Horoszkóp

Antiszociálisnak érzed magad? Lehet, hogy az egyik csakráddal van a baj!

Most utánajárhatsz, mi áll a zárkózott viselkedés hátterében spirituális szinten!

 Az antiszociális jelzővel általában azokat illetik, akik nem szívesen járnak társaságba és nehezen hoznak létre interakciókat más emberekkel. Ennél azonban többről van szó: aki antiszociális, az nem érez feltöltődést a másokkal való érintkezés után, nem érzi elég kielégítőnek ezeket a találkozásokat. Az is gyakori, hogy úgy érzi, nem képes megmutatni a valódi önmagát, ezért nem is erőlteti a dolgot. Magadra ismertél? Akkor áss mélyebbre, hogy megtudd, mi okozhatja ezt a viselkedést a csakrák szintjén!

Antiszociálisnak érzed magad? Lehet, hogy az egyik csakráddal van a baj!

A szívcsakra a negyedik, a csakrák között középen helyezkedik el, egyből a mellkas alatt. Hozzá tartozik a szeretet képessége, valamint az, hogyan kapcsolódunk másokhoz és önmagunkhoz. Ha a szívcsakránk nyitott, képesek vagyunk az elfogadásra, az empátiára, a megbocsátásra, a harmóniára, a békére, valamint a tudatosságra. Ha pedig a szívcsakra blokk alá kerül, annak jelei lehetnek a haragtartás, a mások véleményétől való függés, az empátia hiánya, hiperkritikusság magunk és mások irányába, sőt a nehézlégzés és a szívproblémák is. Elsősorban pedig: a másoktól való izoláltság érzése.

Hogyan nyisd meg a szívcsakrád? Emocionális és fizikai  szinten is segíthetsz magadon: az érzelmeket illetően próbáld elengedni a múltat. Az is segít, ha odafigyelsz a tartásodra: húzd ki magad, szélesítsd a mellkasod, és lélegezz mélyeket!

dailyvibes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top