Ez a csillagjegy mindenkinél különlegesebb

nlc | 2017. Október 06.
Nos, igen. Ez a csillagjegy úgy tűnik, csöppet sem átlagos vagy hétköznapi. A férfiak döbbenetesen vonzónak találják, és ő pillanatok alatt rabul ejti őket. Ezúttal nem a Skorpióról vagy az Oroszlán nőről esik szó, ő valaki egészen más. Nos, melyik a legkülönlegesebb csillagjegy a férfiak szerint? A horoszkóp felfedi kilétét. Vajon te is ebben a jegyben születtél?

Bámulatos a vonzereje

Valóban bámulatos vonzerővel rendelkezik, a férfiak nem tudnak mellette csak úgy elmenni. A bája szinte drogként hat rájuk. Varázslatos kisugárzásával könnyedén rabolja el a szíveket. Róla mintázhatnák a tökéletesség és a szépség istennőjét. A többi nő meg csak irigykedhet. Az a helyzet, nem lehet őt nem szeretni, mert kedves, segítőkész, önfeláldozó típus. Így még azt sem lehet róla állítani, hogy igazi boszorkány lenne. Vajon melyik ez a csillagjegy? Nem csigázunk tovább, ő a zodiákus utolsó tagja. 

Romantikus lélek

A Halak romantikus lélek, és igen, ezúttal róla esik szó. Ő az, akit a férfiak mindenkinél különlegesebbnek gondolnak. A Halak nő ugyanakkor válogatós, nem jön be neki akárki. A férfinak számtalan pozitív tulajdonsággal kell rendelkeznie, ha meg szeretné őt hódítani. A romantika, az udvarlás nála alapvető. Kiegyensúlyozott, erős és hosszú párkapcsolatban gondolkodik. Amellett, hogy párja biztonságot és támaszt nyújt, a szabadságot is megadja neki. A Halak ugyanis szabad lélek, nem viseli a túlzott kötöttségeket. Szívesen csábít, szívesen tesz olyan apró gesztusokat, amellyel jelzi a kölcsönös vonzódást. Jellemző rá, hogy óvatosan és nagyon finoman megérinti a férfi kezét vagy a haját, de csupán egyetlen pillanatra, jelét adva, hogy a vonzódás kölcsönös. A férfi pedig máris a lába előtt hever.

A Halak mélyen szeret

A Halak szerelme mély és intenzív, hiszen vizes csillagjegyként nagyon érzéki, érzelmes és empatikus típus. A szerelmet, a párkapcsolatot komolyan gondolja annak ellenére, hogy időnként előfordulhat nála egy-egy rövidke kapcsolat is. Rendkívül nőies, egyben titokzatos is, ezért annyira izgalmas. Az ágyban mámorító és felejthetetlen. A szabadságot kedvelő csillagjegyek, mint a Nyilas, az Ikrek vagy a Vízöntő túlzottan is érzelmesnek, ragaszkodónak, sőt hosszabb távon unalmasnak tartják őt. Bármilyen vonzó is, a Halak sem lehet boldog mindenkivel, de amikor valódi párjára talál, elsöprő a szerelme. 

A Halak vonzódik a spiritualitáshoz

A Halak vonzódik a szemmel nem látható világhoz. Sokszor nem is tud róla, pedig médiumi képességekkel rendelkezik. Csillagjegye a saját farkába harapó kígyót is szimbolizálja, mely a végtelenséget jelképezi. A Halak nő szabad lelkű és tiszta, az anyagi világ kevésbé érinti meg, mint például a földies csillagjegyeket. A zodiákus 12. tagjaként az asztrológusok úgy tartják, a Halak tulajdonságai a többi tizenegy jegy tulajdoságát ötvözi. Mindenesetre az biztos, ez a csillagjegy nagyon érzékeny típus, bámulatos az intuíciója, szereti az életet, könnyedén leleplezi a hamisságot. A durvaságot, a közönséges viselkedést nem tűri el, álmodozó és nagyon kreatív, bámulatos a fantáziája. Dönteni nem szeret, és önmagát sem tudja mindenkor megfelelően képviselni. Mindez ellenére nagyon szerethető és segítőkész, és mindenkor önfeláldozó típus.

(via spirit of buddhism)

Exit mobile version