Horoszkóp

Júliusi horoszkóp: a problémákra végre pont kerülhet

A Szaturnusz hátráló mozgást végez, és így kerül kapcsolatba a Nappal és a Marssal, amelyek együtt állnak. Ez pedig utalás arra, hogy régi dolgok talán utoljára, de terítékre kerülnek, és a problémák végére pont lehet tenni.

Kos

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A házasságokban, régi együttélésekben olyan téma kerülhet terítékre, amelyben közös nevezőn lehettek. Illetve mindent meg tudtok beszélni, és ez miatt a viszonyotok sokkal szorosabbá válhat. A hátad mögött azonban vannak olyan emberek, akik úgy hazudnak, mintha könyvből olvasnák. A családi kapcsolatokban is nehézségek adódhatnak, amikor minden azon múlik, hogy te mit és hogyan akarsz.

Bika

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Balesetveszélyesebb ez a hónap, amikor egy rossz mozdulat, és máris valamelyik végtagod akár gipszbe is kerülhet. A baráti kapcsolatokban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt teljesen ledöbbenhetsz, és ami véget is vethet a viszonynak. Ha pénzről van szó, akkor váratlan bevétel mellett nem várt kiadásra is sor kerülhet. Ha állást szeretnél változtatni, akkor itt az idő: lépj a tettek mezejére!

Ikrek

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Egyszerre lehetsz szép és okos. A környezetedben vannak olyanok, akiket jó lenne, ha nagy ívben elkerülnél, mert ők, ha nem akarják is vesztedet, de nem viseltetnek jó szándékkal irántad. Pénzügyeid cefetül alakulhatnak, ezért jól tennéd, ha a nagyobb vásárlásokat inkább elhalasztanád. A munkahelyeden is átláthatatlanná válhat a helyzet. Viszont barátnak, jó ismerősnek köszönhetően rendkívül előnyös helyzetbe kerülhetsz.

Rák

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amely miatt talán még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak. Megtörténhet, hogy olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely miatt elgondolkodhatsz azon: akarod ezt így folytatni, vagy inkább a távozás hímes mezejére lépnél. Próbálj meg nyugodt maradni, és akár kollégával, vagy felettessel a dolgot megbeszélni, így nem követsz el nagy baklövést.

Oroszlán

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Olyan események történhetnek, amelyek miatt talán még a világnézeted is változik: más lesz a fontos, mint eddig. A kommunikáció jegyében telnek a napok, amikor minden, amiről úgy gondolod, hogy fontos, az terítékre kerülhet. A baráti kapcsolataid között lesz olyan, amely miatt hálát érezhetsz, hogy a sors az utadba sodorta az illetőt. Ha szülő vagy, csemetéd miatt át kell szervezned a hétköznapokat.

Szűz

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A munkában, megélhetésben több dolog is úgy alakulhat, amely miatt boldognak és elégedettnek érezheted magad. Viszont a közösségben – amelynek tagja vagy – van olyan személy, akivel szemben nem három, hanem tizenhárom lépés távolságot kellene tartanod. Az egészségedre jobban kellene ügyelned. Előfordulhat egy váratlan probléma miatt több időt kell orvosi váróban és rendelőben eltölteni.

Mérleg

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Egzisztenciális problémák alakulhatnak ki, amelynek fő oka lehet többek között az, hogy olyan valakiben bízol, akiben nagyon nem kellene. Kedvez az idő mindenféle külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha hosszabb időt töltesz el az otthonodtól távol, akkor érdemes lenne egy szomszédot megbízni a “leskelődéssel”, így elkerülheted, hogy hívatlan látogatók tegyék tiszteletüket az otthonodban.

Skorpió

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Nem kedvez az idő külföldi utazásnak, emiatt akár veszteség is érhet. A munkában viszont több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. Még az is lehet, hogy a feletteseddel olyan téma kerülhet terítékre, amely elsősorban neked fontos. Munkahelyi baráti kapcsolatban is lényeges dolgokról beszélhettek, amelynek hatására sokkal jobban érezheted magad a bőrödben, mint eddig.

Nyilas

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Az egészségedre, a testi épségedre jobban kellene ügyelned. Ha beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, mert minden a legnagyobb rendben lesz. Ha külföldre utazol, fantasztikusan érezheted magad. A baráti kapcsolatok is fontos szerepet játszhatnak most az életedben. Lesz közöttük olyan, akinek a te segítségedre lesz szüksége. Ha még nem vagy szerelmes, most Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat.

Bak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Még az is lehet, hogy tiéd lesz valamilyen szerencsejátékban a fődíj. Persze ehhez arra is szükség van, hogy játssz! A munkahelyeden vannak olyanok, akiket csak akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Valaki úgy hazudik, mintha könyvből olvasná. A házasságokban, régi párkapcsolatokban vitára kerülhet sor. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor ne menj bele olyasmibe, amiről tudod, hogy veszekedés lehet.

Vízöntő

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A szerelemi kapcsolatokban nehéz helyzet alakulhat ki. Még az is megtörténhet, hogy a kedvesednek egzisztenciális problémája adódhat, ami negatívan befolyásolhatja a kedélyállapotát. A házasságokban, régi együttélésekben fontos téma kerülhet terítékre, amelyben egyetérthettek. Váratlan találkozás miatt az idegeid megfeszülhetnek. De az is lehet, hogy valaki őrült hazugsággal állhat elő.

Halak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Pénzügyeid állhatnak a figyelmednek a fókuszában. A kiadások mellett bevételek is lesznek, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a kedélyedre. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének, és a rokonaiddal is jó kapcsolatot ápolhatsz. A szerelmi viszonyokban szakításveszélyes helyzet jöhet létre. Ha szülő vagy, csemetéddel kiáshatjátok a csatabárdot. Engedj neki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top