Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (2010. július 30. – augusztus 1.)

A Kos jobban teszi, ha hű marad. Az Oroszlán pedig rég volt ilyen energikus. Nézd meg, mit ígérnek a csillagok hétvégére!

Hétvégi horoszkóp (2010. július 30. – augusztus 1.)KOS: Ez a hétvége mély nyomokat fog hagyni benned. Hogy pozitív vagy negatív értelemben, az csak rajtad múlik. Az tuti, hogy felkavaró találkozásban lesz részed. A folytatás lehet egy mindent elsöprő szerelem, egy életre szóló barátság, vagy egy röpke pillanat, amikor egymás szemébe néztek, és mentek tovább. Mindenesetre te legyél nyitott és vállalkozó szellemű! Aminek jönnie kell, az úgyis jön. Ráadásul ez a mostani sorsszerű, vagyis elkerülhetetlen. De ha van párod, akkor maradj hű, és csak azt tedd, amit fordított esetben te is el tudnál viselni! Mindezek mellett jusson időd a kikapcsolódásra is. Sport közben két legyet ütsz egy csapásra: levezeted a feszültséget, és felfrissülsz.

Hétvégi horoszkóp (2010. július 30. – augusztus 1.)BIKA: „Nyugalom a hosszú élet titka” – mondták a régiek. Ez a hétvége ennek jegyében teljen! Az egészséged legyen a legfontosabb! A legtöbb, ami most tehetsz, hogy nem rohansz, és nem idegesíted magad senki és semmi miatt. Tedd fel a lábad, és pihenj! A láb felpolcolása valóban egészséges, ugyanis ilyenkor tehermentesíted a visszereket. Épp ezért bármit csinálsz, igyekezz úgy elhelyezkedni, hogy a lábfejed csípőmagasságban vagy még feljebb legyen! Ez nem luxus. Neked is jár a lazítás. Akár az is előfordulhat, hogy most a gyerek vagy a párod hoz egy pohár jegesteát neked, és nem te ugrálod körbe őket. Ha tetszik az ötlet, valósítsd meg! Panaszkodás nélkül kérd, és fogadd el a gondoskodást!

Hétvégi horoszkóp (2010. július 30. – augusztus 1.)IKREK: Kár lenne ezt a hétvégét csak napozással és heverészéssel tölteni. Rengeteg energiád lesz, amivel egy hegyet képes lennél eltolni. Ehelyett gondold át, hogy mit tudnál gyorsan elrendezni, ami elég látványos ahhoz, hogy elégedettséggel töltsön el! Mivel fogyó hold van, selejtezéssel, takarítással feleannyi idő alatt végezhetsz. Utána a gyerekre is marad kapacitásod. Menjetek tollasozni vagy focizni! A lényeg, hogy mozgásban legyetek. Ha még nincs gyermeked, és szeretnél, akkor mindent bele! Most megfoganhat. Mindezeken túl a barátaiddal tölts kis időt! Bulizzatok, borozgassatok, beszélgessetek, szóval szórakozzatok jól! Így mindannyian feltöltődve kezdhetitek a következő hetet.
 
Hétvégi horoszkóp (2010. július 30. – augusztus 1.)RÁK: Jobb, ha felkészülsz rá, hogy ez a hétvégéd nem lesz se nyugis, se feszültségmentes! Olykor úgy érezheted, hogy összecsapnak a hullámok a fejed felett. Ez csak akkor fordulhat elő, ha az egész heti lemaradást ezen a hétvégén akarod bepótolni, és ha minden családtagod baját te akarod megoldani. Mivel mindkettő lehetetlen, ne erőlködj! Kérj segítséget! Közösen minden sokkal gyorsabban és gördülékenyebben kivitelezhető. Ráadásul a sikerben való osztozkodás remek összekovácsoló erő. Ez pedig nagyon ráfér a párkapcsolatodra és a családodra is. Pihenésképpen rendezzetek kerti grillpartit és/vagy célba dobó versenyt! Bármit dobhattok célba: műanyag kupakot vagy kavicsot.

Hétvégi horoszkóp (2010. július 30. – augusztus 1.)OROSZLÁN: Elemedben leszel ezen a hétvégén. Lelkes, vidám és optimista hangulatban fog telni ez a pár nap. Ezt csak két dolog árnyékolhatja be: egy vita és/vagy egy baleset. Mindkettőt meg tudod előzni. Fogalmazz diplomatikusan és közlekedj óvatosan! Sose siess, és ne erőltess rá senkire semmit! Ha nem jön veled a családod úszni vagy teniszezni, akkor menj egyedül! Ha a tanácsod ellenére a barátod ismét „balekot” csinál magából, akkor hagyd rá! El kell fogadnod, hogy az emberek nem képesek megváltozni. Talán változtatni tudnak, de alapvetően sose változnak meg. Ezen pedig felesleges felhúznod magad. Jobban jársz, ha kikapcsolódsz, és azt teszed, amiben örömödet leled.

Hétvégi horoszkóp (2010. július 30. – augusztus 1.)SZŰZ: Mivel hó vége van, gondold meg jól, hogy mire adsz ki pénzt! Okosan oszd be, a „jut is, marad is” elv alapján! Az ésszerűség legyen a mértékadó! Írj listát előre, és csak azt vedd meg, ami azon szerepel! Így elkerülheted pluszkiadást. Főzz egyszerű ételeket idényzöldségből! Találj ki ingyenes programot! Nem kerül semmibe egy séta vagy biciklizés, de meglátogathatod a rokonaidat is. Vigyél egy kis gyümölcsöt, vagy ha van kertjük, fűszernövényt! De az sem elvetendő ötlet, hogy elhívd magadhoz őket. Vendégváróként készíts salátát és pirítóst! Még süthetsz fasírtgolyókat is. Hidd el, nyáron senki sem kíván sokat és nehezet enni! A zöldségnek és a gyümölcsnek nagyobb sikere lesz.

Hétvégi horoszkóp (2010. július 30. – augusztus 1.)MÉRLEG: Jóból is megárt a sok. Ezen a hétvégén annyi energiád lesz, hogy megijedhet tőled a környezeted, ugyanis az erőd növekedésével párhuzamosan csökkenhet a türelmed. Vedd észre magad időben, és ne erőltess senkire semmit, ill. ne sürgess senkit! Önmagadat se! Nem gyorsasági verseny ez, hanem egy kellemes hétvége, de csak akkor, ha elég ügyes vagy, és nem veszel össze senkivel. Főleg a párkapcsolatodra kell vigyáznod. Szakítópróba elé kerültök. Vedd komolyan, mert most bármilyen apróságból végzetes vita lehet! Közben le kell vezetned a benned felhalmozódott feszültséget. A leghatékonyabb módszer a takarítás vagy a sport. Az előbbiben segít a fogyó hold, az utóbbi pedig fitté tesz.

Hétvégi horoszkóp (2010. július 30. – augusztus 1.)SKORPIÓ: A titok feszegetése csak egyféle értelemben előremutató: ha az egészséged a tét. Ezen a hétvégén jó lenne megérteni, sőt megfejteni, hogy mitől produkálja a tested azokat a bizonyos tüneteket. Lehet ez egészen apró kellemetlenség: puffadás, székrekedés, izzadás, kiütés vagy magas vérnyomás stb. Ezekkel együtt lehet élni, mert nem életveszélyesek – de nem is normálisak. Épp ezért ne törődj bele! Járj utána, és kúráld ki magad! Emellett vigyázz magadra olyan értelemben is, hogy kerüld a tűző napot, és ne egyél vagy igyál túl hideget! A tested karbantartása ne merüljön ki abban, hogy hajat mosol, hanem sportolj is valamit! Pl. menj úszni, biciklizni, vagy sétálj egy hatalmasat!

Hétvégi horoszkóp (2010. július 30. – augusztus 1.)NYILAS: Herkules elbújhat a hátad mögött ezen a hétvégén, ugyanis annyi vagy még több erőd lesz, mint neki. Ezt több célra is felhasználhatod. Rakj egy kis rendet magad körül! Mivel most fogyó hold van, gyorsan és hatékonyan haladhatsz. Dobálj ki mindent, ami csak a helyet foglalja! El is ajándékozhatod, amennyiben még használható. Utána menj, és mozogj egy kicsit! Nem kell sportolnod. Elég a kertészkedés vagy egy jó ki séta, de a szex is intenzív mozgásnak számít, ha elég hosszú. Ha gyermekre vágysz, akkor most összejöhet. Ha nem, akkor védekezz! Amennyiben van már gyermeked, jusson rá is időd! Mindegy, mit csináltok, csak együtt legyetek. Meglátod, élvezni fogja, hogy veled lehet.

Hétvégi horoszkóp (2010. július 30. – augusztus 1.)BAK: Sajnos nem lesz teljesen békés ez a hétvégéd. Családi feszültség jelenhet meg. Ennek középpontjában az édesanyád vagy egy másik női rokon állhat. Ne azzal törődj, hogy igaza van-e, hanem azzal, hogy mit tehetsz, hogy mielőbb helyreálljon a harmónia! Hiszen neked is jobb érzés, ha nincs perpatvar. Ez az egész rávilágíthat arra, hogy milyen fontos a család, és az, hogy béke legyen. Értékeld! Emellett elengedhetetlen, hogy letedd a munkahelyi gondokat. Meg kell tanulnod kikapcsolni és lazítani. Ha nem töltődsz fel, akkor nem fogod bírni következő heti hajtást, és előbb-utóbb megbetegszel. Ez pedig a mai világban luxus – vagyis nem a pihenés, hanem a betegség kerül sokba.

Hétvégi horoszkóp (2010. július 30. – augusztus 1.)VÍZÖNTŐ: Lehet, hogy neked van igazad, de nem mindegy, hogy ennek hogyan adsz hangot. Ezen a hétvégén diplomatikusan, tapintatosan fogalmazz, hogy ne bánts meg senkit! Kár lenne összeveszni olyasmin, amiben pillanatnyilag nem értetek egyet. Ez később változhat. A másik terület, ahol óvatosnak kell lenned, az a közlekedés. Felelősségteljesen, megfontoltan haladj! Figyelj másokra! Így elkerülheted a balesetet. Ha képes vagy lassabban és megfontoltabban menni, akkor elutazhatsz. Remek élmények várnak rád. Kár lenne kihagynod.

Hétvégi horoszkóp (2010. július 30. – augusztus 1.)HALAK: Akármilyen bosszúság ér anyagi téren, ne kezdj el dühöngeni, mert ezzel elronthatod az egész hétvégédet. Sajnos bármikor adódhat veszteség, és bárki kerülhet pénzügyi deficitbe. Hidd el, ez csak átmeneti! Vagyis felesleges paráznod. Engedd el a gondokat, és élvezd a nyarat! Menj ki a szabadba! Meglátod, minden gondod elszáll, ha például sétálsz az erdőben, vagy napozol, úszkálsz. De kerüld a veszélyes helyeket! Az életed többet ér mindennél, vagyis nem éri meg kockáztatni egy bányatóban. Ne sajnáld a pénzt strandra! Ott biztonságban vagy. Ráadásul a higiénia is jobb. Ezenkívül is vannak megfizethetetlen értékek az életedben, például a családod, a barátaid, az emlékeid. Igaz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top