nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy rettentő büszke

Ez a 3 csillagjegy nem lát a büszkeségtől

Nagyon büszkék magukra, és a tetteikre. Azt sosem ismerik el, ha hibáznak, még akkor sem, ha mélyen, legbelül tisztában vannak vele.

Bak

A Bak nagyon büszke a munkájára és mindarra, ahogy menedzseli az életét. Nagyon szorgalmas és kitartó, de a büszkesége néha gátolja, hogy segítséget kérjen. Pedig a segítség kérése nem jelenti azt, hogy attól valaki kevésbé sikeres, csak annyit, hogy kellően bölcs ahhoz, hogy kikérje mások véleményét, ötleteket, inspirációt kapjon a továbblépéshez. A megvalósítás továbbra is rajta múlik, ugyanakkor a többiek segítségével gyorsabban találhatna rá a megoldásra. De ezzel ő sosem él, inkább kínlódik.

Kos

A Kos merész és rendkívül büszke. Nagyon fáj neki, ha valaki megkérdőjelezi a szakértelmét, a tekintélyét. Előfordul, hogy előre tudja, a döntése, a választása valójában nem kedvező a számára, mégsem fogadja el a többiek ötleteit, javaslatait, inkább megy a saját feje után. Időnként a vesztébe rohan. Szívesen gondolja magáról, hogy ő mindent és mindenkinél jobban tud, de ez természetesen nem minden esetben van így.

Csillagjegyek és a büszkeség

Fotó: Depostiphotos.com

Skorpió

A Skorpió a többiekhez hasonlóan ugyancsak rendkívül büszke csillagjegy, ami akkor válik nyilvánvalóvá, amikor valaki megpróbálja megtéveszteni őt. Könnyen átlát a szitán, szint lehetetlenség őt becsapni. A legnehezebb számára mégis beismerni, ha például a párkapcsolata kudarcot vallott. A lehető leghosszabb ideig tagadja, hogy tönkrement a kapcsolata, a legvégsőkig úgy tesz, mintha minden tökéletesen működne, hiszen ő mindent megtett a boldogságért. Nemcsak a környezetét, de önmagát is becsapja a büszkesége miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top