Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp – március 20-22.

A Kosra fantasztikus hétvége vár, a Skorpióra otthoni rendrakás, míg a Vízöntőket energiával tölti fel a víkend. Nem kell kételkedni abban, hogy itt a tavasz!

KosKOS: Ez egy fantasztikus hétvége lesz, kedves Kos. Pénteken a Nap belép a Kos jelébe. Ezzel elkezdődik az asztrológiai új év, a tavasz és egy új személyes év számodra. Mostantól könnyebb lesz az új ötleteidet megvalósítani, új szokásokat bevezetni és kívül-belül megújulni. Rajta! Kezdj hozzá azonnal! Menj olyan helyre, ahol még nem jártál! Csinálj olyasmit a hétvégén, amit még sosem csináltál! Kóstolj meg új ételeket, italokat! Vagy hívd el a barátaidat vagy a családodat magadhoz! Lehet ürügy a közelgő születésnapod. Szokatlan étellel várd őket! Például fondüvel vagy pirítóssal és mártogatóssal. A szokásos üdítők helyett főzz többféle gyümölcsteát!

 

BikaBIKA: Pénteken még minden rendben megy. Az egész napod kellemesen telik. Aztán szombaton dél körül nagyot változhat a hangulatod. Egyszer csak elkezdhetsz aggodalmaskodni, panaszkodni. Ügyelj arra, mit mondasz ki, mert a szónak teremtőereje van, pozitív és negatív vonatkozásban is! Figyeld meg, miből adódik a félelmed! A változásból? Ha így van, akkor próbáld ki „kicsiben”, milyen elébe menni! Ezen a hétvégén csináld a szokásos dolgokat másképp! Például ne kávét igyál reggel, hanem teát! Vagy ne olajban süsd ki a húst, hanem sütőben! Ne moziba menj, hanem sétálni a parkba! Szabad ember vagy. Jogodban áll élni a szabadságoddal, és úgy vezetni az életedet, ahogy jobb.

 

IkrekIKREK: Izgalmas és mozgalmas hétvége vár rád, kedves Ikrek. Azzal kezdődik, hogy pénteken a Nap belép a Kos jelébe. Ettől elkezd benned mocorogni az újítás, a tettvágy. Valóban itt az ideje, hogy aktívabban vegyél részt az életed átszervezésében. Szabadságodban áll változtatni, és úgy alakítani a dolgaidat, hogy jobban érezd magad. Szombattól elemedben leszel, főleg, ha társaságba mész, vagy elhívod a barátaidat. Beszélgess kettesben vagy többesben! Osszátok meg a nézeteiteket és a terveiteket! Könnyebb közösen gondolkodni és okos stratégiát kidolgozni. Eszmecsere közben rájöhetsz valamire. Ne bánd, ha végre tisztán látod magadat és pár dolgot!

 

RákRÁK: Folyton változik minden. Aggodalommal tölthet el ez a sok bizonytalanság és változó tényező, kedves Rák. Két dolgot tehetsz – és kell is megtenned – ahhoz, hogy a lehető legjobban érezd magad: 1. Keresd meg életednek azon részeit, embereit, akik fontosak számodra. Ezeket értékeld, és őrizd meg. 2. Nézd meg, életednek mely területeire fér rá az újítás. Változtass bátran! Kezdheted kicsiben. Például rendezd át a munkahelyeden az íróasztalodat és a környékét, vagy a lakásodnak valamelyik helyiségébe vegyél új színeket! Lámpaernyőt, díszpárnát, takarót, gyertyákat stb. Azután ülj le, és gyönyörködj a munkád eredményében! Élvezd és értékeld!

 

OroszlánOROSZLÁN: Fergeteges hétvége vár rád, kedves Oroszlán. Nemcsak lelkesedéssel és energiával leszel tele, hanem a környezetedből is elismerést fogsz kapni. Úgy tűnhet neked, hogy mindenki téged akar. Több helyre is kaphatsz meghívást. Válogass kedved szerint! És lehetőleg mindenhova nézz be egy kis időre! Kifejezetten szerelmes hangulat uralkodik el rajtad. Vigyázz, mert ha már van párod, akkor jobban jársz, ha hűséges maradsz! De ha még nincs párod, akkor mindent bele! Egészen közel lesz hozzád. Szó szerint karnyújtásnyira. Megteheted, hogy lehunyt szemmel kinyújtod a kezed, és akit megérintesz, az Ő. Mit veszíthetsz? Maximum a tekintélyedet, ami pedig csak egy külsőség…

           

SzűzSZŰZ: Ezen a hétvégén a péntek lesz a legjobb nap számodra, kedves Szűz. Lehetőleg időzíts erre a napra olyasmit, amit nehéznek ítélsz meg, vagy amitől tartasz! Ezen a napon nincs számodra lehetetlen. A siker garantált! Szombattól sem kell semmi rosszra számítanod. Érdemes lenne a tavasz közeledtével rendet raknod magadban és magad körül. Selejtezz, és dobálj ki minden ócska, régi cuccot! Ezzel helyet csinálsz az újaknak. És folytasd belül: kezdj el egy méregtelenítőkúrát! Olvass utána, mert többféle módja is van ennek! Az egészen szigorú böjttől az engedékenyebb változatig válogathatsz. A tested így meg tud szabadulni nehézkes rezgésektől, és szabályosan meg fogsz könnyebbülni.

 

MérlegMÉRLEG: Míg a péntek meglehetősen feszült és fárasztó lesz számodra, kedves Mérleg, addig a hétvége hátralevő része sokkal kellemesebbnek ígérkezik. Töltsd az idődet gyerekekkel és/vagy barátokkal! Ha az idő engedi, legyetek kicsit szabad levegőn! De egy kártyaparti vagy más társasjáték is jó ötlet. A lényeg, hogy gyermeki, játékos, versengő éneteket aktivizáljátok! Az eszköz másodlagos. Minél többet nevettek, annál több energia szabadul fel. Vár rád még egy nagy beszélgetés. Mindegy, hogy te vagy a másik fél kezdeményezi. Gondolkodjatok, és beszélgessetek arról, hogy mit jelent számotokra a szabadság fogalma. Képesek vagytok biztosítani önmagatoknak, illetve egymásnak?

 

SkorpióSKORPIÓ: Itt a tavasz! Visszavonhatatlanul újjászületik a természet. Minden elkezd lassan ébredezni. Benned is mocorog az újítás szándéka. Ezen a hétvégén kezdhetnéd az otthonoddal. Mivel fogyó hold van, könnyebb lesz kiválogatnod mindazt, ami csak a helyet foglalja, és már rég nem használod. A selejtezés után kicsit takaríts, és rendezz át pár tárgyat vagy kisebb bútort! Közben szellőztess ki alaposan! Így energetikailag teljesen fel fog frissülni a szobád. Ettől sokkal jobban fogod érezni magad testileg és lelkileg. Ezután akár meghívhatod a családodat vendégségbe. De ne csinálj nagy felhajtást! Egyszerű szendvicsfalatokkal vagy pogácsával várd őket!

 

NyilasNYILAS: A pénteki asztrológiai új év kezdete nagyon friss energiákat hoz neked is, kedves Nyilas. Azzal, hogy a Nap belép a Kos jelébe, számodra is elkezdődik egy új ciklus. Itt az ideje lezárni a múltat, hátat fordítani annak, ami volt, és új célokat kitűzve bátran előre- és feljebb lépned. Szombaton és vasárnap kereshetsz társakat a terveid megvalósításához. Ez nem lesz nehéz, ha a szokásos módon „lobogsz”, és lelkesen mesélsz a jövőről. A tüzed addig ég, amíg a levegő táplálja. Arra ügyelj, hogy egy nagyobb szél el ne oltsa! Ez lehet például egy kritikus megjegyzés. Szakíts időt a lazításra is! Aludj eleget, és nyugodtan heveréssz reggel a szokásosnál tovább!

 

BakBAK: Ha gondolkozol ingatlanvásárláson, -eladáson vagy lakásfelújításon, akkor most kedvező időszak ígérkezik. A siker szempontjából fontos stádium a tájékozódás és az álmodozás, mert ha képes vagy elképzelni magad másik helyen vagy más körülmények között, akkor elindul egy folyamat, amelynek eredményeképpen ott találod magad. Természetesen tervek készítése és adatok gyűjtése nélkül ne vágj bele! De itt az ideje, hogy határozottan lépj fel ez ügyben. Hétvégén több időd lesz nyugodtan böngészni az internetet, vagy elmenni ingatlannézőbe, vagy vásárolni, anyagbeszerző útra indulni. Ezen a hétvégén fontos lenne kicsit szabad levegőn lenned. Sétálj egy jót, és szellőztess sokat!

 

VízöntőVÍZÖNTŐ: Fantasztikus hétvége előtt állsz, kedves Vízöntő! Már a péntek rengeteg friss, frissítő, újító energiát hoz neked. Ezen a napon lép be a Nap a Kos jelébe. Ezzel neked is új év kezdődik, ahogyan az asztrológiában is. Bármilyen területen újba kezdhetsz. Tegyél konkrét lépéseket, vezess be új szokást, újítsd fel például a ruhatáradat, a sminkedet stb.! Szombat déltől a Hold a Vízöntő jelében fog tartózkodni. Ez felerősítheti azt az igényt, hogy magadra figyelj. Itt az ideje, hogy mérleget készíts: hol van tartozásod magaddal szemben. Annyira legyél önző, hogy ne csak kipihend magad, hanem töltődj is fel, mert csak ezután tudsz adni másoknak hitet, optimizmust, támogatást stb.

 

HalakHALAK: Azért, hogy egyre erősebben érezhetően közeledik a tavasz, nem mindenki tud lelkesedni, így te sem. Bár ez változhat. Lassan rád is átragad a tavaszvárás. De ne erőltesd magadra, és ne akarj senkinek megfelelni! A saját tempódban nyitogasd a kabátodat és a lelkedet! Mindenkinek más a ritmusa. Ezen a hétvégén a tied óvatos lesz. Ha vágysz a megújulásra, akkor menj, és sétálj egy nagyot a friss levegőn! Szívd be mélyen a tavasz illatát! Töltődj fel új energiákkal! És lehetőleg egyél nyers zöldséget és gyümölcsöt! A táplálék hőkezelés nélkül frissítőbb rezgéseket juttat a szervezetedbe. Egy izgalmas felismerés is vár rád még ezen a hétvégén. Ne lepődj meg semmin!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top