Horoszkóp

Szerencsenap: Vénusz–Jupiter együttállás 2015. augusztus 4-én

Szabad szemmel is látható lesz az égen egy csodaszép bolygóegyüttállás. Ilyen volt már idén: Vénusz, a Kis szerencse és Jupiter, a Nagy szerencse bolygója július 1-én együttállt az Oroszlán jelében. Most augusztus 4-én késő éjjel ismét találkoznak.

Több tényező teszi különlegessé ezt a konstellációt: 1. Normál esetben egy évben egyszer történik ilyen együttállás. 2. Vénusz retrográd (hátráló) mozgása miatt júliusban már “leelőzte” Jupitert, de most “visszamegy érte”. 3. A Nap és Föld közötti két bolygó (Merkúr és Vénusz) ritkán retrográd. Ha épp az, akkor annak különösen nagy jelentősége van. Mindebből tudható, hogy óriási ereje lesz ennek az együttállásnak. Ráadásul a két szerencsebolygó közösen szerencsenappá teszi augusztus 4-ét. Most nézzük, hogy melyik jegynek hogyan lesz szerencsenapja!

Kos

Romantikus június - havi horoszkóp

A Vénusz–Jupiter együttállás azért hoz neked szerencsét, mert az Oroszlán jeléből a legjobb, ún. jupiteri fényszöget veti rád, a Kos jelére. Ez nem kétszeresen, hanem háromszorosan szerencsés hatás. Kérdés az, hogyan használd ki. Vehetsz sorsjegyet, kitölthetsz bármilyen szelvényt, és így tesztelheted Fortunát. Vagy a hátráló Vénuszt visszatérő jelnek fogod fel, és gyorsan megkeresed, hogy mitől vagy te szerencsés. Nemcsak augusztus 4-én, hanem általában. Pontosabban tavaly nyár óta…

 

Bika

Romantikus június - havi horoszkóp

Az augusztus 4-ei Vénusz–Jupiter együttállás a magánéletedet és a családodat érinti, illetve rajtuk keresztül tudhatod, hogy szerencsés vagy. Ennek hatását több területen fogod érezni: ingatlanügyeid szerencsés fordulatot vehetnek. Előfordulhat, hogy régi vevőjelölt visszatér, és megadja az általad kért árat, vagy egy régóta kiszemelt ház elérhető áron a tied lehet. Ehhez lépéseket kell tenned. Ne várj senkire és semmire! A másik terület a karriered, ahol nagy változások készülődnek.

 

Ikrek

Romantikus június - havi horoszkóp

A július 1-jei Vénusz–Jupiter együttálláshoz képest az augusztus 4-ei annyiban más, hogy a retrográd Vénusz korábban elmulasztott esélyt hoz vissza neked aranytálcán. Szó szerint aranytálcán, hiszen az Oroszlán jelében van az együttállás. Ez a számodra legfontosabb témákat érinti: tanulás, kapcsolatteremtés, utazás, vizsga, testvérek, szomszédok. Vizsgáld meg, hogy a felsoroltak közül melyik ütött szíven! Mert ott van dolgod, ott kapsz új lehetőséget, hogy szerencsésen alakítsd a dolgot.

 

Rák

Romantikus június - havi horoszkóp

Nem nézheted le a pénzt. Nem tehetsz úgy, mintha nem számítana. A Vénusz–Jupiter együttállás pont arra hívja fel a figyelmedet, hogy értékeld a pénzt. Ha van kedved, játszhatsz szerencsejátékon. Nyerhetsz is pénzt. De belül pontosan tudod, hogy a szerencsét nem pénzben mérik. Ettől még örülhetsz neki. Sőt felajánlhatod valamilyen jó célra, és ezáltal válsz szerencséssé. Hiszen mindaz, amit adsz, megsokszorozva tér vissza hozzád. Szóval nem mese, hogy “Jó tett helyébe jót várj!”…

 

Oroszlán

Romantikus június - havi horoszkóp

A születésnapod közelében ez a Vénusz–Jupiter együttállás sokkal erősebb, mint a július 1-jei volt. Ennek a konstellációnak a hatását fokozza az a bolygófelvonulás, ami épp most zajlik az égen: a Vénuszon és Jupiteren kívül a Nap és a Merkúr is az Oroszlán jelében jár. Ez azt jelenti, hogy minden a te kezedre játszik. Nemcsak szerencsésnek, hanem kiválasztottnak is érezheted magad. Sokkal több figyelmet, lehetőséget, elismerést és kihívást kapsz, mint korábban. Élj ezekkel okosan!…

 

Szűz

Romantikus június - havi horoszkóp

Hitetlenkedve, sőt fanyalogva fogadhatod az augusztus 4-ei Vénusz–Jupiter együttállás hírét. Érthető és jogos a lelkesedésmentes hozzáállásod. Nemcsak azért, mert te realista ember vagy, hanem azért is, mert minden, ami az Oroszlán jelében történik, téged hidegen hagy, ugyanis a horoszkópban olyan területre esik, ami nincs közvetlen hatással rád. Ettől még lehetne jó napod, ha ezt a keddet kineveznéd szerencsenapnak. Jupiter a hit bolygója. Ha hiszel benne, tényleg szerencsés napod lesz…

 

Mérleg

Romantikus június - havi horoszkóp

Az augusztus 4-ei Vénusz–Jupiter együttállás a te szempontodból szerencsés kapcsolatok formájában nyilvánul meg. Ezek lehetnek barátok, akik szerencsét hoznak neked, vagy lehetnek protektorok, mentorok, szövetségesek. Utóbbiak nagy hatalommal és/vagy kapcsolatrendszerrel bírnak, mivel az Oroszlán jeléről van szó. Az se kizárható, hogy Oroszlán jegyben születtek. Járj nyitott szemmel, és próbáld megtudni, hogy a környezetedben kik születtek az Oroszlán jelében! Velük, általuk jön a szerencséd.

 

Skorpió

Romantikus június - havi horoszkóp

A keddi szerencsenap már attól is szerencsés a számodra, ha túléled azt az óriási jövés-menést, ami a munkahelyeden zajlik. A Vénusz–Jupiter együttállás érinti a hivatásodat, a karrieredet és a munkahelyedet. Elvileg ez egy szerencsés együttállás, de te nem biztos, hogy lelkesedni fogsz érte. Ennek az okát az asztrológiai szimbólumrendszer úgy magyarázza, hogy ami most az Oroszlán jelében történik, téged terhel. Épp ezért úgy hozhatod ki a legjobbat és legtöbbet ebből, ha könnyed maradsz.

 

Nyilas

Romantikus június - havi horoszkóp

Szerencsésnek érezheted magad a Vénusz–Jupiter együttállás hatására. Minden, ami az Oroszlán jelében zajlik, rád szuper hatással van. A szerencsédet tovább fokozza, hogy most nemcsak a Vénusz és a Jupiter, hanem a Nap és a Merkúr is az Oroszlánban jár. Ezektől lelkes, energikus és szerencsés vagy. Tőled függ, hogy ezt mire használod. Utazhatsz, tervezgethetsz továbbtanulást, vagy vállalhatsz külföldi munkát. A lényeg, hogy lelkesedj érte, mert csak onnan jön a siker…

 

Bak

Romantikus június - havi horoszkóp

A keddi szerencsenap, vagyis a Vénusz–Jupiter együttállás nem a legszerencsésebb területre esik a te szempontodból. Ugyanis a kiadásaidat érinti. Ez is alakulhat szerencsésen, de ehhez nem csodára van szükséged, hanem mértékletességre. A mostani együttállás az Oroszlán jelében a csillogást szimbolizálja. Na, pont ettől kell tartózkodnod. Mivel te alapvetően józan vagy, elvileg nem lehet veszélyforrás számodra egy csábító leárazás. De neked is megvannak a gyenge pontjaid. Tudsz róluk?…

 

Vízöntő

Romantikus június - havi horoszkóp

Ugye nem akarod, hogy elkerüljön a nagy, mindent elsöprő szerelem? A napokban óriási bolygófelvonulás van az Oroszlán jelében. Ez neked számtalan hódolót, rajongót és bókot hoz. Akkor is, ha van párod, és akkor is, ha nincs. Előbbi esetben mindent el kell követned, hogy ne tedd féltékennyé a párodat. Utóbbi esetben az okozhat nehézséget, hogy hogyan lehet több vasat tartani a tűzben. Szó szerint, hiszen az Oroszlán tüzes jegy. A Vénusz–Jupiter együttállás szerencsésen megóv. Ne aggódj!

 

Halak

Romantikus június - havi horoszkóp

Te víz jegyű vagy. Az Oroszlán tűz jegy. Ez a két elem kiolthatja egymást. De ha sikerül megtalálni a helyes mértéket, akkor a tűz felmelegíti a vizet, és mindenki boldog lesz. Erre nyílik jó esély kedden a Vénusz–Jupiter együttállással. Persze te is kellesz hozzá. A te odaadó, empatikus, szeretetteljes lényed – miközben az Oroszlán jelében felvonuló bolygók (Vénusz, Jupiter, Nap, Merkúr) azt üzenik, hogy legyél önzőbb! Létezik egészséges önzés. Biztos hallottál már róla. Próbáld ki!

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top