Horoszkóp

Havi horoszkóp: sikerekkel teli január áll előttünk!

A Szaturnusz és az Uránusz között létrejövő trigon arra enged következtetni, hogy türelmesebbek, fegyelmezettebbek lehetünk, ezért olyan eredményeket érhetünk el az élet különböző területein, amelyeket talán a legszebb álmainkban láthattunk.

Kos

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Még az is megtörténhet, hogy olyan ajánlatot kaphatsz, amely rendkívül hízelgő, és amely miatt össze is ugorhat a gyomrod. Hiszen ez egy nem mindennapi lehetőség, amely óriási sikert hozhat, ugyanakkor rendkívül nagy felelősséggel és a későbbiekben nehézségekkel is járhat. Pénz dolgában a helyzet magaslatán állhatsz. Ami konkrétan ezt jelenti, hogy soha nem tudtad olyan jól képviselni pénzügyek terén az érdekeidet, mint most. Te diktálhatod a feltételeket.

Olvasd el ezt is!

Bika

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Ami másnak pech, az neked most elismerés és siker. Megtörténhet, hogy olyan kalandban is részed lesz, hogy hirtelen, a nagy meglepetés hatására azt sem tudod, hogy fiú vagy-e vagy lány? A titkok is nagyobb szerephez juthatnak most az életedben. Ami veled történik, azt ne oszd meg senkivel. Ha valaki rád bízza a titkát, azt is őrizd meg. Az év első hónapjában kapcsolatba kerülhetsz az egészségüggyel, de aggodalomra nincs okod. Ha te leszel beteg, az immunrendszered hamar legyőzi. Ha rokon vagy ismerős, akkor nem fogja sokáig nyomni az ágyat.

Olvasd el ezt is!

Ikrek

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Jól kezdődik az év, amikor a megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek miatt boldogságodban talán puszta kézzel tudnál madarat fogni. Végre a megfelelő helyre kerülsz, és pénz dolgában is minden a lehető legjobban alakulhat. Viszont egészségi probléma jelentkezhet, és a tökéletes gyógyuláshoz szükség lesz pihenésre. Ami azért eshet nehezedre, mert úgy gondolod, hogy a munkából kiesés negatívan befolyásolhatja a jövődet. Ami nagy tévedés! A párkapcsolatokban partnered rádöbbenhet arra, milyen fontos vagy neki.

Olvasd el ezt is!

Rák

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrült helyzet. Amikor olyan dolgok hangozhatnak el, amelyekre nincs bocsánat. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor számolj el hétig, mielőtt megszólalsz. Amennyiben egészségi problémával küszködtél, akkor most jó híreket kaphatsz, amelyek miatt erősebbnek érezheted magad, nemcsak testileg, hanem lelkileg is. A szerelmi kapcsolatokban fantasztikus pillanatokat élhetsz át: eltéphetetlen szálakkal kötődhettek egymáshoz.

Olvasd el ezt is!

Oroszlán

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Kevesebb kedvet érezhetsz a munkához. Sőt, az is megeshet, hogy amit eddig rutinból végeztél, az is nehezedre eshet. Érdemes lenne most olyan dologba vágni a fejszédet, amely hosszabb távra szól, mert ebben sikert érhetsz el. Kedvez az idő mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügylet bonyolításának, illetve rokonnal változhat úgy a kapcsolatod, hogy az életed könnyebbé válhat. Hiszen a támogatására, a segítségére a jövőben számíthatsz. A házasságokban, együttélésekben a partnered anyagilag előnyös helyzetbe kerülhet.

Olvasd el ezt is!

Szűz

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. A siker, pontosabban a nyugalom és a béke azon múlik, hogy mennyire vagy elfogadó, mennyire tudod tolerálni a partnered viselkedését. A házasságokban, régi együttélésekben még az a csoda is megtörténhet, hogy romantikus rajongást érzel a társad iránt. Illetve az ő szeretettel teli magatartása miatt boldognak érezheted magad. Rokoni kapcsolatban olyan helyzet jöhet létre, amelynek hatására örömkönnyeket törölgethetsz az arcodon. Fontos, hogy a szabályokat betartsd, mert fokozottan bírságveszélyes ez a hónap.

Olvasd el ezt is!

Mérleg

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Elérkezik a pénzügyi sikerek hónapja, amikor ugyan nem fogsz térdig gázolni a húszezresekben, de lesz mit aprítanod a tejbe. Ha valakivel közös a vállalkozásod, vagy éppen most gondolkodsz ilyen lehetőségen, akkor hajrá! Vágj bele, mert nem mindennapi sikereket érhetsz el. A házasságokban, együttélésekben a társadnak munkahelyi gondja támad, ezért most sokkal jobban kellene rá vigyáznod, törődnöd vele, mert ez a szituáció annyira megviselheti, hogy akár egészségi problémája is lehet.

Olvasd el ezt is!

Skorpió

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A szerelmi kapcsolatok azért működhetnek jól, mert a személyes igényeidet képes vagy a háttérbe szorítani. Az önzetlenségre tevődhet a hangsúly, amely miatt a partnered úszhat a boldogságban, és a viszonyotokra a kiegyensúlyozottság lehet a jellemző. Pénzügyek terén is minden okod meglehet az optimizmusra, mert ennek alakulása miatt a környezetedben élőknek az lehet a véleménye: te vagy Krőzus reinkarnációja. A házasságokra, együttélésekre is jó hatást gyakorol a kedvező anyagi helyzet. Külföldi utazásra kiváló ez a hónap.

Olvasd el ezt is!

Nyilas

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Még az is lehet, hogy egy nyűggel, szenvedéssel teli szerelmi kapcsolatban olyan változásra van kilátás, amelyet el sem mersz hinni. Az óvatosság teljes mértékben érthető a részedről, hiszen olyan sokszor becsapott már, vagy alakult másként, mint ahogy remélted. De most bátran hihetsz az ígéreteinek, mert tényleg megváltozott. Pénzügyek terén nehéz helyzet jöhet létre, különösen, ha szülő vagy. A felettesed elégedetlen lehet a munkáddal, jobban figyelj az elvégzendőkre.

Olvasd el ezt is!

Bak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Kedvez ez a hónap minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Akár rövid időre, kikapcsolódni mész, akár hosszabb távra tervezel, és idegen országban munkát vállalsz, sikert érhetsz el. A családi kapcsolataidban egy régi téma kerülhet ismét terítékre, és olyan dologgal kell foglalkoznod, amelyről a környezeted azt mondhatja: megáll az ész! Amennyiben titkos szerelmi viszonyt folytatsz, akkor a kapcsolatban olyan szituáció alakulhat ki, ami miatt határtalanul boldognak érezheted magad.

Olvasd el ezt is!

Vízöntő

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Balesetveszélyes ez a hónap, sokkal jobban kellene vigyáznod magadra. Ha sportolsz, akkor hajlamossá válhatsz a túlhajszoltságra, sajnos kevésbé ismered most a mértéket. Vásárlás során figyelmesebbnek kellene lenned, és egy ígéretre se vegyél mérget. Különösen az olyanra ne, amelyről már most látszik, túl szép ahhoz, hogy igaz lehessen. A munkában sikeres lehetsz. Nem csak a hozzáállásod miatt, hanem azért, mert talán olyan új feladattal bízhatnak meg, amelyet igazi kihívás elvégezni, és amelyet talán jobban meg is fizetnek.

Olvasd el ezt is!

Halak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A munkában, a megélhetésben úgy alakulhatnak a dolgok, hogy nemcsak elégedett lehetsz, hanem a környezetedben jó néhány embert elönthet a sárga irigység. Ha állást kívánsz változtatni, vagy a meglévő mellé mást is vállalni, akkor a sors lehetőséget kínál erre, gondolkodás nélkül bele kellene vágnod. Baráti kapcsolatban, ha szerepet játszik a pénz, akkor feszült helyzet jöhet létre, és megtörténhet, hogy a kapcsolatotok ezzel véget is érhet. Külföldi utazás fantasztikus lehet, jogi probléma megoldódhat.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top