Horoszkóp

Októberi horoszkóp: mindent elérhetünk, amit csak szeretnénk

A Mars és a Plútó együttállásából arra következtethetünk, hogy iszonyatos erők lesznek jelen ebben a hónapban. Ennek köszönhetően elérhetjük mindazt, amit akarunk. De azt is jelenti, hogy nem szabad most kockáztatni, és meg kell próbálni a legőrültebb helyzetben is higgadtnak maradni.

Kos

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene fókuszálnod, mert az életnek ezen a területén alakulhat ki nehéznek bátran mondható helyzet. Nagy fontos, hogy türelmes légy, különösen a feletteseddel szemben. Ha képes vagy legalább elszámolni tízig, mielőtt megszólalsz, akkor nem követhetsz el olyan dolgot, amivel magadat hozhatnád kellemetlen helyzetbe. A házasságokban, régi párkapcsolatokban béke és nyugalom honolhat, a másik elfogadása könnyen megy. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban vigyázz!

Olvasd el ezt is!

Bika

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Nem kedvez az idő külföldi ügyeknek. Ezért jobban járnál, ha most nem utaznál sehova. Illetve ha idegen országban kívánsz hosszabb időt eltölteni, akkor ezt most el kellene halasztani. Ha nem megy, akkor készülj fel arra, hogy minden egészen másként alakul, mint ahogyan tervezted. A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrjítőnek nevezhető helyzet. Neked kell visszafogni magad, és idomulni a társadhoz. Ha erre nem vagy képes, akkor e kapcsolatotok elindulhat a lejtőn.

Olvasd el ezt is!

Ikrek

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A házasságokban, régi együttélésekben nem megy minden úgy, ahogyan szeretnéd. De már sokkal könnyebb lehet az együttélésetek, mint a korábbi hónapokban. Még az is lehet, hogy a társad rádöbbenhet arra, mennyire fontos vagy neki, illetve a kapcsolatotok. Mindennél fontosabb, hogy senkit ne avass most be a magánéleted rejtelmeibe, mert olyan tanácsokat kaphatsz, amelyeket ha megfogadsz, azzal önmagadat hozod hátrányos helyzetbe. Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, mint most: az a fontos, hogy egészség legyen, a többit majd megvesszük.

Olvasd el ezt is!

Rák

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A házasságokban, régi együttélésekben nehéz helyzet alakulhat ki. Még az is lehet, hogy a féltékenység zöld szemű szörnyetege ütheti fel a fejét, és olyan szituáció jöhet létre, amely miatt megkérdőjeleződhet kapcsolatotok jövője. A környezetedben is most több az irigy ember, mint általában, ez lehet az oka annak, hogy olyanokkal is összeveszhetsz, akikkel ezt a helyzetet talán el sem tudtad eddig képzelni. A munkahelyeden változásra van kilátás, de az is lehet, hogy olyasmit várhatnak el tőled, amely miatt az agytekervényeidet keményebb munkára kell fognod.

Olvasd el ezt is!

Oroszlán

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Az egészségedre, a testi épségedre kellene sokkal nagyobb figyelmet fordítani, mint máskor. Mert egy vírus könnyen ágynak dönthet, illetve baleset-veszélyesebb ez az időszak. Még fontosabb, hogy az esetleges betegséget ne hordd ki lábon, hanem maradj addig ágyban, amíg az orvos mondja. A munkahelyeden számíthatsz nagyobb felfordulásra. Még az is lehet, hogy egy kollégával olyan dolog történhet, amely miatt téged is hatalmába keríthet a kétségbeesés. Megkötheted életed legjobb szerződését, amihez a neved adod, sikeres lesz. Költözésre is remek az idő.

Olvasd el ezt is!

Szűz

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A szerelmi kapcsolatok próbatétel elé kerülhetnek, és nem biztos, hogy kiállják a próbát. Minden esély meg lesz arra, hogy érzékeny búcsút vesztek egymástól. Nagyon fontos, hogy ne menj bele semmiféle vitába, veszekedésbe, mert olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek mély nyomot hagyhatnak a lelkeden, a szíveden. Kedvez az idő költözésnek, ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Ha pénzről van szó, akkor sajnos nem állsz a helyzet magaslatán. Még az is lehet, hogy a te hibádból komolyabb veszteség érhet.

Olvasd el ezt is!

Mérleg

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Még az is lehet, hogy a családodban állni fog a bál! A rokonok között olyan ellentét alakulhat ki, amely miatt felmerülhet a kapcsolat megszakadása. Figyelmednek középpontjában a pénz állhat, amely miatt szintén nehéz helyzet alakulhat ki. A tartós párkapcsolatokban az anyagiak miatt jöhet létre egyik pillanatról a másikra parázs vita. Sőt, még az is megfordulhat a fejecskédben, hogy nem vagy hajlandó ugyanúgy élni, ahogy eddig. A baráti kapcsolat fontosabbá válhat, mert vele mindent meg tudsz beszélni, és a legjobb tanácsot kapod tőle.

Olvasd el ezt is!

Skorpió

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A környezetedben sokkal több az érzékeny ember, mint eddig. Ezért nagyon fontos, hogy figyelj a kommunikációra, arra, hogy kinek mit mondasz. Mert nagyon könnyen összerúghatod a port éppen azzal a személlyel, akivel nem szeretnél rosszban lenni. Ha még nem vagy szerelmes, akkor most minden esély meg lesz arra, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródjon. A munkahelyeden olyan változásokra van kilátás, amely miatt ne idegeskedj. Nem eszik olyan forrón a kását. Balesetveszélyes a hónap, légy óvatosabb.

Olvasd el ezt is!

Nyilas

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A pénz léte és nem léte miatt alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt nehéznek érezheted az életet. Ráadásul most valakinek a furkálódó viselkedése miatt is extra kiadásokra kell számítanod, vagy kevesebb bevételre tehetsz szert. Ne aggódj, ha véget ér ez a hónap, azzal nagyjából megszűnnek az anyagi nehézségeid is. A házasságokban, régi együttélésekben a kapcsolatotok neked köszönhetően még szorosabbá, szinte eltéphetetlenné válhatnak. A munkahelyeden új helyzethez kell alkalmazkodnod, ami nem megy könnyen.

Olvasd el ezt is!

Bak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Egymást követhetik azok a helyzetek, amelyek miatt az idegeid megfeszülhetnek. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert csak így kerülheted el azt a helyzetet, amely miatt a jövődet sötétebb színben láthatod. Egy baráti kapcsolatod nem állja ki a próbát. Próbálj meg úgy szakítani, hogy ebből ne legyen olyan probléma, amely miatt nehezebbé válhat az életed. Ha vannak kintlévőségeid, ha tartoznak neked, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy behajtsd. Feletteseddel szemben légy kedvesebb, és alkalmazkodj a kollégáidhoz.

Olvasd el ezt is!

Vízöntő

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Még az is lehet, hogy a munkádban alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt nehezebben jöhet álom éjszakánként a szemedre. Ha nincs munkád, akkor most ne mondj igent semmiféle feladatra, mert később nagyon megbánod a változtatást. Amennyiben tanulmányokat folytatsz, akkor nem szabad sem a véletlenben, se a szerencsében bíznod, hanem keményen kellene tanulnod. A házasságokban, régi együttélésekben a társad munkahelyén nehéz helyzet jöhet létre, szüksége van a támogatásodra.

Olvasd el ezt is!

Halak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Amennyiben egy közösségnek vagy a tagja, akkor megtörténhet, hogy olyan helyzet jöhet létre, amely miatt úgy érezheted: képtelen vagy velük egy levegőt szívni. A változtatással azonban várni kellene, mert minden esély megvan arra, hogy csöbörből vödörbe kerülj. A házasságokban, régi együttélésekben a párodnak pénzügyi nehézségei adódhatnak, ezért szorosabbra kellene húzni a nadrágszíjat. Nagyon fontos, hogy baráttal ne kezdj közös üzletbe, mert soha nem volt még aktuálisabb a mondás, mint most: közös lónak túrós a háta…

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top