Horoszkóp

Erre lehetsz a legbüszkébb a csillagjegyed szerint

Te vajon milyen tulajdonságaidra lehetsz a legbüszkébb? A horoszkóp felfedi a legvonzóbb személyiségjegyeidet is. Íme minden, amire igazán büszkék lehetnek a csillagjegyek. Mindenki másvalamire. De ha mindez benned is megvan, igazán nincs miért szégyenkezned.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként nagy döntéseket is könnyedén hozol. Amikor úgy érzed, valami vagy valaki már inkább csak energiát vesz el tőled, vagy fájdalmat okoz, szakítasz vele, és túllépsz rajta. Mindenben és mindenkor első szeretnél lenni. Példát mutatsz, inspirálsz másokat, amire méltán lehetsz büszke.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként büszkeséggel tölthet el, hogy még a legkritikusabb helyzetben is két lábbal állsz a földön. Nem esel kétségbe, hanem használod az eszedet, a gyakorlatiasságodat és megoldod a problémát. Rendkívül szervezett az életed, de ugyanilyen pontosan látod, mit és hogyan kell tenned. Előre gondolkozol, minden lehetőséget felvázolsz, mielőtt döntenél. Megfontolt és alapos típus vagy.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként mindenki másnál jobban kezeled a vitás helyzeteket. Szívesen osztod meg másokkal a nézeteidet, de ugyanígy érdekel mások véleménye is, hiszen mindenkor a lehető legjobb megoldásra törekszel. Gyors gondolkodásodra, kiváló meglátásaidra méltán lehetsz büszke

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként a legnagyszerűbb barát és családtag vagy. Amikor másokról kell gondoskodni, nálad alkalmasabbat a feladatra keresni sem lehetne. Tele vagy szeretettel, kedvességgel, kisugárzásod másokra is nagyon jótékonyan hat. Különleges empátiádnak köszönhetően nagyon sokan kérik a tanácsaidat.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként a személyiséged egyik jegye a büszkeség, szóval ez az érzés alapból sem áll tőled távol. Optimizmusod, lelkesedésed, bátorságod magával ragadó és nagyon inspiráló. Soha nem adod fel, és nem esel kétségbe az akadályok láttán sem. Amit akarsz, azt meg is szerzed magadnak. 

 

 

Ezekre a tulajdonságaikra méltán lehetnek büszkék a csillagjegyek

 

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként bámulatosan kezeled a válságokat, a problémamegoldó képességed egyedülálló, különösen, amikor a hozzád közeli hozzátartozóiddal kapcsolatos a probléma. Kerülöd a felesleges drámákat, a feladatra, a megoldásra koncentrálsz. A legapróbb részlet sem kerüli el a figyelmedet. Erre a tulajdonságodra méltán lehetsz büszke.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként valamennyi más csillagjegynél hatékonyabban kezeled a konfliktusokat. Született békéltető vagy, diplomáciai érzékednek köszönhetően könnyedén teremtesz rendet és békét a haragosok között. Kiváló szervezőképességednek köszönhetően pedig könnyedén összehozod a legnagyobb rendezvényeket is.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként igazi túlélő típus vagy. Nem létezik előtted olyan probléma, amit ne tudnál kezelni. Rendkívüli lelki erővel bírsz, így talán minden más csillagjegynél előbb lépsz túl a veszteségeken. Soha nem adod fel, téged nem lehet elpusztítani és tönkretenni sem.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként büszkeséggel tölthet el, hogy elképesztően bátor vagy, aki meri vállalni a kockázatosabb szituációkat is. Nem szívesen kérsz segítséget, mert nincs is igazán szükséged rá, viszont ha mégis akad ilyen helyzet, a legszívesebben egy másik Nyilas tanácsait kéred. Csillagjegytársadnak ugyanis nem tartozol hálával, ő ugyanakkor nagyon szívesen segít.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként egészen biztosan te viseled a nyomást, a stresszt a legjobban. A legnehezebb helyzetekben is megtalálod a megoldást, és nyugalmaddal, higgadtságoddal inspirálsz másokat. Mindenképpen büszke lehetsz rá, hogy az ilyen helyzetekben a példádat követve mindenki más is a legtöbbet akarja kihozni magából.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként te tudsz másokat a leghatékonyabban megnyugtatni. Olyan energia árad belőled, amelyből mindenki érzi, a rossz után csak jobb jöhet. Kiválóan kezeled a stresszt, lazaságodnak, könnyedségednek köszönhetően a nehezebb szituációkba sem ragadsz bele, könnyedén túllépsz a problémákon.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként elképesztő intuícióval rendelkezel. Megérzed előre a problémás helyzeteket, és figyelmeztetni is tudsz másokat a közelgő veszélyre. A problémákat könnyedén kezeled, optimista beállítottságodnak köszönhetően pontosan tudod, a holnap sokkal könnyebb lehet. 

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top