkor menj velük! Utazni, kirándulni, moziba vagy bárhova. Ne ülj otthon egyedül! A Valentin-nap nemcsak a szerelmeseké, hanem a barátoké is! Ha van párod, akkor lehetsz vele kettesben. De ha még nincs, akkor mindenképp tölts minél több időt a barátaiddal! Bízd rájuk, hogy milyen formában!

 

Kedves Bak!

Ma, Valentin-napon egy barátságból szerelem lehet. Figyeld magad, hogy ez valódi, őszinte érzés-e, vagy „csak” megfelelni vágyás! Ne keverd össze a szeretetet a szerelemmel! Érezd magad jól, és azt tedd, ami jólesik! Szép, ha tekintettel vagy másra, de rád ki van tekintettel? Legyél egészségesen önző! Mások is jobban fogják érezni magukat, ha te jól vagy…

Kedves Vízöntő!

Valentin-nap van! Élvezd hát! Ha van szerelmed, akkor szervezzetek valami szokatlan programot! Menjetek olyan helyre kirándulni, ahol még nem voltatok! Vagy próbáljátok ki a fondüt! Például a csokifondü igazi afrodiziákum! Ha még nincs párod, akkor menj társaságba, buliba! Nem kell mindenáron ismerkedned, elég, ha nyitott vagy…

Kedves Halak!

A szerelem számodra misztikus eggyé válás. Sokkal inkább a lelkek egyesülése, semmint a testeké. Valentin-napon is ez az eszme itat át. Bátran terjeszd ezt, mert jó hatással lehetsz másokra! Ha van párod, akkor olvassatok fel egymásnak szerelmes vereseket! Ha nincs, akkor a barátaiddal is megtehetitek, hogy egy kisebb irodalmi estet tartotok. Ez igazán lélekemelő lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top