Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (március 6-8.)

A Rákok mozduljanak ki a hétvégén, az Oroszlánok vállalják fel érzelmeiket, a Nyilasokra szombaton jó hangulat lesz jellemző!

KosKOS: Pénteken és szombat délelőtt nosztalgiázós hangulat uralkodhat el rajtad, kedves Kos. Nincs ezzel semmi baj addig, amíg nem tesz szomorúvá. Nem szabad elfelejteni, hogy mi történt, de rágódni és keseregni a múlt történésein teljesen felesleges. Idézd fel a szép emlékeket is! Éld át újból, aztán engedd el! Szombaton estére teljesen kicserélődsz, megkönnyebbülsz, és mehetsz szórakozni. Találj ki valami bulizós, táncolós programot! Vegyél fel bolondos ruhát vagy kiegészítőt! Például tekerj magadra karácsonyi füzért, és akassz a füledbe karácsonyfadíszt! Élvezd az életet, hisz azért van! Vasárnap, a nőnapon kedveskedj női családtagjaidnak valami aprósággal! Nem kell sokat költened…

 

BikaBIKA: Fontos, hogy ne csak a fizikai ajándékoknak tudj örülni, kedves Bika! Vannak mondatok és gesztusok, amelyek felérnek egy hatalmas doboz desszerttel. Most ilyesmiben lesz részed, ha észreveszed. Közben neked is ki kell tudnod mondani és mutatni, hogy fontos számodra valaki. Ezt nemcsak tárgyakkal teheted, hanem akár szavakkal is. Ezen a hétvégén használd a kreativitásodat verbálisan és manuálisan is! Például nőnapra írhatsz verset és készíthetsz egy dobozkát. Vagy összeválogathatsz egy CD-re szép slágereket, és csinálhatsz neki olyan tokot, amelyre szalvétatechnikával virágokat ragasztasz. Nőnapon egy fiatalabb nő is köszöntheti tisztelettel az idősebbet…

 

IkrekIKREK: A múlton rágódni a legnagyobb butaság, kedves Ikrek. Főleg, ha bántod magad azért, amit tettél. Viszont fontos, hogy tedd magadban helyre a történteket. Ne kerüld el az emlékeket! De ne keseregj semmin! Minden úgy történt, ahogy kellett. Ez a kicsit szomorkás, nosztalgiázós hangulat szombaton délutánig lesz jellemző. Aztán átváltasz aktív üzemmódba. Ismét vidám, közlékeny és barátságos leszel. Lehetőleg menj társaságba, bulizni, farsangozni, táncolni, bolondozni. Találj ki valamilyen játékos feladatot, amelyen sokat lehet nevetni! Az a jó, ha mindenki részt vesz benne. A vasárnapi nőnapról ne feledkezz meg! Eltérhetsz a szokásoktól, és vehetsz virág helyett sok gyümölcsöt…

 

RákRÁK: Saját magaddal tolsz ki, ha minden apróságon megsértődsz, kedves Rák. Sokszor nem is veszik észre, illetve nem értik a körülötted lévők, hogy mivel bántottak meg. Jobb, ha megpróbálod kicsit könnyedébben, lazábban venni az életet. Szombaton délutánig ez komoly odafigyelést igényel tőled, de utána vidámabb, optimistább hangulatban leszel. Mozdulj ki otthonról! Ha mégis otthon maradnál, akkor a farsang kapcsán találjatok ki valamilyen télűző bolondozást! Áthívhatod a szomszédaidat meg pár barátot is. Öltözzetek be állatoknak! Feladat lehet az adott állat hangjának utánzása is. A vasárnapi nőnapot oldd meg kreatívan! Készíts házilag csokrot kartonvirágokból vagy valamilyen finomságból!

 

OroszlánOROSZLÁN: Erős kontrasztot fogsz érzékelni ezen a hétvégén, kedves Oroszlán. Pénteken és szombaton délelőtt még kicsit borongós, jobb esetben érzelgős hangulatban lehetsz. Foglalkozz azokkal a régi emlékekkel, amelyek most hatalmukba kerítenek! Ne legyints, és ne szégyelld, hogy neked is vannak érzéseid! A nosztalgia nem káros! Szombaton délben hirtelen megváltozhat a kedved. Visszatérsz a jelenbe, ismét tele leszel tűzzel. Mindenképp szervezz valami aktív programot! Menj szórakozni! Itt a farsang, öltözz jelmezbe! Otthon is lehet bolondozni: fillérekből is készíthetsz jelmezt, például harisnyából, sálból, drótból gyorsan varázsolhatsz méhecskét magadból. A vasárnapi nőnapot ne feledd!

           

SzűzSZŰZ: A párod vagy egy hozzád közel álló személy kellemes meglepetést okoz neked, kedves Szűz. Semmiképp se a kritikusabb éned reagáljon! Bármi történjen, köszönd meg, és lásd meg a szándékot! Tudod jól, hogy nem mindig úgy sikerülnek a dolgok, ahogy azt eltervezzük. Attól, hogy a meglepetésnek szánt virág lekonyul, vagy a forró csoki kihűl, még értékelhető a szeretet, amely az ajándék mögött húzódik. Szombaton és vasárnap nagy nyüzsgés lesz benned és körülötted. Ha meghívást kapsz, menj bulizni, táncolni! Vegyél fel valami szokatlan ruhakombinációt vagy bizsut, hogy lazítani tudj fizikailag és lelkileg is! A külsőség segít a belső lezserségnek. A vasárnapi nőnapot pedig kreatívan oldd meg!

 

MérlegMÉRLEG: Nagyon megnehezíted a saját dolgodat, ha folyton előreszaladsz az időben, és azon töprengsz, mi lesz, ahelyett, hogy a pillanatnyi feladataiddal foglalkoznál. Ráadásul most még a nosztalgiázás is felkavar. Hajlamos vagy a múlton merengeni. Nincs ezzel baj, hisz itt az ideje, hogy a helyükre kerüljenek benned a történtek, de arra vigyázz, hogy ne raboljon el mindez túl sok energiát tőled. Szombaton egy nagy buli visszazökkenthet a jelenbe. Menj el, vagy szervezz te egy jó kis farsangot! Egy kis játékosság, bolondozás sem árt! Feladat lehet, hogy mindenki öltözzön be egy mesehősnek. Vicces lesz több Shrek vagy sok Piroska találkozása. A vasárnapi nőnapot ne feledd!

 

SkorpióSKORPIÓ: Bárkivel előfordulhat, hogy nehezebben tud koncentrálni. Lehet, hogy számodra a pénteki nap ilyen lesz. Ha észreveszed, hogy lassabban, nehezebben megy a munka, akkor vagy fejezd be minél előbb, vagy csoportosítsd át a feladataidat! Lehetőleg ne erőltess semmit, mert annál frusztráltabb és idegesebb leszel. Szombatra szervezz szabadtéri programot! Jót fog tenni a friss levegő, kiszellőztet belőled minden rossz érzést és gondolatot. Aztán este mehetsz bulizni. Ne ülj otthon! Legalább menj át a szomszédba, és hallgassatok zenét, igyatok forralt bort vagy teát, és beszélgessetek! Vasárnap ne feledkezz meg a nőnapról! Vegyél vagy készíts apró meglepetést!

 

NyilasNYILAS: A gyerekeid vagy más gyerekek felhozhatnak régi emlékeket benned, kedves Nyilas. Csak annyira add át magad a nosztalgiázásnak, amennyire jólesik! Ne merülj el teljesen a múltban. Ha valaki a környezetedben ezt teszi, és nem kellemes, akkor szakítsd félbe! Szombaton délután nagyot változhat a hangulatod. Ismét fel leszel dobódva. Tele leszel tűzzel, tettvággyal. Aktív módon vezesd le azt a rengeteg energiát! Menj sportolni vagy bulizni! Hívj vendégeket, és díszítsd fel a lakást farsangi módon! Készülj valami vicces meglepetéssel! Például minden érkező húzzon egy cédulát, amelyen egy mondat van. A feladata, hogy minél többször mondja, és többieknek ki kell találniuk, mi ez.

 

BakBAK: Szombaton délutánig úgy vigyázz a párodra, mint a hímes tojásra! Vagy ő, vagy valaki a közeledben túlérzékeny lesz. Egy kis odafigyeléssel elkerülheted a konfliktust. Nem kell, hogy érvényesítsd az igazadat. Hagy most inkább rá! Szombaton délutántól könnyebb lesz a harmóniát fenntartani, ha nem történt vita. Estére érdemes valami mozgalmas, aktív programot választanod. Ha van párod, akkor menjetek közösen bulizni! Ha még nincs, akkor pláne menj szórakozni, mert most megtalálhatod. A vasárnapi nőnapot se feledd! Vehetsz egy szál virágot, vagy színes drótokból hajlíthatsz is. Vagy csokiból köss egy csokrot! Minden nő örül, ha gondol rá valaki…

 

VízöntőVÍZÖNTŐ: Ez a hétvége két fontos témában hozhat nagy változást számodra. Az egyik a testedet, a másik a lelkedet érinti. Az első az egészséged. Ez mindennél előrébb való, mert ha lerobbansz, akkor nem tudsz dolgozni, tanulni, szórakozni. Ha beteg leszel, akkor minden energiádat az egyensúly visszaállítására kell fordítanod. A megelőzés sokkal kedvezőbb. Vizsgáld meg, hogy kellően egészségesen élsz-e! Friss zöldségek, gyümölcsök, víz, levegő stb. Amennyiben ez rendben van, mehetsz szombaton mulatni. Lelked mélyén vágysz egy nagy bulira, és egy társra, akivel lehet táncolni, tombolni, szeretkezni stb. Erre most remek lehetőséged lesz. Nyisd ki a szemed és a szíved! Vasárnap nőnap, ne feledd!

 

HalakHALAK: Ez a hétvége a kikapcsolódásé. Gondold végig, mi az, ami kikapcsol a szokásos rutinból, kedves Halak! Egy nagy séta, egy szaunázós-fürdőzős nap vagy egy buli? Meghívhatnál pár barátot, ismerőst, családtagot. Lehet ürügy a születésnapod vagy a farsang. Használd a kreativitásodat, és találj ki valami különlegeset! Készíthetsz minden vendégnek egyedi álarcot. Vágj kartonból egy sablont, erősítsd egy pálcára, és díszítsd fel! Ragaszthatsz rá tollat, gyöngyöt vagy grízt, mákot, dekorcukrot. A vasárnapi nőnapot is olcsón megúszhatod, ha házilag készítesz meglepetést: drótra fűzött gyöngy virág formájúra hajlítva, illetve színes szívószálak szétvágásából készült csokor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top