Horoszkóp

Fejtsd meg az álmaidat. Íme a 7 legérdekesebb szimbólum

Az álmok szimbólumokkal üzennek, éppen ezért sok esetben csöppet sem egyszerű megfejteni jelentésüket. Amikor több alkalommal álmodod ugyanazt vagy legalábbis hasonlót, egészen biztosan valami fontos dologra szeretné a figyelmedet ráirányítani a tudatalattid. Segítségül összegyűjtöttük a hét legérdekesebb álom jelentését. Íme.

Mindenki álmodik minden éjjel. Ha úgy gondolod, ez nem igaz, akkor az történhet, hogy nem emlékszel az álmaidra, mert nem ébredsz fel rájuk. Az is gyakori lehet, hogy rövid időn belül többször álmodod ugyanazt. Ilyenkor a tudattalanod minden bizonnyal üzenni próbál neked.

Az álmokat csöppet sem egyszerű megfejteni, ugyanis ritkán kapsz kész tényeket, a rejtett üzenetek az esetek többségében szimbólumok formájában érkeznek. A szimbólumok ugyanakkor mindenki számára közel azonos jelentést hordoznak. Így cikkünk neked is segíthet az álomfejtésben. Ezúttal ugyanakkor a zuhanós álmok jelentését nem értelmezzük.

1. Amikor azt álmodod, hogy meztelen vagy

A meztelenség szimbóluma azt üzenheti, hogy félsz a kitárulkozástól. Gondolkozz el, vajon mitől félsz igazán, el tudod-e fogadni a hibáidat, mennyire tudsz mások előtt megnyílni. Vajon le tudod vetkőzni önmagad, vagy akadnak takargatni valóid a való életedben. Fontos kérdések.

2. Megcsalásról álmodsz

Amikor álmodban megcsal a szerelmed, a tudatos életedben szinte biztosan rettegsz attól, hogy elhagyhat. Azt kell tudatosítanod ilyen álom esetén, mennyire tudsz szembenézni azzal, hogy semmi sem végleges, a veszteség része az életednek.

3. Amikor tüzet látsz az álmodban

A tűz több dologra is utalhat. Szimbolikusan elégethet egy veszélyes üzleti szerződést, de felgyújthatja benned az újra kezdés lángját is. Az olaj a tűzre sem véletlen kifejezés, könnyen lehet, hogy valami már dühít egy ideje, de a lángot elfojtod magadban. Mindez pedig csak ront a helyzeteden.

Szimbólumokkal üzennek az álmok
Szimbólumokkal üzennek az álmok

4. Ha vízesést látsz az álmodban

Vízeséssel álmodni nagyon is pozitív dolog. Azt jelenti ugyanis, hogy egyre világosabban látsz a téged érintő kérdésben. Képes vagy a múltat lezárni. Az is fontos, milyen nagy vízesést láttál, mert ha csak olyan kis csordogálót, akkor az energia még nagyon alacsony, ellenben ha gyorsan lezúdulót, máris belefoghatsz a terveid megvalósításába.

5. Amikor pénzről álmodsz

Amikor pénzről álmodsz, két dolog történhet, vagy nyersz, vagy veszítesz. Ha azt álmodtad, hogy nyertél a lottón, nyilvánvalóan szerencsés időszak elé nézel. Nem biztos, hogy valóban megütöd a főnyereményt, de hogy pozitív dolgok történnek veled, az bizonyos. Ha sok pénzt költesz, vagy veszíted az álomban, akkor érdemes a pénzügyeidre nagyon odafigyelned.

6. Ha üldöznek az álmaidban

Sokszor rémálomként emlékszel vissza azokra az álmokra, amelyekben téged üldöznek. Ezek az álmok bizony arra utalhatnak, hogy retteghetsz valakitől, aki a jelen életed része, de lehet az valami egészen más is. Félhetsz tehát valakitől a közvetlen környezetedben, de menekülhetsz valamilyen nyomasztó feladat elől is. Mindenképpen érdemes tudatosítani a félelmed tárgyát, azt követően ugyanis maguktól megszűnnek a rémes álmok is.

7. Amikor kígyóval álmodtál 

Ha kígyóval álmondsz, fontos részlet, mit láttál, mit tett a kígyó. Egészen mást jelent ugyanis, ha megharapott, vagy ha nagyon rádijesztett, megrémített. A félelem a valós élet félelmeire irányítja a figyelmedet, a harapás lelki sebekre is utalhat. A kígyó ugyanakkor illúziót, csábítást is jelenthet. Ha színes kígyó tekergett az álmaidban, akkor az valami rossz dolog lehetőségére figyelmeztet.

(EvolveMe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top