Horoszkóp

Tudd meg, miért nem találod meg az igaz szerelmet – a csillagjegyed szerint! 2. rész

Úgy érzed, mintha blokk alá került volna a szerelmi életed? A csillagjegyed elárulja, hol lehet a hiba. 2. rész
  • Tudd meg, miért nem találod meg a szerelmet –  a csillagjegyed szerint 1. rész

Mérleg

Az elképesztően független és szabad szellemű Mérlegek sokszor keltik azt a benyomást, mintha nem mutatnának érdeklődést a másik iránt. Biztosítsd a kiszemeltedet vagy a párodat arról, hogy ez nem így van!

Skorpió

A kapcsolat elején a Skorpiónak vissza kell fognia magát, különben könnyen elijesztheti a másikat intenzív érzelemkitöréseivel. Ám ha a kapcsolat biztos alapokon nyugszik, már nyugodtabban kimutathatja szenvedélyes jellemét – így még a tüzet is könnyen megőrizheti.

Nyilas

A Nyilasokkal az a baj, hogy szeretnek huzavonát játszani: egyik pillanatban élvezik a vadász szerepét, a másikban azt várják, hogy őket vegyék célba. Ez összezavarhatja a jelölteket, akik lehet, hogy inkább feladják a küzdelmet.

Bak

A komoly és elhivatott Bak ritkán mutatja meg játékos és kedves oldalát. De fel kell ismernie azt a pontot, mikor mégis ki kell bújnia a csigaházából – az emberek ugyanis nem várnak erre örökké!

Vízöntő

A Vízöntő biztonsági játékot játszik: inkább mindentől elhatárolódik érzelmileg, csak ne érje csalódás. Ám így a jóból is kimarad! Meg kell tanulnia, hogy találhat biztonságot a sebezhetőségben.

Halak

 A Halak is elég idealista, ha a Nagy Őről van szó. Csak várja és várja, hogy elérkezzen az, akit  a fejében elképzelt. Ideje, hogy kigyere a fejedből, és körbenézz a valódi emberek között!

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top