Horoszkóp

Ez az 555 spirituális jelentése

A számmisztika különböző jelentést társít a számokhoz. A születési dátumból, a nevekből személyiségrajzot állít fel, de a számok önmagukban is érdekes összefüggéseket hordoznak. A numerológia szerint az Univerzum a számokon keresztül üzen. Ebben a cikkben most az 555 spirituális jelentését ismerheted meg.

Amikor többször villannak fel előtted ugyanazok a számok, könnyen lehet, valamilyen üzenetet nem veszel észre. Biztosan számtalanszor fordult elő, hogy épp akkor pillantottál az órára, amikor az 11:11-et mutatott. Vagy valamilyen más hasonló számpár villant fel előtted. Ha egyszer történik, talán foghatod a véletlenre, amikor viszont többször ismétlődik, tudhatod, az Univerzum üzenét látod.

A számmisztika szerint a számok energiái annyiszor erősödnek fel, ahányszor megjelennek egymás mellett. Az 555 esetében – de lehetne bármely más szám is – ennek értelmében megháromszorozódik az energia. Hatása már-már a forgószélhez hasonlatos.

Amikor az 555 többször szembejön veled, az olyan energia, ami kirepít a legmélyebb érzelmi mocsárból is. Akkor találkozhatsz vele, amikor az adott helyzeted már tarthatatlan. Szó szerint végy nagy levegőt, és merj kilépni abból a régi szituációból, mert az többé már nem szolgál téged. Bízz magadban, a képességeidben, az új, a későbbeikben talán soha vissza nem térő lehetőségben. Gondolkodj a negatív helyett pozitívan.

Tudnod kell, minden okkal történik. Az idő épp ebben a pillanatban a legalkalmasabb a változtatásra. Mert belevágni az ismeretlenbe, bízz a változásban, bízz abban, hogy a megfelelő útra lépsz. Ne várj a holnapra, cselekedj már ma.

Az Univerzum a számokkal üzen
A számokon keresztül üzen az Univerzum

(Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top