Horoszkóp

Júliusi horoszkóp: Most nagyon be kell tartani a szabályokat

A július az önfeledt nyári szórakozás ideje, nagyon sokan ilyenkor töltik a megérdemelt nyári szabadságot. A horoszkóp szerint a Merkúr és a Jupiter bolygók között júliusban nehéz fényszögkapcsolat jön létre, ami komoly figyelmeztetés a csillagjegyek számára. Most még inkább érdemes betartani a szabályokat, mert így kerülheted el a későbbi veszteségeket vagy a kellemetlen helyzeteket. Hogy pontosan mire is figyelmeztetnek a csillagok, a júliusi horoszkópból kiderül.

Kos (március 21. – április 19.)

kos május havi horoszkópA baráti kapcsolatok fordulóponthoz érkezhetnek, és megeshet, hogy elsősorban a te viselkedésed vagy elképzeléseid miatt búcsút inthettek egymásnak. Az lenne a legjobb, ha most a pénz tabu téma maradna, mert soha nem volt még aktuálisabb a mondás, miszerint a pénz megronthatja a barátságot, a legjobb kapcsolatot is. A szerelmi viszonyokban, ha alkalmazkodsz a kedvesedhez, biztosan nem lesz okod panaszra.

Bika (április 20. – május 20.)

bika május havi horoszkópÁltalában elmondható rólad, hogy nehezebben kezeled a változásokat, ám most mindennél nagyobb szükség van arra, hogy igazodj a kialakuló helyzetekhez. Ellenkező esetben önmagadat hozhatod kellemetlen helyzetbe. De az is megeshet, olyan változások történhetnek veled, amelyre egyáltalán nincs ráhatásod. Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila júliusban a szívedbe fúródhat.

Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek május havi horoszkópEbben a hónapban minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, amelyből most nincs annyi, amennyi elég lenne. A nagyobb, fontosabb pénzügyi megbeszéléseket érdemes lenne elhalasztani, mert később sokkal kedvezőbb helyzetbe kerülhetsz, és jobban tudod képviselni a saját érdekeidet. Belemehetsz egy éjszakás szerelmi kalandra, amely után átjár a feldobottság érzése, de gondold át, megéri-e.

Rák (június 21. – július 22.)

rák május havi horoszkópA párkapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. De az is lehet, a környezetedben most több az irigy, kétszínű ember, mint általában. Olyan valakiben csalódhatsz, akiben eddig talán vakon megbíztál. A szerelmi kapcsolatokban átmenetileg nehéz helyzet jöhet létre, elsősorban a társad életében történő nehezen kezelhető változások miatt.

július havi horoszkóp

Váratlan nehézségekbe ütközhetsz júliusban (Thinkstockphotos)

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán május havi horoszkópMég az is megeshet, olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Amelyről elmondhatod, soha nem gondoltad volna, ilyen helyzet is előállhat. Ingatlanügylettel kapcsolatban olyan döntést hozhatsz, amely miatt a későbbiekben elégedettséget érezhetsz. A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal harcos helyzet alakulhat. Nem biztos, hogy megéri a győzelem…

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz május havi horoszkópA házasságokban, régi együttélésekben akkor alakulnak kedved szerint a dolgok, ha alkalmazkodsz, és te is többet teszel kettőtökért. Ha vannak titkaid, azokra most különösen vigyázz, mert ha napvilágra kerülnek, óriási botrányra van kilátás. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak, még az is lehet, olyan összeg ütheti a markodat, amelyből akár tartalékot is képezhetsz. Valaki viszont komoly csalódást okozhat neked.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg május havi horoszkópA munkában, a megélhetésben alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt minden hajszálad az égnek állhat. A felettesednek megvan a maga baja, ezért jobb lenne, ha most nem traktálnád őt azokkal a dolgokkal, amelyek elsősorban téged foglalkoztatnak. Pénzügyeid változó képet mutathatnak, mert a kiadások mellett jelentősebb bevételre is szert tehetsz. A szerelem egén ugyanakkor viharfelhők tornyosulnak….

Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió május havi horoszkópNagyon jól tudod kezelni még a lehetetlen helyzeteket és a nehéz embereket is. De az is előfordulhat, olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a mondandójától egyik döbbenetből a másikba eshetsz. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak egzisztenciális gondja támadhat, ezért a pároddal légy megértőbb, és amiben csak tudsz, segíts neki. Valami elromolhat a háztartásodban, amit aztán meg kell javíttatni.

július havi horoszkóp

Feszültségeket, veszteséget is hozhat a július (Thinkstockphotos)

Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas május havi horoszkópA házasságokban, régi párkapcsolatokban kommunikációs zavarok léphetnek fel. De az is megeshet, valamilyen régi probléma kerülhet ismét terítékre, amelynek a végére még mindig nem tudtok pontot tenni. A munkahelyeden olyan változásokra van kilátás, amely hatással lehet a te megélhetésedre is. A pénz inkább jön, mint megy. Ha szülő vagy, csemetékre most különösen figyelj.

Bak (december 22. – január 19.)

bak május havi horoszkóp

Olyan sok esemény, változás történhet, amely okán nem fogod unalmasnak vagy egyhangúnak tartani az életedet. Ha most nyaralsz, nagyon jól érezheted magad. Anyagi ügyeid miatt többet aggodalmaskodhatsz, és egy váratlan kiadás több pénzt húzhat ki a zsebedből, mint szeretnéd. A szerelmi kapcsolatokban olyan változás következhet be, amely erősíti a biztonságérzetedet, amely stabilabbá tehet.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő május havi horoszkópA házasságokban, régi párkapcsolatokban a társaddal történhetnek olyan dolgok, amelyeket nem tudsz megbeszélni, és ez feszültté teheti a kapcsolatot. Ingatlanügyletet, ha egy mód van rá, ne most bonyolíts, mert olyan helyzet jöhet létre, amelyet nem tudsz kezelni, és amely negatív anyagi következményekkel járhat. Ha betegséggel küszködsz, végre gyógyulás útjára léphetsz. Júliusban szerelmi kaland is elvarázsolhat. Gondold át, mit nyersz és mit veszíthetsz.

Halak (február 19. – március 20.)

halak május havi horoszkópMég az is lehet, hogy a szíved váratlanul szerelemre lobbanhat. Minden esély meglesz rá, hogy belebonyolódj egy olyan kapcsolatba, amelyet titokban kell tartanod. Ez a helyzet feldobottá tehet, úszhatsz a mámorban. A pénzedre ugyanakkor jobban kellene vigyázni, mert meglophatnak, vagy olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát. Balesetveszélyes ez a hónap, légy a megszokottnál is óvatosabb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top