Horoszkóp

Árulkodik a sorsodról, hogy a hét melyik napján születtél

Most kiderítheted, hogyan befolyásolja az életed és a személyiséged a nap, amin születtél!

Vasárnap

A vasárnapot a legtöbb ősi kultúra és vallás nem a hét utolsó, hanem első napjaként tartotta számon. Ha vasárnap születettél, a Nap energiái uralják az életed. Sosem leszel elégedett az átlagossal, és az auráddal mindenkit körülragyogsz. Kreatív, bátor, büszke és néha kicsit önző jellem vagy.

Hétfő

Ha hétfőn születtél, valószínűleg sokszor megmagyarázhatatlanul változik a hangulatod. Nem csoda, hiszen uralkodó bolygód, a Hold is állandó változáson megy keresztül! A család és a gyökerek fontos szerepet játszanak az életedben, emellett pedig szerény, kedves, rugalmas, bár kissé birtokló személy vagy.

Kedd

Ha keddre esett a születésed napja, a Mars bolygó van rád a legnagyobb hatással. Igazi harcos vagy, aki mindig győzni akar. Nálad jobban senki nem tud lelkesedni, rengeteg az energiád, és bátorságból sem szenvedsz hiányt. 

Szerda

Ha szerdán születtél, a Merkúr az irányító bolygód. A kommunikáció fontos szerepet játszik az életedben, sokszor az embereknek közvetítőként van rád szükségük. Logikusan gondolkozol, de a megbízhatóságod sokszor megkérdőjeleződhet.

Csütörtök

A csütörtökön világra jöttek a Jupiter hatása alatt állnak. Optimizus, humor, nagylelkűség és egyedi látásmód jellemzi őket. Küldetésük lehet, hogy különleges gondolkodásmódjukkal segítsék a többi embert. 

Péntek

Ha pénteken születtél, a Vénusz, azaz a szerelem, a harmónia, a szépség és a művészetek uralják az életed. Te magad is vonzó, érzékeny lény vagy, egy kis hiúságra és lustaságra való hajlammal.

Szombat

A hét hagyományosan utolsó napjának tartott, szombaton születetteknek nem lesz könnyű dolguk az életben. Sok feladat és kihívás áll előttük, de ennek hála rengeteg tapasztalatra és bölcsességre is szert tehetnek.

astrologyzodiacsigns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top