Horoszkóp

A Nők Lapja horoszkópja

A Nők Lapja megjelenésekor nemcsak a Nap, hanem az asztrológia által vizsgált tíz bolygó közül még három tartózkodott a Mérleg jegyében.

Ez már önmagában arra utal, hogy olyan lap született, amely fel tudja kelteni a legkülönbözőbb nézeteket valló emberek érdeklődését, és valamennyi korosztály számára tud újat és érdekeset mondani. A lapban megjelenő írásokat – bárhogyan is változik a világ – nem a szenzáció hajhászása, hanem a harmóniára törekvés, a segítés hatja át. A Nők Lapja horoszkópja azt is elárulja, hogy a lapnál jórészt olyan emberek dolgoztak/dolgoznak, akik remekül össze tudták/tudják kötni a szépet és a hasznosat, és nem tértek/térnek ki az életproblémák elől. Ugyan voltak olyan időszakok, amikor nyomás hatására főként az élet napos oldalát mutathatták be, de azért sikerült olyan történeteket is becsempészniük, amelyek az élet mélységeire és sötét dolgaira is felhívták a figyelmet. Ettől lett a lap hiteles, megbízható, értékes és hosszú életű. Éppen úgy, ahogy a Nők Lapja megjelenésekor, most a 60. születésnap tájékán is nehéz fényszögek jönnek létre az égbolton, ami arra utal, hogy a világ ismét nagy változás előtt áll, és a lapnak is változnia kell. A kihívást az jelenti, hogyan lehet a hagyományt, a tradíciót és a modern dolgokat ötvözni, harmóniába hozni.

A Nők Lapja horoszkópja

 

Az égen járó Szaturnusz visszatért

Egy másik asztrológiai szempont megvilágítása szerint az égen járó Szaturnusz éppen visszatér arra a pozícióra, amely a Nők Lapja születésekor elhelyezkedett az égbolton. A Szaturnusz – mint az idő ura – mindannyiunkat megjelöl, amint áthaladunk az idő birodalmának különböző állomásain: és könyörtelenül ránk nyomja a tapasztalat, a felismerés, a kor, az érettség és az elfogadás bélyegét. A Szaturnusz visszatérése pedig azt jelenti, hogy mindezt az érettséget, a kort ötvözzük, vagyis működjünk együtt a fiatalsággal, az új kor szellemével, igényeivel, mert ha ez sikerül, olyan bölcsességet adhatunk tovább, amelyre talán egyetlen másik női magazin sem lesz képes a magyarországi lappiacon.

A Jupiter ötödik visszatérése

Érdekes módon mindez egybeesik a másik sorsbolygó, a Jupiter ötödik visszatérésével, amely ugyanebben az évben válik esedékessé. Mindez több dologra utal: egyrészt arra, hogy a Nők Lapja minden eddiginél nagyobb kihívásokban való megmérettetésére kerül sor, és még mindig vannak a szerkesztőségnek parlagon heverő képességei, amelyek kiaknázására itt az idő sort keríteni. Ismét esedékessé válik egy nagyobb átértékelés, hogy utána könnyebb szívvel tehessük meg azokat a változtatásokat, modernizálásokat, amelyekre szükség van. Ha erre a képesek a szerkesztőség tagjai, akkor nagyon sok sikeres év vár még a lapra, megvalósíthatóvá válnak a kitűzött célok, amelyek hihetetlen gazdagsággal ajándékozzák meg az olvasókat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top