Horoszkóp

Ez jellemző rád, ha a személyiségszámod kilences

Az ábécé betűi lefordíthatók egyszerű számokra. A nevedben található mássalhangzók összeadásából keletkező szám a személyiségszámod. Megmutatja, milyennek lát a külvilág, mások hogyan vélekednek rólad.

Az igazság és az őszinteség számodra a legfontosabb erények. Nem tűröd a félrebeszélést, a linkséget, kiállsz azok mellett, akiket igazságtalanság ér. Talán túlságosan is együttérző és megértő vagy, ezt sokszor ki is használják a rosszindulatú emberek. Számtalan igaz barátod van, szerencsére jól válogatod meg őket. Kompromisszumkészséged óriási, bármikor készen állsz az egyezségre, de csak addig a pontig, ameddig nem sérti mélyen a saját érdekeidet vagy másokét.

A tiszta lelkiismeret irányítja életedet, érzelmi életed is igen fejlett. Célod, hogy életed során letegyél valami hasznosat az asztalra, s ennek eléréséhez rendszerint komoly és megbízható segítőkre lelsz.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top