Horoszkóp

Meglepő, de ezek a csillagjegyek boldog párost alkotnak

Akadnak meglehetősen szokatlan csillagjegy-párosítások, akik mégis meglepően jól kijönnek egymással. Amennyire más a személyiségük, annyira jól kiegészítik egymást. Hosszú, tartós és boldog kapcsolatra számíthatnak együtt. Hogy időnként robbannak az érzelmi viharok? Csak azért történik, hogy kapcsolatuk ne laposodjon el. Melyek ezek a meglepő párok? Íme, az izgalmas részletek.

A Kos és a Vízöntő sosem unatkozik

Igencsak szokatlanul hangzik a Kos és a Vízöntő párosa. Meglepő módon mégis remekül kiegészítik egymást. Mindketten szenvedélyesek, mindketten önállóak, mindketten temperamentumosat. Az is igaz, ez a párkapcsolat vad és őrült, de épp ettől izgalmas. Inspirálják egymást, ezért kapcsolatuk sosem fog ellaposodni. Mindketten nyitottak az újra, az egyedire, szeretik a kalandot, a kockázatokat, ráadásul a kellő távolságot és szabadságot is megadják egymásnak. Kell ennél több?

A Bika és a Rák a romantika párosa

Mindkét csillagjegy érzéki és érzékeny. Mindketten epedeznek a párkapcsolatért, mindketten megbízható, hűséges párra vágynak. Egymás személyében biztosan lelki társra találnak. A Bika kitartása mellett az anyagi biztonságot is megteremti, a Rák pedig stabil és erős érzelmi hátteret kínál párjának. Az érdeklődésük is hasonló, hiszen mindketten imádják a szép és luxus dolgokat, arról nem is beszélve, hogy az ágyban elképesztő energiákat mozgatnak meg. Ha létezik örök szerelem, az övék minden bizonnyal az lehet.

Az Oroszlán és a Nyilas imádják az életet

Ebben a két tüzes csillagjegyben forronganak az érzelmek, az energia, a lelkesedés, a szenvedély. Nagyon sok mindenben hasonlítanak egymáshoz, persze akadnak azért eltérések is. A hálószobában kétségtelen, hogy remekül kiegészítik egymást, pontosan tudják, mi kell a másiknak. Az Oroszlán és a Nyilas is nagykanállal habzsolja az életet, vidámak, optimisták, nyitottak, és nagyon kíváncsiak a másik céljaira. Inspirálják, segítik egymást, kifejezetten méltányolják a másikat. Némi sértődés persze előfordul közöttük, leginkább akkor, amikor a Nyilas a szabadságát gyakorolná, mert az Oroszlán ilyenkor mellőzöttnek érzi magát. Ezt leszámítva ütőképes párost alkotnak.

A Mérleg és az Ikrek szellemi partnerek

Két levegős csillagjegy, akik imádják a társaságot, imádnak beszélgetni, alapvetően vidámak és nyitottak az élet dolgait illetően. Az Ikrek és a Mérleg is nagyon intellektuális típus, szellemileg éppen ezért remekül megértik egymást. Méltányolják egymás függetlenségét, csöppet sem zavarja őket, amikor külön töltik a szabadidejüket. Pontosan értik és tudják, miért fontos ez a párjuknak. A szerelem mellett a legjobb barátok is, ami mindenképpen hozzájárul a hosszú és tartós párkapcsolathoz. Annak ellenére, hogy egyikőjük sem szereti a vitákat, a veszekedéseket, néha akadhat közöttük nézeteltérés. Annyi bizonyos, ők haraggal a lelkükben sosem bújnak ágyba. Mire eljön az este, bármi is volt a vita tárgya, fátylat borítanak rá.

Meglepő, mégis nagyon boldog párost alkotnak ezek a csillagjegyek
Meglepő, mégis nagyon boldog párost alkotnak ezek a csillagjegyek

(via parhlo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top