Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp – április 3-5.

Rossz kezdés után egészen kellemes hétvége vár a Kosokra és az Ikrekre, az Oroszlánok legyenek kicsit önzőbbek, a Nyilas pedig ossza be az idejét. És mindenki élvezze végre a tavaszt!

Hétvégi horoszkóp április 3-5. - KosKOS: Amennyire kellemetlen lehet a péntek, éppannyira lesz szuper a szombat és a vasárnap számodra, kedves Kos. Emiatt pénteken lehetőleg csinálj rövid napot! Sőt, ha teheted, vegyél ki szabit! Ha nem teheted, akkor kerüld az összetűzést! Mosolyogj mindenen és mindenkin. Illetve ne rajtuk, hanem rájuk! Szombattól elemedben leszel: tele tűzzel, szenvedéllyel és lelkesedéssel. Aktívan kapcsolódj ki! Mozogj, sportolj, kirándulj, táncolj, szeretkezz! Olyasmit csinálj, ami elég izgalmas, és kicsit eltér a szokásos programjaidtól. Ez az kikapcsolódás! És ha a tested felfrissül a mozgás által, akkor a lelked és a szellemed is. Ez segít, hogy a következő hétnek újult erővel indulj neki.

 

Hétvégi horoszkóp április 3-5. - BikaBIKA: Ne feledd, hogy a hétvége a magánéletedé, kedves Bika! Pénteken fura módon nemcsak racionális, pl. karriertémákkal kell foglalkoznod, hanem érzelmiekkel is. Ne félj a saját érzéseidtől! Teljesen normális, sőt természetes, hogy hullámzanak az érzéseid. Sajnos az általad oly nagyra becsült stabilitás ezen a téren nem várható el. Szombaton és vasárnap törődj a szüleiddel, a családoddal és az otthonoddal! Nem biztos, hogy teljesen feszültségmentes lesz ez a két nap. Készülj fel rá, hogy egy témát végre a helyére kell tenned! De ettől függetlenül süss vagy főzz valami finomat nekik. Elővehetsz egy jól bevált receptet, de kipróbálhatsz valami újat is.

 

Hétvégi horoszkóp április 3-5. - IkrekIKREK: Számíts rá, hogy pénteken veszteség érhet, kedves Ikrek! Nem biztos, hogy anyagi, hanem inkább érzelmi téren. Vagy csalódsz valakiben, vagy elmegy, elköltözik, kilép valaki, aki fontos volt számodra. Nem akadályozhatod meg. Ha ragaszkodsz hozzá, nem is fog visszatérni. Ha áldással bocsátod útjára, akkor egyszer még láthatod. Szombattól élvezd az életet! Mindenképpen menj el szórakozni vagy randizni! Ne gubbassz otthon, mert azzal teljesen leesik az energiaszinted! Ha aktív, sportos, vidám programot szervezel, akkor egyre jobban fogod érezni magad fizikailag és lelkileg. Intellektuális igényeidet is elégítsd ki egy könyvvel vagy filmmel!

 

Hétvégi horoszkóp április 3-5. - RákRÁK: Ha nem vigyázol, akkor megsérülhetsz ezen a hétvégén, kedves Rák. Pénteken érzelmi téren leszel a szokottnál is érzékenyebb. Itt az ideje, hogy ne hagyd magad bárki által bántani. Erősítsd meg a határozottságot magadban, és védd meg magad! De közben gondolj arra is, hogy a másik is sérülhet. Szombattól a sok beszédre és a közlekedésre kell ügyelned. Próbálj meg összeszedetten beszélni és közlekedni! Ha figyelmetlen és szétszórt vagy, akkor fizikai síkon érhet kár. Ez egyrészt anyagi veszteséget jelenthet, másrészt testi sérülést. Jobban jársz, ha óvatos leszel. Meg tudod előzni a bajt. A szabályok betartása nélkülözhetetlen, de nem helyettesíti azt, hogy figyelj a többiekre is…

 

Hétvégi horoszkóp április 3-5. - OroszlánOROSZLÁN: Ennek a hétvégének az egészséges önzésről kell szólnia számodra. Meg kell végre tanulnod figyelni a saját igényeidre. Ne félj attól, hogy mások kárára foglalkozol magaddal, hiszen ha te jól vagy, akkor körülötted mások is! Pénteken még lehet, hogy fáradtabb leszel, de szombattól fergetegesen jó lesz a kedved, és több lesz az energiád is. Bátran menj át gyerekbe! Ne törődj az esetleges rosszalló tekintetekkel! Lehet, hogy csak irigykednek, mert ők nem merik jól érezni magukat. Arra azért ügyelj, hogy ne mások rovására érezd jól magad! A sértődéssel is vigyázz! Ne húzd fel magad rögtön! Próbáld megérteni, hogy mi áll egy kritikus megjegyzés mögött!

           

Hétvégi horoszkóp április 3-5. - SzűzSZŰZ: Feszült hét áll mögötted, de ez a hétvége sem lesz teljesen feszültségmentes számodra. Ezért is nélkülözhetetlen, hogy pihenj minél többet. Aludj annyit, amennyi jólesik, aztán menj ki a friss levegőre! Ha lehet, sportolj valamit a szabadban: biciklizz, fuss stb.! De egy átmozgató torna is jót fog tenni. Ha nagyon rossz lenne az idő, akkor fedett pályás sportot válassz: tollaslabda, bowling stb. A lényeg, hogy játékosan mozogj. Ezzel nemcsak a tested, de a lelked is felfrissül. Sokkal jobb lesz a kedélyállapotod, miközben az izzadsággal együtt rengeteg feszültség is távozik belőled. Hidd el, most a mozgás a legjobb terápia számodra!

 

Hétvégi horoszkóp április 3-5. - MérlegMÉRLEG: Ha sikerül a pénteket vita nélkül megúsznod, akkor fantasztikusan jó hétvége vár rád, kedves Mérleg. Pénteken mindent el kell követned, hogy a pároddal vagy egy hozzád közel álló emberrel ne vessz össze. Nem lesz könnyű, de nem is lehetetlen, főleg, ha félre tudod tenni a saját sértettségedet. Ez akkor sikerülhet, ha tovább látsz a pillanatnál. Szombattól tölts minél több időt a barátaiddal! Ha az idő engedi, akkor menjetek ki a szabadba! Kössétek össze ezt valamilyen mozgással: pingpong, teke, biciklizés stb.! Nem kell egész nap kinn lenni, de egy-két óra a friss levegőn teljesen ki fog cserélni mindenkit. Ha rétegesen öltöztök, akkor egy kis izzadás sem fog megártani…

 

Hétvégi horoszkóp április 3-5. - SkorpióSKORPIÓ: Ezen a hétvégén lehetőleg ne dolgozz, kedves Skorpió! Pénteken pedig vigyázz, hogy kinek mit mondasz. Híres – vagy inkább hírhedt – vagy az őszinteségedről, de ez most szabályos öngól lehet. Ha nem bírod megállni szó nélkül, akkor kérdezz – és várj! Szombattól add át magad a pihenésnek és a családodnak! Mindannyiótoknak szüksége van közös programokra, közös élményekre. Ezek tartanak össze egy családot, különösen, ha felnőnek a gyerekek. Az kevés, hogy illik – és elvárás – a szülőket meglátogatni. A családodon kívül a barátaiddal, de eggyel biztosan dolgod lesz most. Tudd, hogy számít rád! De ne ess abba a hibába, hogy helyette akarod megoldani, és nem vele együtt!

 

Hétvégi horoszkóp április 3-5. - NyilasNYILAS: Ez a három nap teljesen hullámzó lehet számodra, kedves Nyilas. Pénteken még nosztalgikus hangulatban lehetsz, szombaton a szórakozás fog érdekelni, vasárnap meg otthoni vita fog lekötni. Emiatt okosan kell beosztanod az idődet és az energiáidat. Pénteken ne csak intellektuális oldalról vizsgáld meg a felbukkanó feladatokat! Jól teszed, ha hallgatsz az intuíciódra. A hétvége hátralévő részében próbálj meg kikapcsolódni! Mozdulj ki otthonról! Mindenképp tölts valamennyi időt a friss levegőn, és sportolj valamit! Ha jó idő lesz, akkor focizhatsz, tollasozhatsz. Ha rossz idő lesz, akkor válassz fedett pályás sportot: bowling, biliárd stb.!

 

Hétvégi horoszkóp április 3-5. - BakBAK: Az egész hétvégéd hangulata azon múlik, hogy pénteken hogyan kezeled a benned és körülötted lévő feszültséget. Mostanában sokat változott a stílusod. Ez van, akinek nem tetszik. Ez nem baj, de az igen, ha kíméletlenebb lettél. Figyelj magadra, hogy ne legyél a szükségesnél keményebb! Vedd figyelembe, hogy ki áll veled szemben! Egy érzékenyebb, gyengébb féllel nem tisztességes keménykedni. Szombattól sokkal kellemesebb napok következnek. Add át magad a pihenésnek! Keress olyan programot, amely felfrissít testileg és szellemileg is, de lehetőleg ne költs sokat! Egy nagy séta a Várban vagy a szigeten nem kerül semmibe. Vagy előveheted a biciklit, és ha jó az idő, tekerhetsz egyet.

 

Hétvégi horoszkóp április 3-5. - VízöntőVÍZÖNTŐ: Kicsit többet kellene törődnöd az egészségeddel, kedves Vízöntő! Ha úgy érzed, fáradékony, ingerlékeny vagy, akkor valóban itt az ideje ennek. Több fronton is kezdheted a támadást a régi mérgek, lerakódások elleni harcban, például a bevitt folyadék minősége terén. Cseréld le a kávét zöld teára, a szénsavas, cukros üdítőket frissen facsart gyümölcslére! Ezektől sokkal fiatalabbnak és könnyebbnek fogod érezni magad. Párkapcsolati témában ezen a hétvégén ébernek kell lenned. Ha van párod, akkor legyél vele türelmes és megértő! Értékeld őt, mert ha nem teszed, más megteszi helyetted. Ha még nincs párod, akkor nyisd ki a szemed, mert most összefuthatsz vele! Szó szerint vagy átvitt értelemben…

 

Hétvégi horoszkóp április 3-5. - HalakHALAK: Az ingerültség, amely egész héten elkísért, most, a hétvégén csúcsosodhat ki. Ha nem vigyázol, olyan személy kaphatja a nyakába az egészet, aki semmiről nem tehet. Ügyelj arra, hogy ne bánts meg senkit, ne kritizálj és ne támadj le senkit! A legjobb lenne, ha a benned felgyülemlett feszültséget valamilyen aktív mozgással vezetnéd le. Dobálj ki régi, ócska cipőket, újságokat, szerszámokat stb.! Vagy menj el sportolni! De ne csak komoly sportokra gondolj, inkább valami játékosra, mint például a tollaslabda, pingpong, bowling, biliárd. Hívd el a barátaidat vagy a családodat! Minél többet nevettek, annál magasabb lesz az energiaszintetek. Ez mindenkinek jól jön…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top