Horoszkóp

2 nagyon eltérő arcot mutatnak a csillagjegyek

Valamennyi csillagjegynek létezik egy szebbik és egy kevésbé előnyös arca. Általában a hangulattól, az aktuális élethelyzettől függ, hogy épp melyiket használják. Hogy milyen arcokat viselnek a csillagjegyek? A horoszkópokból ezt is ki tudod olvasni. És te melyik arcodat mutatod meg gyakrabban?

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos egyik arca szerint szenvedélyes, motivált, célorientált típus. Rendkívül talpraesett, mindig tudja, mit szeretne elérni, másokat is erősen inspirál. Horoszkópja szerint a másik arcát mutatja, amikor magába roskad, rosszkedvű, hirtelen haragú és ideges. Ilyenkor egyáltalán nincs tekintettel mások érzéseire vagy javaslataira.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika hűséges és odaadó, szorgalmas és nagyon megbízható, amikor a pozitív arcát mutatja. Talpraesett és nagyon szerethető csillagjegy, akivel valóban jó érzés együtt tölteni az időt. Amikor viszont nagyon nincs elemében, csökönyös és önfejű, képtelenség bármiről meggyőzni, amit a fejébe vett. Birtoklási vágya olyan erős lehet, hogy partnerének sem könnyű átvészelnie ezt a negatív időszakot.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek legkellemesebb tulajdonsága a nyitottság, az érdeklődés. Rendkívül barátságos típus, kedves és vidám. Könnyed és laza, imádja a kalandokat, a kihívásokat, és az életet sem veszi túlságosan komolyan. Amikor viszont a negatív arca érvényesül, nyughatatlan, döntésképtelen, és hajmeresztő dolgok pattannak ki a fejéből. A stresszt rosszul tűri, ilyenkor a legjobb magára hagyni őt.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák kifejezetten kedves, empatikus, segítőkész és gondoskodó, amikor elemében érzi magát. Ilyenkor szívesen meghallgat másokat, nagyon könyörületes és őszinte típus. Amikor viszont a negatív oldala érvényesül, elviselhetetlenül aggódó lesz, és hajlamos a depresszióra is. Ilyenkor úgy érzi, senki sem érti meg, és az önsajnálat is jócskán eluralkodik rajta.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán kifejezetten magabiztos, vidám, humoros és társaságkedvelő, amikor a szebbik arca érvényesül. Született vezető, akit elfogadnak, nagyra értékelnek és szeretnek a beosztottjai és a hozzá közel állók is. Amikor viszont mélypontra kerül az élete, csak saját maga érdekli, pimasz és öntelt, a drámázás sem áll távol tőle.  

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz kiváló problémamegoldó képességgel rendelkezik, köszönhetően analitikus és rendkívül logikus gondolkodásának. A legapróbb részletek sem kerülik el a figyelmét. Segítőkész és gondoskodó típus. Ellenben amikor nagyon nincs rendben az élete, túlgondolja a dolgokat, kötekedő és kritizáló hajlama kerül előtérbe. Ilyenkor hajlamos túlságosan komolyan venni az életet, a pozitívumok helyett a negatív dolgokra koncentrál.

Ezt a két arcot mutatják a csillagjegyek
Ezt a két arcot mutatják a csillagjegyek

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg született diplomata és békéltető. Imádja a társaságot, és könnyen kijön másokkal, a békére, a harmóniára, az egyensúly megtartására törekszik. A másik arca ugyanakkor harcias és veszekedős, ilyenkor rendkívül kibillen a lelki egyensúlyból. Semmi sem elég jó neki, és a helyét sem találja a világban. 

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió esze igencsak gyorsan jár, amikor elemében érzi magát. Vidám és jó kedvű, humorérzéke lenyűgöző. Lelkes, szenvedélyes, önálló, és tele van nagyszerű ötletekkel. Amikor viszont padlóra kerül, igencsak kimutatja a foga fehérjét. Ilyenkor bosszúálló és manipulatív. Haragja elől jobb menekülni. 

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas barátságos, vidám, optimista és társaságkedvelő típus. Rendkívül népszerű, sokan kedvelik. Imádja a kalandot, imád utazni, világot látni. Amikor negatív arcát mutatja, elveszíti született optimizmusát. Semmi sem elég jó, mindenben a negatívumokat veszi észre. Nem talál célokat az életében, nyughatatlan, nagyon unalmas és hirtelen haragú lesz. 

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak szívós és kitartó, nemcsak a munkájában, a párkapcsolatában is. A legjobbat szeretné kihozni magából, megbízható, talpraesett és nagyon sikeres. Gyakorlatias típus, erősen célorientált és erősen motivált. A negatív arca már nem ilyen kellemes, hiszen ilyenkor nagyképű és beképzelt lehet, aki képtelen kompromisszumot kötni, és bosszantóan köti az ebet a karóhoz. 

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő is nagyon szeret utazni, más kultúrákat, szokásokat és embereket megismerni. Minden újdonság vonzza, ami alapból is kihívást jelent az életében. Vidám és megnyerő, nagyon sokan szeretik. Amikor a rosszabbik arca érvényesül, elveszíti az érdeklődését, csapodár és megbízhatatlan lesz, párkapcsolatban ilyenkor nagyon nehéz lehet mellette.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak rendkívül mélyen érző típus, érzékeny és gondoskodó, kedves és figyelmes. Megértő másokkal, szeretteivel pedig nagyon lojális. Nagyon szerethető csillagjegy. Amikor csöppet sincs elemében, gyakran elszáll a realitás talajáról. Ellöki magától még azokat is, akik egyébként a legközelebb állnak hozzá.  

(via david wolfe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top