Horoszkóp

5 meglepő tulajdonság bizonyítja, hogy magas az intelligenciád

Az intelligenciát nemcsak tesztekkel lehet mérni. Az intelligens emberekre ugyanis néhány meglepő tulajdonság is jellemző. Melyek ezek a tulajdonságok? És vajon benned is megvannak? Ha igen, akkor te is az igazán okos emberek közé tartozol.

Az intelligens emberek első meglepő tulajdonsága

Bármilyen meglepő is, de az intelligens emberek többnyire inkább befelé forduló, introvertált típusok. Nem igazán kedvelik a túlzottan harsány és nyüzsgő társaságot. Az sem jellemző rájuk, hogy nyíltan hirdetnék a saját igazságaikat. Épp ellenkezőleg, többnyire megtartják maguknak, amit gondolnak. A magas intelligencia jele épp az, hogy ezek az emberek nem akarnak mindenáron a középpontba kerülni.

Az intelligens emberek második meglepő tulajdonsága

Az empátia együtt jár a bölcsességgel. Az intelligens emberekre pedig különösen jellemző, hogy a dolgokat mindkét oldalukról képesek meglátni és megérteni. 

Az intelligens emberek harmadik tulajdonsága

Humorban is jók. Viccesek, beszólásaik nagyon találóak, de nem bántók. Még a tudomány is igazolta, a humort értő emberek intelligenciája magasabb az átlagosnál. Nem véletlen, hogy a komikus művészek csöppet sem ostobák.

Az intelligens emberek negyedik meglepő tulajdonsága

Az intellinges emberek nyitottságukról is ismertek. Márpedig akik nyitottak, azok az új információkat is könnyebben fogadják el. Alaposan megvizsgálják a dolgokat, nem döntenek meggondolatlanul. Minden részletet figyelembe vesznek.

Az intelligens emberek ötödik meglepő tulajdonsága

Megfigyelték azt is, hogy az intelligens emberek nehezebben kelnek ki az ágyból. Éjszakai baglyok, akik sokáig fönnmaradnak, reggel viszont szeretnek még kicsit lustálkodni, csak ritkán pattannak ki az ágyból. Persze, inkább csak akkor, ha nagyon elaludtak, és már épp késésben vannak.

5 meglepő tulajdonsággal rendelkeznek az intelligens emberek
5 meglepő tulajdonsággal rendelkeznek az intelligens emberek

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top