Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, milyen típusú pasi jön be neked – 2. rész

Mindig elfuseráltak a kapcsolataid? Lehet, hogy rosszul választasz! A horoszkópod most segít, hogy legközelebb tuti a hozzád illő férfi mellett köss ki!

Mérleg: a szórakoztató

Te maga vagy az báj és a kellem, ezért olyan pár illik hozzád, aki tudja tartani a lépést a társasági életeddel. Ha megvan, belőletek lesz mindenki kedvenc álompárja!

Skorpió: a dögös

A te életedben hatalmas szerepet kap a szenvedély és a szexualitás. A számodra ideális férfi hozzád hasonlóan kalandos természet a hálószobában, aki ki tudja elégíteni az összes vágyad!

Nyilas: a spontán

Imádsz utazni, új helyeket és embereket megismerni, ezért kizárt, hgy egy otthonülő típussal jól kijönnél! Az ideális párod a sárkányrepülésről azt gondolja, jó buli, nem azt, hogy életveszélyes!

A csillagjegyed elárulja, milyen típusú pasi jön be neked - 2. rész

Bak: a zenész

Te vagy az, aki az élete minden részét aprólékosan megtervezi és betáblázza. Olyan pasi illene melléd, aki képes előcsalogatni a lazábbik feled és új perspektívát tud mutatni még azokban a kérdésekben is, amikben hajthatatlan vagy.

Vízöntő: az érzelmes

Mivel te magad nem vagy túl érzelmes típus, jót tenne neked egy olyan pár, aki képes rávenni, hogy sebezhetőbb és őszintébb légy.

Halak: a művész

Téged is művészlélekkel áldott meg a sors, még ha nem is gyakorlod, de élvezed és csodálod a művészeteket. Ezért egy művész párra tuti őszintén fel tudnál nézni!

A horoszkóp első részét itt találod!

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top