Horoszkóp

Ilyen érzések gyötrik a csillagjegyeket

Némely érzés folyton és folyton előtörhet belőled, amely persze igencsak megkeseríti az életedet. Hogy melyek ezek a bántó érzések, arról a horoszkóp is árulkodik. Mi az, ami a leginkább gyötri a csillagjegyeket? Íme a részletek.

A Kos (március 20. április 19.)

A Kos nagyon sokszor aggódik, és gyakran feszült, ideges. Horoszkópja szerint a könnyelmű Kos érzései gyorsan változnak az aktuális hangulata szerint.

Bika (április 19. – május 20.)

A Bika gyakran különlegesnek és méltóságteljesnek gondolja és érzi magát. A csillagjegy szülötte békés és nyugalmas típus. Kívülről mindenképpen. Belül ugyanakkor előfordulhat, hogy robbanásig feszülhet.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek csodásnak és ámulatba ejtőnek érzi önmagát. Rendkívül kíváncsi típus, ugyanakkor ingerlékeny és nyughatatlan is. Minden érdekli, ami körülötte történik, és retteg, hogy lemarad valamilyen, szerinte életbe vágóan fontos információról.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák is rendkívül sokat aggódik. Amikor valamilyen stressz éri, nagyon tud szenvedni. Nem lehet neki elégszer elmondani, hogy minden rendbe jön, mert az érzések annyira elboríthatják, hogy képtelen szabadulni a nyomástól.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán igencsak fölényeskedő és gőgös típus. Az is igaz rá, hogy vállalja a felelősséget, gyakran persze azért is, amiért már nem kéne. Az Oroszlán maga a főnök. Jobb nem keresni vele a konfliktust.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűznél előfordul, hogy úgy érzi, mindjárt szétrobban a feje. Fejben élő típus, a stresszt nehezen kezeli, és bizony akadnak helyzetek, amikor valóban robbanásig feszülnek benne az érzések.

Ezek az érzések gyötrik a csillagjegyeket
Ezek az érzések gyötrik a csillagjegyeket

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg bizonytalan önmagában, az önbizalommal hadilábon áll. A legnagyobb problémáját önmagában kéne keresnie. Érzékeny típus, aki folyton a lelki egyensúlyt kutatja. Nincs könnyű helyzetben, amíg nem találja önmagát.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió gyakran érzi magát bosszúsnak és ingerültnek. Hirtelen haragú, könnyen dühbe gurul, ha valami nem úgy történik, ahogy azt elgondolta. Ilyenkor jobb őt elkerülni, mert csípése igencsak mérgező a környezetére is.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas úgy gondolja, ő mindben elsőbbséget élvez, neki kell győztesen kikerülni a megmérettetésekből. Nyitott, optimista és céltudatos, aki folyton keresei a kihívásokat, ugyanakkor képtelen várni, neki minden jár, és veszíteni sem tud.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak leginkább attól szenved, hogy hatástalannak, eredménytelennek érzi az erőfeszítéseit. Attól is retteg, hogy nem ismerik el képességeit, hiába tesz meg mindent a sikerért, mégsem értékelik őt eléggé.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő sokszor érzi magát magányosnak, attól pedig végképp retteg, hogy elveszítheti a barátait. Mivel kifejezetten társaságkedvelő típus, szívesen ismerkedik. De még őt is gyötörhetik olyan érzések, hogy kiutálják a baráti társaságból.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak gyakran fáradtnak, punnyadtnak érzi magát. Persze, mindig akkor, amikor nem teheti meg, hogy szundítson egyet. Az is előfordul, hogy inkább otthon piheg, semhogy kimozduljon a társasági életbe.

(via ZodiacFire)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top