Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 10-12.)

Nézd meg, hogy mit ígérnek a csillagok az első igazi őszi hétvégére. Szerelmes Bikákra és boldog Rákokra lehet számítani az utcákon.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 10-12.)KOS: Kezdd el a lazítást pénteken! Délután menj a pároddal moziba, este pedig vacsorázni! Azután siessetek haza, és… a többit rátok bízzuk! Ez a kezdet remek alapot fog adni az egész hétvégének. Amennyiben nincs még párod, menj emberek közé! Ne feledd, hogy minden zsáknak megvan a foltja, és azt is tudd, hogy elég a szándék, vagyis nem kell akarnod. Pláne görcsösen nem. A hétvége további része két dologról szól: a pihenésről és a spórolásról. Mindkettőt vedd komolyan! A pihenés olyan fontos, mint az étkezés: ebből is energiát nyersz, hogy tudj „működni”. Ha nem pihened ki magad, akkor hamarosan meg fogsz betegedni. A spórolás azt jelenti, hogy okosan oszd be a pénzedet!

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 10-12.)BIKA: Ez a hétvége szerelmes kalandokat hozhat neked. Vigyázz, hogy ha van már párod, akkor ez ne félrelépést jelentsen, szóval maradj hű! A jelenlegivel is lehet részed élményekben, ha teszel, illetve tesztek érte valamit. Randizzatok valahol! Menjetek oda külön! Nézzetek egymásra kíváncsisággal, és ismerkedjetek meg újból! Hiszen sosem ismerheted a másikat teljesen. Találjatok ki olyan programot, ami izgalmas, és kiszakít a hétköznapokból! Elutazhattok, vagy mehettek kirándulni. Lássatok világot! A közös élmények jobban össze fognak kovácsolni titeket. Amennyiben keresed az igazit, mozdulj ki a négy fal közül! Ne interneten, hanem személyesen randizz, így megsokszorozod az esélyeidet.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 10-12.)IKREK: Ha jót akarsz magadnak, akkor ezt a hétvégét a víznek szenteled. Minél többet érintkezz vízzel! Mindegy, hogy milyen formában: kívül vagy belül. Minden alkalommal tudatosítsd, és mondd magadban: „Most töltődöm a víz erejével.” Ne feledd, hogy a tested 80 százaléka víz. Olyan vagy, mint egy szivacs. De ha a kád szélén felejted magad, akkor a benned lévő víz megromlik, vagyis ki kell nyomnod, és tisztával pótolni. Ha sokat iszol, akkor ez a folyamat természetes módon lezajlik. Emellett mehetsz úszni, szaunázni. Meglátod, felfrissülve, sőt újjászületve fogsz kijönni. A víz az érzelmekkel is kapcsolatos. Ne lepődj meg, ha most könnyebben elsírod magad. Nem kell szégyellned a könnyeidet.
 
Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 10-12.)RÁK: Fantasztikus hétvége áll előtted. Elemedben leszel, ezért mindent felfokozottan fogsz megélni. Ebben benne van az öröm és a szomorúság is, de ha tudatos vagy, és nem sodródsz az eseményekkel, hanem mersz irányítani, akkor az öröm fog dominálni. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a gondolataidat kellemes dolgokra tereled, és minden, amit kimondasz, kizárólag pozitív. Persze ezt nem könnyű kivitelezni, de át lehet szoktatni magad, és meglátod, hogy az egész világ megváltozik körülötted. Mindenki rád fog mosolyogni, és keresi, hogy mivel járhat a kedvedben. Ha erre vágysz, akkor már tudod a receptet. Sokat segíthet, ha olyan emberek társaságát keresed, akiket szeretsz, és akik szeretnek.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 10-12.)OROSZLÁN: Szánd ezt a hétvégédet a családodra, a szüleidre, különös tekintettel az édesanyádra! Mutasd ki, hogy mennyire szereted, keresd, hogy mivel szerezhetnél neki örömet! Egészen apró dolgoktól is meg fog hatódni. Vigyél neki virágot, gyümölcsöt, gyümölcslevet! Olyasmit, amit ő biztosan nem venne magának. Ezenkívül az otthonoddal is kellene kicsit foglalkoznod. Tegyél rendet, mert amilyen rend van körülötted, olyan van benned is. Ez nem azt jelenti, hogy egész hétvégén takarítanod kellene, csak azt, hogy semmi kacat ne legyen elöl, illetve hogy tisztaság legyen a szobádban. Ezek a közérzetedre jó hatással lesznek.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 10-12.)SZŰZ: Ez a hétvége kifejezetten utazásra alkalmas. Gyönyörű a kora ősz kinn a természetben. Ha van vidéki rokonod, barátod, akkor látogasd meg! Természetesen illik előre bejelentkezni. Ne aggódj amiatt, hogy zavarni fogsz, mert örülni fognak neked. Meglátod, mindenki boldog lesz. Vigyél ajándékba saját sütésű sütit vagy kenyeret, vagy vegyél egy profi pékségben valami finomat! Arra vigyázz, hogy ha a vendéglátóid jól sütnek, akkor valami mást vigyél, nehogy megbántsd őket. A hétvégéd akkor lesz tökéletes, ha sokat leszel a természetben. Ott nincs stressz, gondok, szóval semmi olyasmi, ami nyomaszthat. Ott feltöltődhetsz, megnyugodhatsz, és mindent könnyebbnek fogsz látni.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 10-12.)MÉRLEG: Ne áltasd magad! Vedd észre, hogy elrontasz mindent, ha hétvégére magaddal viszed az anyagi gondokat! Nézz körül! Rengeteg embernek vannak súlyos problémái a pénzzel. Be kell osztani, okosan kell gazdálkodni, és le kell mondani bizonyos dolgokról, de ez nem jelentheti azt, hogy nem érezheted jól magad. Most figyeld, vedd észre és értékeld azokat az örömöket, amik nem kerülnek semmibe! Ingyen kapsz rengeteg ajándékot a természettől, az emberektől és az élettől. Ha feszültnek érzed magad, akkor mozogj, sportolj! Vannak olyan sportok, amik nem kerülnek semmibe, például a futás. Sokan sok pénzt adnak azért, hogy az edzőteremben a futógépen futhassanak, pedig ezt megtehetnék ingyen is.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 10-12.)SKORPIÓ: Ez a te hétvégéd lesz, ha úgy akarod. Most nem bújhatsz el. Azt fogod tapasztalni, hogy szinte mindenki veled akar találkozni, beszélni. Örülj neki! Vedd észre, hogy szerethető vagy, és milyen sok barátod van! Ők megmelengetik a lelkedet. Még szerencse, hogy ez kölcsönös. Hiszen ők azért akarnak veled lenni, mert kedves vagy, és te pedig azért keresed az ő társaságukat, mert jó velük lenni. Így mindenki nyer. Szervezz közös kirándulást! Vigyetek magatokkal termoszban teát vagy forralt bort, illetve szendvicseket meg gyümölcsöt! Ezzel rengeteget spórolhattok, és ha egymásét kóstoljátok, akkor igazán változatos lesz. De mehettek sörözni, bowlingozni vagy fallabdázni is.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 10-12.)NYILAS: Itt az ideje, hogy lazíts, hiszen a hétvége arra való, hogy kipihend magad, és feltöltődj. Ne csak a heverészést és tévénézést válaszd, hanem mozdulj ki otthonról! Vedd rá magadat és a családodat, hogy menjetek el sétálni! Gyűjthettek őszi leveleket, terméseket. Ezeket hazatérve tegyétek egy üvegtálba, vagy ragasszátok kartonpapírra vagy falapra! Remek lakásdísz lesz belőle, ami emlékeztetni fog a körülményekre, ahogy összeszedtétek ezeket. Az ősz kellemes lehet, ha észreveszitek a szépségét, és élvezitek az ajándékait. Ennek jegyében süthettek szezonális sütit, vagy megpróbálhattok szőlőlevest főzni. Az a jó, ha többféle színű szőlőszemet tesztek bele.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 10-12.)BAK: Ez a hétvége legyen a hobbié! Ha még nincs hobbid, akkor olyat válassz, ami teljesen leköt és ezáltal kikapcsol! A hétvégék akkor töltik be a szerepüket, ha a hétköznapoktól eltérő dolgokat csinálsz. Például ha sokat ülsz a munkád miatt, akkor hétvégén menj mozogni, de ha egész héten rohangálsz, akkor valami nyugodt, egy helyben végezhető tevékenységet válassz! Az olvasás mellett szóba jöhet a barkácsolás, kézimunkázás, sütés. Ez utóbbi rendkívül kreatív is lehet, ha mersz kísérletezni. Nem kell mindig ragaszkodnod a recepthez. Kipróbálhatsz más fűszereket, és természetesen új receptekkel is kísérletezhetsz, de csak ha van hozzá türelmed. Nem az a cél, hogy ideges legyél.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 10-12.)VÍZÖNTŐ: Pont úgy lesz, ahogy azt te akarod, vagyis a te kezedben van az irányítás. Kérdés, hogy tudsz-e róla, mert ha nem, akkor előfordulhat, hogy akaratlanul teremtesz kellemetlen szituációkat, aztán meg csodálkozol. Szóval a legjobb, ha derűsen és pozitív elvárásokkal mész bele ebbe hétvégébe. Tedd fel a kérdést magadnak: „Mitől érezném jól magam?” Ha a válasz egy csésze tea, akkor főzz magadnak! Ha a barátaiddal egy vidám nap, akkor hívd fel őket, és menjetek akvaparkba! Ott lehet csúszdázni, és sokféle módon mulatni. A vízben ismét gyerekek lehettek, lesztek. Most a víz nagyon jó hatással lesz mindannyiótok testére és lelkére is. Feltöltődve, felfrissülve fogtok kijönni.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 10-12.)HALAK: Remek hétvége elé nézel. Szerencsés vagy, mert elemedben leszel. Tedd fel a kérdést, hogy mi esne jól, és azután tedd azt! Nem elég kitalálni, úgy is kell csinálni. Jót tenne, ha elmennél úszni meg szaunázni, de egy nagy séta vagy kisebb kirándulás is kellemes lehet. Kora ősszel gyönyörű a természet. Vigyél magaddal fényképezőgépet, és fotózz minél többet. Utána otthon kinyomtathatod, és kiteheted a falra, vagy kiragaszthatod a tükör szélére, hogy sűrűn láthasd. Az is jó ötlet, ha szedsz őszi leveleket és terméseket, és ebből készítesz csendéletet az asztalra, vagy felragasztod egy lapra, és bekeretezed, mint egy képet. Ezek kreatív és később is gyönyörködtető alkotások lesznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top