Horoszkóp

5 okból utazz egyedül legalább egyszer életedben

Amikor a családdal vagy a barátokkal utazol, számtalan izgalmas és közös élményben lehet részetek. Ugyanakkor egészen más érzés egyedül nekivágni a nagyvilágnak. Elsőre talán ijesztőnek is tűnhet az ötlet, mégis számos nagyon erős érv sorakoztatható fel, hogy legalább egyszer életedben egyedül utazz el. Íme.

1. érv, hogy egyedül is elutazz legalább egyszer életedben

Amikor egyedül utazol, egészen más embereket ismerhetsz meg. Sőt, társaságban inkább egymással beszélgettek, mint idegenekkel. Egyedül természetes és magától értedődő, ha szóba állsz másokkal. Sosem tudhatod, kivel hoz össze az életed egy ilyen utazás során. Könnyen lehet, néhány perc erejéig tart az ismeretség, de az is előfordulhat, életre szóló barátokat szerzel.

2. év, hogy elutazz valahová egyedül is

Olyan szabadságérzést tapasztalhatsz meg, amit korábban valószínűleg még sosem éreztél. Senkitől és semmitől sem függsz, azt teheted, ami eszedbe jut, oda mehetsz, ahová csak kedved tartja. Társaságban alkalmazkodtok egymáshoz, amikor egyedül utazol, csak a saját igényeidre figyelhetsz. Nincsenek viták, összezördülések, és amiatt sem kell aggódnod, hogy vajon a többiek is szívesen vesznek részt azokban a programokban, amit kitaláltál.

3. érv, hogy egyedül utazz legalább egyszer

Természetes, ha az egyedül utazás ötlete eleinte félelemmel tölt el. Miután útra keltél, rájössz, nincs mitől tartanod. Olyan biztonságérzés száll meg, amit korábban talán sosem éreztél. Erőssé, magabiztossá tesz a tudat, hogy önállóan is boldogulsz, nem szorulsz mások támogatására.

Ezek az érvek meggyőzhetnek, hogy legalább egyszer érdemes egyedül utaznod

4. érv, hogy legalább egyszer egyedül utazz el

Ha barátok vagy a család nélkül utazol, a szerelem is rád találhat. Szívesebben ismerkedsz, hiszen van rá időd, nem várakoztatod meg a többieket. Megteheted, hogy egy romantikus kávézóban ülve csevegj egy vonzó idegennel. Ha kiderül, hogy mégsem olyan szimpatikus, egyszerűen elköszönsz, és folytatod a nyaralást, ellenkező esetben pedig ki tudja, talán csodás szerelem is szövődhet közöttetek.

5. érv, hogy egyszer életedben elutazz egyedül

Egy ilyen utazáson önmagadban lehetsz. Végiggondolhatod az életed, hogy mi az, ami igazán fontos, és mi az, amin érdemes változtatnod. Olyan felismerésekre juthatsz, amelyekre nagyobb társaságban nem lenne időd, mert nem figyelhetsz csak és kizárólag magadra. Az önismeretedben is fejlődhetsz, rájöhetsz, mennyi olyan pozitív tulajdonsággal, erősséggel rendelkezel, amelyekről korábban nem is hitted, hogy léteznek, vagy ott rejtőznek benned.

(via thought catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top