Horoszkóp

Erre a sorsra rendeltettél a horoszkópod szerint

A harmincas évei környékén szinte mindenkiben felmerül a kérdés, vajon milyen utat kéne bejárnia, mi lehet az a feladat, amit meg kellene tanulni, mi lehet a sorsa. A választ csöppet sem egyszerű megtalálni. A horoszkóp ugyanakkor segítségedre siet, és megnyitja előtted a fejlődés lehetőségét. Milyen sorsfeladatokat kaptak a csillagjegyek? Íme, a válaszok.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként arra a sorsra rendeltettél, hogy feltétel nélkül szeress és elfogadj másokat. Képes légy a saját igényeid elé helyezni a szeretteidet. Használd veled született harci szellemedet, amit három-négy gyermekedet igazán értékelni fog. Nem könnyű feladat, de a sorsa megvalósítása senki másnak sem az.

Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként alapvetően nyugodt, összeszedett és szervezett az életed. Mindezt akkor se felejtsd el, amikor két gyermeked borzolja a kedélyedet. Próbáld higgadtságodat a gyermeknevelés során is megőrizni.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként gyakran okoz problémát személyiséged két véglete. Hol feldobott és vidám vagy, hegyeket tudnál megmozgatni, máskor magadba süllyedsz, és alig lehet a depresszióból kimozdítani. Horoszkópod szerint sorsfeladatod éppen az, hogy egyensúlyba hozd magad, és ne a két véglet között létezz.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként két gyermekre számíthatsz, akik között nagyobb lehet a korkülönbség. Te vagy a gondoskodás, nevelés mintaképe. Hogy a szülői feladatok roppant közel állnak hozzád, az nem is vitás. Azt viszont el kell sajátítanod, hogy ne akard szeretteidet túlóvni, hagyd őket élni és lélegezni.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként rendkívül büszke típust képviselsz. Miután megszületett kettő vagy akár négy gyermeked, már nemcsak önmagadra lehetsz büszke. Sok mindenről le kell mondanod értük, ami talán nem okoz különösebb nehézséget, ahogy abban is profi vagy, hogy egyszerre több dologra figyelj. A gyerekek mellett bőven lesz időd mindezt gyakorolni.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként hajlamos lehetsz a stresszelésre és a szorongásra. Sorsod éppen ezért egyetlen gyermek vállalására sarkall. Miatta is stresszeled magad éppen elégszer, a szülői érzések ugyanakkor kárpótolnak a nehézségekért.

Ez a csillagjegyek sorsa a horoszkópok szerint
Ez a csillagjegyek sorsa a horoszkópok szerint

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként fontos, ne terheld túl az egyensúlyodat. Hajlamos lehetsz ugyanis újabb és újabb babát vállalni. Mire ismét megtalálod a lelki békét, a következő kisgyerek ismét kilendíti a mérleg serpenyőjét. Az is igaz, megbirkózol a feladatokkal.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként a szeretet rendkívül fontos a számodra. Az érzelmeket ugyanakkor neked is meg kell tanulnod közvetíteni és átadni. Gyermekeid segítenek felszínre hozni a mélyen elrejtett érzéseket.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként igazi felfedező típus vagy, imádsz utazni, világot látni. Sorsod ebben egy kicsit biztosan akadályozni fog, amit nem veszel könnyedén. Neked is meg kell tanulnod felelősséget vállalni és önmagad mellett másokról is gondoskodni.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként kiválóan szervezed az életedet. Alaposan átgondolod a napirendet, az időbeosztást, keményen, szorgalmasan végzed a munkádat. Amikor családot alapítasz már arra is gondolnod kell, szükségük van rád, nem temetheted magad folyton a munkába. Találj egyensúlyt család és munka között.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként a függetlenség, a szabadság a legfontosabb értékek. Nehezen és csak sokára kötelezed el magad, mert akadályként, korlátként éled meg a tartós kapcsolatokat. Az alkalmazkodás nehezedre eshet, pedig kénytelen lesz gyakorolni, miután gyermeked születik.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként fickándozol az érzelmekben. Bőven lesz módod érzéseket átadni és közvetíteni, miután családot alapítottál. Nálad igaz a mondás, egy gyerek nem gyerek, így legalább négyet vállalsz. A család az életed és a sorsod.

(via the earth child)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top