Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 15. vasárnap)

Kedves Kos!

Ma megtapasztalhatod, hogy valóban káros bármit túlzásba vinni. Még a jó szándék sem segít, ha nem a megfelelő formában kapja például egy barátod. Ne bántódj meg, ha köszöni, de nem kér belőle(d). Vond le a tanulságokat, és hagyd kicsit békén őt! Feszültségedet sporttal vezetheted le, vagy takarítással. Hisz ez is egyfajta testmozgás…

Kedves Bika!

Óvatosan fogalmazz ma, mert úgy tűnhet, mindenki félreért és megsértődik. A pároddal bánj úgy, mint a hímes tojással! Tudod jól, hogy bárkinek lehet rossz napja. Most neki van. De nemcsak a párod túl érzékeny ma, hanem bárki a közeledben. Ezért maradj szeretetteljes, nyugodt és megértő, bármi is történik!

Kedves Ikrek!

Hajlamos vagy az elméletek szintjén ragadni. Szép, hogy tele vagy tervekkel és ötletekkel, de senki sem fogja helyetted megvalósítani azokat. Ma fogj hozzá a kivitelezéshez! Bármilyen kis lépés is megteszi. Hisz tudod, hogy a célhoz lépésenként juthatsz el. A lényeg, hogy indulj el! Természetesen kérhetsz segítséget!

Kedves Rák!

Vigyázz a nem kívánt terhességgel! Ha még vagy már nem akarsz gyermeket, akkor tegyél meg mindent megelőzésképpen! Ugyanakkor ma valami mást is el kell engedned. Ne ragaszkodj semmihez és senkihez! Tudatosítsd magadban, hogy bármit megkaphatsz, amiről képes vagy lemondani! Ez nem beletörődést, hanem elfogadást jelent!

Kedves Oroszlán!

Az otthon vagy a múlt gondjai nyomaszthatnak ma, ha engeded. Amit tudsz, azt tedd meg, de a többin ne rágódj! Hidd el, nem lesz jobb, ha gyötrődsz! Ha a szüleidnek szüksége van a segítségedre, akkor állj készen! Az is előfordulhat, hogy nem szólnak, ezért neked kell rákérdezned. Lehet, hogy nem akarnak terhelni, emiatt nem mondják.  

Kedves Szűz!

Ha ma jön egy ötlet, hogy hova lehetne utazni, akkor járj utána. Lehet, hogy maga az utazás csak nyáron vagy ősszel lesz, de érdemes elkezdeni a tájékozódást és az adatgyűjtést. Egyébiránt jó lenne ma, ha lazítanál kicsit. Nem lehetsz folyton „harcra kész”! Neked is jár egy kis pihenés. Ha túlhajtod magad, hamarosan meg fogsz betegedni…

Kedves Mérleg!

Ma feszült, ingerült lehetsz a pénz miatt. Ráadásul még a gyereked vagy egy barátod is megtalál, és kölcsön akar kérni. Próbálj meg higgadtan válaszolni, és csak akkor adj, ha te nem fogsz emiatt megszorulni! Szép a segítőkészség, de öngól, ha végül te kerülsz bajba. Mérlegelj bölcsen! Ebben te nagyon jó vagy!

 

Kedves Skorpió!

Ma a túlérzékenységed miatt a családból valaki komolyan megsérthet. Ne hagyd szó nélkül, de ne csinálj túl nagy ügyet belőle! Elég, ha visszakérdezel, hogy ezt most miért mondta vagy tette. Ingerültségedet levezetheted, ha nekiállsz takarítani, rendet rakni és selejtezni. Fogyó hold van, ez segít a régi cuccoktól megszabadulni…

 

Kedves Nyilas!

Tanulságos beszélgetés vár ma rád. Legyél nyitott és előítélet-mentes. Csak így hallhatod meg az „üzenetet”! Az is lehet, hogy akaratodon kívül fültanúja leszel egy beszélgetésnek. Ha ezáltal megtudsz egy titkot, akkor azt tartsd meg magadnak! Valószínűleg később sem kell felhasználnod, de jó, ha tudsz róla. Segíthet tisztán látni…

 

Kedves Bak!

Ne szégyelld, ha most neked van szükséged a barátaid segítségére! Előfordulhat, hogy megszorulsz anyagilag. Attól, hogy nem kérsz, és hallgatsz a gondjaidról, még érezhetik, hogy bajban vagy. A kimondatlan dolgok éket üthetnek közétek. Kár lenne emiatt bárkit is elveszíteni! Legyél inkább őszinte, és játssz nyílt lapokkal!

Kedves Vízöntő!

Ha azon kapod ma magad, hogy túl sokat aggódsz a jövő miatt, akkor erőnek erejével rángasd vissza magad a jelenbe! Jól tudod, hogy felesleges a jövőn rágódni. Hiszen amit tudsz, azt megteszed, a többit pedig rá kell bíznod az időre. Figyeld magad, hogy mitől éreznéd jobban magad! Találd meg a feltöltődés leghatékonyabb módját!

Kedves Halak!

Arról vagy híres, hogy a megérzéseid pontosan képesek előre jelezni dolgokat. Ha ma az intuíciód súg valamit, akkor azt vedd komolyan! Lehet, hogy rossz események bekövetkezését jósolja, de nem azért, hogy kétségbeess, hanem hogy készülj fel rá, és tedd meg a szükséges lépéseket! Mint amikor a meteorológia esőt jósol, és magaddal viszed az esernyődet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top