Horoszkóp

7 dermesztő bizonyíték, hogy szeptember 28-án itt a világvége

Ha valaki nem botlott még bele a hírbe, most mondjuk: ebben a hónapban itt a világvége. Szeptember 28-án, hogy egészen pontosak legyünk.

Bár, ha igazán pontosak akarnánk lenni, akkor azt is megjegyeznénk, hogy a világvége már 23-án elkezdődik, sőt, van, aki szerint már aznap eltűnik a világ. Ezt az apró dátumbeli különbséget leszámítva a magyarázatok ugyanazok és a legkülönbözőbb irányból támasztják alá a világvégét.

Van ebben aszteroida vagy meteor, egy részecskegyorsító és ütköztetőgyűrű, nevezetesen a Nagy Hadronütköztető, Jézus rettentő haragja, és ki ne hagyjuk a Vérholdat.

A NASA már odáig jutott, hogy hivatalos közleményben cáfolta, hogy bármilyen alapja lenne a világvégének. “Nincs rá tudományos bizonyíték, még csak a morzsája sem, hogy egy aszteroida vagy más égitest befolyásolná a Földet ebben az időszakban.”

Sokan viszont nem tudják mosolygás nélkül kibírni a világvégéről szóló híreket. Egyre-másra jelentek meg a dermesztően bugyuta bizonyítékok – miszerint felbukkant az Antikrisztus Los Angelesben, a One Direction felfüggesztette a karrierjét, és különben is, Vérhold lesz.
De azért mutatunk még néhány világvége-magyarázatot, ki-ki kedvére válogathat. 

1. Pusztító jégesővel büntet az ég

Nem, ez nem egy hollywoodi apokaliptikus film forgatása, hanem Nápoly környéke a szeptember elejei jégviharban, amikor is pingponglabda-nagyságú jég zuhogott. Ez pedig – most kapaszkodjatok – az első jele annak, hogy az égiek megbüntetik a Föld lakóit. Szeptember 28-hoz közeledve állítólag még több ilyen eset lesz.

2. Most akkor van meteorit, vagy nincs?

Titokzatos lángcsóvának és tűzgolyónak írták le a Bangkok feletti meteort. Egyesek szerint pedig a  négy lovas eljövetele, és megérkezett a végítélet vagy világvége, kinek hogy tetszik.

3. A Mars Fekete Hölgye

Már itt a bizonyíték, hogy van élet a Marson. Azt pedig, hogy megmutatták magukat augusztusban, csakis azért lehet, mert már készülnek a Föld pusztulására. Igaz, a szkeptikusak szerint a Sötét Hölgy egy szikla, de kit érdekel?

via NASA
via NASA

4. Báránybőrbe bújt Antikrisztus született

Chirka fotója bejárta a világot. A bárány emberszerű arccal született, és azt mondják: az ő képében jött el az Antikrisztus. Hogy ennek mi köze szeptember 28-as világvégéhez? Igazán nem tudjuk megmondani, mert nem találtuk a magyarázatot. Hajlunk rá, hogy ez egyszerűen csak egy baromi csúnya bárány.

 
9 dermesztő bizonyíték, hogy szeptember 28-án itt a világvége
 
9 dermesztő bizonyíték, hogy szeptember 28-án itt a világvége

 5. Mindenki világuralomra tör

Egyáltalán nem túl költői, de Donald Trump és Kanye West elnöki álmai sokak szerint önmagukban garanciát jelentenek arra, hogy a világ megérett a pusztulásra. Szeptember 28-án még korai emiatt világvégét kiáltani, de lássuk be: ez a teória legfeljebb csak a józan ész mentén védhető, mondván, ha ők lehetnek elnökök, akkor tényleg vége a világnak.

http://toneezus.tumblr.com/post/127996987961/live-look-at-the-polls-right-now

6. Cápákkal teli vulkánt találtak

Pánikra semmi ok, de a National Geographic cápákat talált a Salamon-szigeteknél. Egy aktív tengeralatti vulkánról van szó, amelynek meleg savas vízét kedvelik a cápák. Tiszta világvége jel.

7. A mindent vivő Vérhold

Úgy emlegetik ezt a vészjósló jelenséget, mint szeptember 28-i világvége legfontosabb jele. Ehhez képes ugyan volt egy párszor az elmúlt időszakban, de ki tudja? Talán ez most tényleg NAGYON más lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top